Najdi forum

Živjo!

mene pa zanima, če je kdo že bil v Dahabu in kako je bilo?

Prosim za čim več podrobnosti. Predvsem me zanima, če je dahab vreden ogleda??

Hvala za odgovore.

Tina

pobrskaj med starimi posti na temo dahab ali egipt!

LPL

Jaz sem bila tri dni v Dahabu in je bila cela skupina (10 nas je blo) nad njim navdušena! Je dovolj malo, hkrati pa se dovolj dogaja zvečer-imaš veliko restavracij tik ob plaži, trgovinic, marketov,…, da ti ni dolg čas in da lahko lepo nakupuješ, ješ itd. Mi sicer nismo šli na kak izlet z ladijco oz. kak greben gledat, ker je v Dahabu ob obali čudobit koralni greben, tako da smo se kar tam naslajali-priporočam, da vzameš zraven v vodo nekaj kruha, ga nato ob grebenu razdrobiš in ribic ter rib bo na pretek! 😉
Po mojem mnenju (in tudi mnenju naše skupine) je Dahab 10x lepši, prijetnejši kot Hugarda, kjer nam je bilo preveč masovnega turizma itd.

Toplo priporočam(o) Dahab!! 🙂

Pa lepo potovanje želim.

Martina

Mene zanima, če so iz Dahaba organizirani izleti v kakšno sosedno državo? LP

so v Jordanijo in sicer v Petro. Je pa ful drago in se bolj splaca iti po svoje, pac vizo kupis v pristaniscu. rabis pa najmanj dva dni- -odvisno od povezav,…

LPL

če bi šel v Jordanijo po svoje, katero prevozno sredstvo priporočaš? koliko KM je do meje? ali se spomniš cene(ful drago)? kaj pa varnost? LP HVALA

V Dahabu je ful easy going scena – lokalčki, nikomur se ne mudi, veliko študentarije… Če že greš tja, ostani dalj časa, ker se res odpočiješ, spoznaš ogromno mladih. Drugač pa se jasno vse vrti okrog potapljanja. Čez dan so vsi v vodi, zvečer pa se lokalčki začnejo polnit,…
Če že direkt sprašuješ – v Dahabu ni nobenih posebnih znamenitosti – razen podvodnih (blue hole-če tauhaš pol verjetno veš kaj je to), glavni čar Dahaba je easy scena!. Drugač pa greš lahko na izlete okoli, še najboljš pa je če rentaš auto – z njim greš lahk tud do Eilata (do meje), pol pa naprej s taksijem (ampak Eilat je brez veze-razen akvarija, ki je v tem delu sveta najboljši).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close