Da vas poparčkam..
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Da vas poparčkam..
Zdaj se ne uglaša več, ker si napisla, da znaš udarit! Ni se s tabo za igrati! 😀
Samo ti se mene bojiš, čeprav znaš udariti, kaj to neki strah? heheh
Zdaj se ne uglaša več, ker si napisla, da znaš udarit! Ni se s tabo za igrati! 😀
Samo ti se mene bojiš, čeprav znaš udariti, kaj to neki strah? heheh[/quote]
Ja, ja, strah, da me ne omrežiš s pogledom :)).
Grem, moram pripraviti kopalke za jutri.
Dejte se že dokončno sparčkat, doparčkat, poparčkat, zaparčkat…
Goldfish, s katero (ali katerim) pa naj tebe?
sedaj že neke dame is tega čveka iščejo tipe na STARŠEVSKEM ČVEKU … za parčkat, sparčkat,
sedaj že neke dame is tega čveka iščejo tipe na STARŠEVSKEM ČVEKU … za parčkat, sparčkat,[/quote]
Ti je žal, ane, da si zvezan? Preberi temo od začetka pa ti bo jasno, čemu je namenjena ta tema.
sedaj že neke dame is tega čveka iščejo tipe na STARŠEVSKEM ČVEKU … za parčkat, sparčkat,[/quote]
Ti je žal, ane, da si zvezan? Preberi temo od začetka pa ti bo jasno, čemu je namenjena ta tema.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHA ŽAL DA SEM ZVEZAN, HAHAHAHAHA, SPOŠTUJEM IN RAD IMAM SVOJO,
Kdor ima rad in spoštuje svojo(e), se ne obnaša na tak način. Saj boš videl, življenje odpira oči. Enkrat boš razumel.
Kdor ima rad in spoštuje svojo(e), se ne obnaša na tak način. Saj boš videl, življenje odpira oči. Enkrat boš razumel.[/quote]
jast se obnašam primerno mojemu stanu,v ogledalo se pa ti poglej,pa ne bodi pokroviteljska in pametna se delaš,ker to nisi,
Saj veš, da je zlato ribico težko ujeti, a ne.
Saj veš, da je zlato ribico težko ujeti, a ne.[/quote]
Ne tolk težko kot zajca [sub]ki ga skoraj ujameš[/sub] ;))
Saj veš, da je zlato ribico težko ujeti, a ne.[/quote]
Ne tolk težko kot zajca [sub]ki ga skoraj ujameš[/sub] ;))[/quote]
Zajec, ribica…ogromna razlika. Morje je neskončno, na suhem je bil pa še vsak ujet:).
Skoraj še nikoli ni zajca ujel 🙂 Mala ribica pa tudi ne plava (ne upa) na odprto morje med požrešne morske pse.
Saj sem napisala, da je bil še vsak ujet:). Upam si, več kot marsikdo. Morski pes ima le velike oči:).
Forum je zaprt za komentiranje.