Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da vas poparčkam..

Da vas poparčkam..

Ne bodi siten zdaj, pusti nam veselje! Ah, jaz bom kar na babe prešaltala!

Tu so teme “čvek” tako da je večina tega vizualizacija nečesa in nekoga, tako da…..

Kaj si hotel povedat, da se tebi jogi po preizkušnji ne zdi fantastičen?
Mogoče nisi bil toliko v stiku z njim kot ona…. 😉
Drugič zamenjajta položaj, da boš še ti imel kaj od tega, če si plačal toliko za tist jogi 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisem želel povedat nič več, kot sem. Kdor ima zelo bujno domišljijo, lahko tud moj citat vzame, kot šalo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj jaz se tudi zanimam za kuhanje 🙂 Samo moji izdelki niso “popolni” so pa ful dobri :)))

Saj jaz se tudi zanimam za kuhanje 🙂 Samo moji izdelki niso “popolni” so pa ful dobri :)))[/quote]
Pssst, ne govori okoli, ampak tudi moji izdelki v prvo niso vedno popolni. Ampak sem pripravljen vložiti dosti truda, da je naslednjič boljše.

Če so dobri, so zame že popolni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo Marko…. tu sem te čakala …. pri meni si dobil + 10 🙂

Bravo Marko…. tu sem te čakala …. pri meni si dobil + 10 :)[/quote]

p.s.

Škoda, ko si že zaseden, mislim tu gor … poparčkan 🙂

Mah, tu gor se lahko paparčka z mano, katera želi. 🙂 Lahko jih je tud več, saj ne boste vedele druga za drugo. 🙂

Kako da ne bomo vedele? Saj bo vse javno objavljeno.:)

Kako da ne bomo vedele? Saj bo vse javno objavljeno.:)[/quote]

Marko računa oz pričakuje “parčkanje” izključno preko zasebnih sporočil :-)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Marko ne pričakuje nobenih privat sporočil, niti si jih ne želi. :p

Normalno, da ne; tako vsaj ne boš razočaran – nobena se ne bi spečala s tabo ne virtualno kaj šele kako drugače :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Marko, da si ne bi slučajno drznil bit še s katero (poleg mene), grem takoj očistit svojo puško v klet … Za nameček pa te lahko prevaram z One/jem, čeprav ne vem, katera je s tabo, samička mi menda ne bi zamerila skoka v zelje [sub]prijatelji si vse delijo :)[/sub], ferbčne pa ne želim razkurit.

A takšna si ti. Takoj bi prevarala nazaj. Kdo me je spečal s tabo, je falil. 😉

Normalno, da ne; tako vsaj ne boš razočaran – nobena se ne bi spečala s tabo ne virtualno kaj šele kako drugače :-))))[/quote]
No, tole bi pa res zabolelo, če bi bilo res. Upam, da mi tega ne bi privoščila, kljub temu, če me ne maraš. 😉

Izvoli, kar odskakljaj v zelje…nekje si omenila, da si po duši zajec, torej mi je v interesu, da bo vsaj tvoja duša nahranjena, če že lupinca ne :-)))))) puško pa kar spravi, Marko se bo itak sam fental :-)))

Samica, danes pa imaš pa zelo nenavadne zamisli. Bi nas moralo skrbeti zate?

Morda, nenavadne misli vsak dan produciram pa vendar raje bi videla, da bi koga zame skrbelo izven foruma ne tu 😉

Morda, nenavadne misli vsak dan produciram pa vendar raje bi videla, da bi koga zame skrbelo izven foruma ne tu ;)[/quote]

A nisi napisala, da ima forum svoje čare? Tukkaj smo te še omožili hehe

Ja, Marko, menda najbolj boli, če se spečaš s sovražnikom, ne z najboljšim prijateljem. :))

Morda, nenavadne misli vsak dan produciram pa vendar raje bi videla, da bi koga zame skrbelo izven foruma ne tu ;)[/quote]

Ja, Marko, menda najbolj boli, če se spečaš s sovražnikom, ne z najboljšim prijateljem. :))[/quote]

Jeb* takšnega navideznega moža 😉

Ja, Marko, menda najbolj boli, če se spečaš s sovražnikom, ne z najboljšim prijateljem. :))[/quote]

Jeb* takšnega navideznega moža ;)[/quote]Saj tudi ga, na navideznem jogiju…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jeb* takšnega navideznega moža ;)[/quote]Saj tudi ga, na navideznem jogiju…. :))))[/quote]

Hehe.

Saj tudi ga, na navideznem jogiju…. :))))[/quote]

Hehe.[/quote]Ti se kar smej, dolgo se ne boš, sedaj ko si mi Princesko spravil v negativne vibracije in se več ne oglaša, se bi znalo zgodit, da Krivoklunka z jogijem pod roko prebegne… Jagode jo kar začarajo 😉
Potem boš pa spet na ličkanju spal sam….. Hi, hi ,hi..

Če bi princeska vedela, da sem tudi jaz Starseed, potem ne bi tako naglo odregairala, ampak bi premislila in najverjetneje spoznala, da ji ne želim nič slabega, ampak da se tako jaz, kot ona, še vedno učim spoprijateljiti z zemeljskimi in ostalimi dušami. Res ni tako enostavno. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close