Da vas poparčkam..
Tu so teme “čvek” tako da je večina tega vizualizacija nečesa in nekoga, tako da…..
Kaj si hotel povedat, da se tebi jogi po preizkušnji ne zdi fantastičen?
Mogoče nisi bil toliko v stiku z njim kot ona…. 😉
Drugič zamenjajta položaj, da boš še ti imel kaj od tega, če si plačal toliko za tist jogi 😉 :))))
Nisem želel povedat nič več, kot sem. Kdor ima zelo bujno domišljijo, lahko tud moj citat vzame, kot šalo. 🙂
Mah, tu gor se lahko paparčka z mano, katera želi. 🙂 Lahko jih je tud več, saj ne boste vedele druga za drugo. 🙂
Normalno, da ne; tako vsaj ne boš razočaran – nobena se ne bi spečala s tabo ne virtualno kaj šele kako drugače :-))))[/quote]
No, tole bi pa res zabolelo, če bi bilo res. Upam, da mi tega ne bi privoščila, kljub temu, če me ne maraš. 😉
Izvoli, kar odskakljaj v zelje…nekje si omenila, da si po duši zajec, torej mi je v interesu, da bo vsaj tvoja duša nahranjena, če že lupinca ne :-)))))) puško pa kar spravi, Marko se bo itak sam fental :-)))
Morda, nenavadne misli vsak dan produciram pa vendar raje bi videla, da bi koga zame skrbelo izven foruma ne tu ;)[/quote]
A nisi napisala, da ima forum svoje čare? Tukkaj smo te še omožili hehe
Ja, Marko, menda najbolj boli, če se spečaš s sovražnikom, ne z najboljšim prijateljem. :))[/quote]
Jeb* takšnega navideznega moža 😉
A nisi napisala, da ima forum svoje čare? Tukkaj smo te še omožili hehe
Ja, Marko, menda najbolj boli, če se spečaš s sovražnikom, ne z najboljšim prijateljem. :))[/quote]
Jeb* takšnega navideznega moža ;)[/quote]Saj tudi ga, na navideznem jogiju…. :))))
Jeb* takšnega navideznega moža ;)[/quote]Saj tudi ga, na navideznem jogiju…. :))))[/quote]
Hehe.
Saj tudi ga, na navideznem jogiju…. :))))[/quote]
Hehe.[/quote]Ti se kar smej, dolgo se ne boš, sedaj ko si mi Princesko spravil v negativne vibracije in se več ne oglaša, se bi znalo zgodit, da Krivoklunka z jogijem pod roko prebegne… Jagode jo kar začarajo 😉
Potem boš pa spet na ličkanju spal sam….. Hi, hi ,hi..
Če bi princeska vedela, da sem tudi jaz Starseed, potem ne bi tako naglo odregairala, ampak bi premislila in najverjetneje spoznala, da ji ne želim nič slabega, ampak da se tako jaz, kot ona, še vedno učim spoprijateljiti z zemeljskimi in ostalimi dušami. Res ni tako enostavno. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.