Da vas poparčkam..
Pravijo, da od viška ne boli glava :-)))[/quote]
Lahko pa od viška batin, če nisi zvest…:)
Vidiš kako so nevarne MON-e….Še na piknik ne upajo, ker se bojijo, da bi se steple…:)[/quote]
Boksarska vreča pa res ne bi rada bila, no saj štekaš mar ne. Nasilna nisem, je pa res, da je tvegano priti nekam, kjer bi lahko en in isti osebek razumel karkoli povem kot provokacijo, res bi se počutila ogroženo…že zdaj se mi tresejo hlačke 😉
Vidiš kako so nevarne MON-e….Še na piknik ne upajo, ker se bojijo, da bi se steple…:)[/quote]
Boksarska vreča pa res ne bi rada bila, no saj štekaš mar ne. Nasilna nisem, je pa res, da je tvegano priti nekam, kjer bi lahko en in isti osebek razumel karkoli povem kot provokacijo, res bi se počutila ogroženo…že zdaj se mi tresejo hlačke ;)[/quote]
Boš videla, da v realnosti nismo tako močni in pametni, pa napadalni, kot preko interneta.
Pa nekaterim je zdaj vroče, pa ne morejo spati, kar povečuje agresivnost. In še zdaleč ne pomeni, da ima kdo kaj proti tebi.
Potem bo pa najbolje, da pripraviš en blatni ring :-))))[/quote]
Hahaha, female wrestling v blatu….dobra!
Nič ne bodi žalostna, saj jaz sem očitno tudi ostala brez, ker moski111 nič ni potrdil 🙂 jaz pa sem se tako veselila :)))[/quote]
Ne sekirajta se. Mislim, da sta prav Spider in Sadni še fraj. :-)))[/quote]
To je tolažba? 🙂
Matjažko, tudi jaz se bom za nekaj časa umaknila s foruma, ker me je Marko dobronamerno opozoril, da naj bi opozarjala nase s svojo prisotnostjo na forumu. Pa tudi sama se bojim, da bi morda ratala še odvisna od tega foruma :)).
No, ampak vseeno posebej pozdravljam Bibito_Melito in tebe, imejta se lepo čez poletje. Ti si kar zanimiv tip, kontroverzen. Življenje s takšnim moškim je, kot da bi bil na vrtiljaku :)). Ampak, da ne bo pomote, te ne osvajam.
Forum je zaprt za komentiranje.