Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da vas poparčkam..

Da vas poparčkam..

Me ne zanima, ona je zdaj itak s Sadnim, ti pa si z brhko antilopo, bo že ona lobirala zame pri tebi, da ne boš preveč šarf :DD

Pravijo, da od viška ne boli glava :-)))

Princes in Sadni ga sedaj ksupaj sekata, ker sta oba odšla iz foruma užaljena. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pravijo, da od viška ne boli glava :-)))[/quote]
Lahko pa od viška batin, če nisi zvest…:)
Vidiš kako so nevarne MON-e….Še na piknik ne upajo, ker se bojijo, da bi se steple…:)

Vidiš kako so nevarne MON-e….Še na piknik ne upajo, ker se bojijo, da bi se steple…:)[/quote]

Boksarska vreča pa res ne bi rada bila, no saj štekaš mar ne. Nasilna nisem, je pa res, da je tvegano priti nekam, kjer bi lahko en in isti osebek razumel karkoli povem kot provokacijo, res bi se počutila ogroženo…že zdaj se mi tresejo hlačke 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Vidiš kako so nevarne MON-e….Še na piknik ne upajo, ker se bojijo, da bi se steple…:)[/quote]

Potem bo pa najbolje, da pripraviš en blatni ring :-))))

Boksarska vreča pa res ne bi rada bila, no saj štekaš mar ne. Nasilna nisem, je pa res, da je tvegano priti nekam, kjer bi lahko en in isti osebek razumel karkoli povem kot provokacijo, res bi se počutila ogroženo…že zdaj se mi tresejo hlačke ;)[/quote]
Boš videla, da v realnosti nismo tako močni in pametni, pa napadalni, kot preko interneta.
Pa nekaterim je zdaj vroče, pa ne morejo spati, kar povečuje agresivnost. In še zdaleč ne pomeni, da ima kdo kaj proti tebi.

Potem bo pa najbolje, da pripraviš en blatni ring :-))))[/quote]

Hahaha, female wrestling v blatu….dobra!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Za trošenje odvečne energije, pa agresivnosti pa smo zato predlagali športne aktivnosti. 🙂

Za trošenje odvečne energije, pa agresivnosti pa smo zato predlagali športne aktivnosti. :)[/quote]

Pod šport se lahko marsikaj razume. Saj ni nujno, da so to ravno olimpijske discipline. :-)))

Bog je najprej sebi brado ustvaril.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bog je najprej sebi brado ustvaril.[/quote]In kar je ostalo je nam podturil……. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bog je najprej sebi brado ustvaril.[/quote]
Ni bil to dedek mraz? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še dobro, da sem ostala brez 🙂

Nič ne bodi žalostna, saj jaz sem očitno tudi ostala brez, ker moski111 nič ni potrdil 🙂 jaz pa sem se tako veselila :)))

Nič ne bodi žalostna, saj jaz sem očitno tudi ostala brez, ker moski111 nič ni potrdil 🙂 jaz pa sem se tako veselila :)))[/quote]

Ne sekirajta se. Mislim, da sta prav Spider in Sadni še fraj. :-)))

Nič ne bodi žalostna, saj jaz sem očitno tudi ostala brez, ker moski111 nič ni potrdil 🙂 jaz pa sem se tako veselila :)))[/quote]

Ne sekirajta se. Mislim, da sta prav Spider in Sadni še fraj. :-)))[/quote]
To je tolažba? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moški 111se aktivira samo takrat, ko so tri ženske v igri oziroma si on domišlja, da so v igri.

Moških je manj. Bo moral vsak 2. 🙂
Moraš si priprositi…:D

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, tudi jaz se bom za nekaj časa umaknila s foruma, ker me je Marko dobronamerno opozoril, da naj bi opozarjala nase s svojo prisotnostjo na forumu. Pa tudi sama se bojim, da bi morda ratala še odvisna od tega foruma :)).

No, ampak vseeno posebej pozdravljam Bibito_Melito in tebe, imejta se lepo čez poletje. Ti si kar zanimiv tip, kontroverzen. Življenje s takšnim moškim je, kot da bi bil na vrtiljaku :)). Ampak, da ne bo pomote, te ne osvajam.

in se potem enim rado z(a)vrti :-))))

Jaz pa popravljam:

matjažko – antilopa

Robi – princess

marko – katenjka

On_ – ferbčna

Spider – zmedena samica

Tudi jaz imam neke popravke:

Matjažko – Katenjka (nedavno se je razvezal od antilope) :))

faunus – princess (oba se zanimata za kuhanje)

Pa kaj še! Marko je še vedno srečno zaseden (z mano) in tako pač ni na voljo ne katenjki, ne kateri drugi. Ravno sva preskusila nov jogi, fantastičen je!

Srečno zaseden sem res, to je pa tud vse od resnice. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close