Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da vas poparčkam..

Da vas poparčkam..

Sej nekako še ustrezam pogojem, ki jih je Princess28 navedla nekje, samo tisto od 20 cm mi ne gre v račun….

Ne vem če si res tako dobra, da bi šel krajšat na 20…… :/
:))))

On_, sedaj si v moji lasti Zmedena_samica te je prodala meni:)

Nism rekla od 20 dalje rekla sem od 18-20.

O madona, dobila sem moderatorja, imela bom zveze na MON-u :))).

Robi, jaz sem po horoskopu levinja, tako da bo fajt…:)).

Saj… zato pa On-e vprašuje, če se splača, da bi si šel krajšat? :))))

Saj… zato pa On-e vprašuje, če se splača, da bi si šel krajšat? :))))[/quote]

Zakaj krajšat, se lahko zgodi, da na drugi strani ven pogleda? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

On_ + Krivokljun + mačke, ki ne jedo konzerv :))

Pa, ko boš že “pri koritu” ne pozabi na prijateljico, ki te je predlagala 🙂

A ni krivokljunčica tvoja? 🙂 Rabiš ti eno takšno, da te bo mal v red spravla.:)

Krivokljunčica, če je ta jp1991 letnik rojstva 1991, je pa rahlo premlad zame, čeprav se mi po pisanju zdi zelo v redu fant. Jaz mu privoščim le nekaj mlajšega od mene.

A ni krivokljunčica tvoja? 🙂 Rabiš ti eno takšno, da te bo mal v red spravla.:)[/quote]Kaj pa vem, za pvič bo tut Princess28 dobra, ji ne bom nič računal 😉 :))))

Krivokljunke se pa mal bojim….. pri njej nikoli ne veš. Lahko me samo mal speče tam, bom mislil, da mi prihaja v resnici bom pa brez ostal….. Njej bo pa muca predla ko jo bo božala….
S Krivokljunko in njeno muco se ni za hecat, ni da bi šel samo mal pobrazdat tako kot to počne Matjažko z nutelo pri Princeski.
Še brata zraven rine, poližeta nutelo, Princess28 pa sonce ožge do neprepoznavnosti….

Hej Spajder kaj to bo skupinsko poročno slavje pri Robiju 14.7.?
Ljubezen itak po poroki pride, kdo bi se sedaj z malenkostmi ukvarjal…. 😀

A ni krivokljunčica tvoja? 🙂 Rabiš ti eno takšno, da te bo mal v red spravla.:)[/quote]

NEEEEEEEE, Marko je naredil rošado in meni je tako prav všeč, samo malo me skrbi za milo katenjko, da je grobi matjazko ne bo ranil, ko je tak loj včasih … Čeprav nisem čist šur, a bo ona pol imela dva, matjazkota in Booma?!?

To bo pa divje..Jaz pa lev….Ves svet se nama bo pokoril in ležal pod nogami…:)

Saj pa veš kakšne konzerve je treba prinesti, da bosta predli obe muci..:)

Saj pa veš kakšne konzerve je treba prinesti, da bosta predli obe muci..:)[/quote]Ne bi tvegal, raje imam prazen kozarec od nutele in princess28,
Njej bom med prinesel.
Ga je vsaka čebelca vesela zakaj ta ne bi bila? 😉

Jaz se ti nič ne smilim, sem mislil, da mi bodo dali kakšno najstnico. Se bom šel pritožit na upravo! :))

Matjažko, mislim, da si ti želiš biti moj par, pa ti je nerodno to priznati :)).

Jp1991 pa je star 21 let, v ZDA, če se ne motim, bi bil šele polnoleten :).

Še mlado nepolnoletno meso zate, ki čaka da mu vliješ formo, izoblikuješ, zvežbaš…
Samo tu mi bolj Princes pade na pamet, sploh če je 185/21/21, bi ga lahko malo prijela v roke . :)))

Sej nekako še ustrezam pogojem, ki jih je Princess28 navedla nekje, samo tisto od 20 cm mi ne gre v račun….

Ne vem če si res tako dobra, da bi šel krajšat na 20…… :/
:))))[/quote]

Ha ha, dobra (samozavest serijsko?).

Še mlado nepolnoletno meso zate, ki čaka da mu vliješ formo, izoblikuješ, zvežbaš…
Samo tu mi bolj Princes pade na pamet, sploh če je 185/21/21, bi ga lahko malo prijela v roke . :)))[/quote]

Matjažko, ti bom odgovorila tukaj glede skakanja v tuje zelje, da ne boš smetil napačne teme. Odgovori mi na čisto preprosto vprašanje – zakaj bi ti imel dve ženski, jaz pa le polovico moškega? 🙂

Samo tu mi bolj Princes pade na pamet, sploh če je 185/21/21, bi ga lahko malo prijela v roke . :)))[/quote]

Matjažko, ti bom odgovorila tukaj glede skakanja v tuje zelje, da ne boš smetil napačne teme. Odgovori mi na čisto preprosto vprašanje – zakaj bi ti imel dve ženski, jaz pa le polovico moškega? :)[/quote]

Kaj je pravi moški? Čez 100 kg? 😀

Spider: zase si poskrbel?

Spider je pozabljiv. Najprej poskrbi za druge… na sebe pa… včasih pozabi. 🙂 Če si pozabljiv, lahko izpadeš zelo nesebičen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ali pa toliko premeten, da nastopa kot boter, crnogorski kume….
Mogoče je pa samo mislil vnesti v forum nekaj več tolerantnosti in sedaj ne bi smeli moški komentatorji svojih parov več kritizirati. Edini dovoljen komentar bi bil “da draga”….
Pazljiv je treba biti tudi pri drugih, da si ne nakopleš zamere kakega para…..

Lukav ko lisica 😉 :))))

Vidiš, to sploh ni slabo!! Samo kako enako doseči pri moškem nekega drugega para? Jah, verjetno se bo treba spoprijateljit z njegovo partnerko in bog ne daj, da se skregata, ker potem si nakoplješ jezo še vseh njenih kolegic in njihovih partnerjev …

Pazi krivokljunka eno mrazijo tvoji komentariji….. :))))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close