Da vas poparčkam..
A ni krivokljunčica tvoja? 🙂 Rabiš ti eno takšno, da te bo mal v red spravla.:)[/quote]Kaj pa vem, za pvič bo tut Princess28 dobra, ji ne bom nič računal 😉 :))))
Krivokljunke se pa mal bojim….. pri njej nikoli ne veš. Lahko me samo mal speče tam, bom mislil, da mi prihaja v resnici bom pa brez ostal….. Njej bo pa muca predla ko jo bo božala….
S Krivokljunko in njeno muco se ni za hecat, ni da bi šel samo mal pobrazdat tako kot to počne Matjažko z nutelo pri Princeski.
Še brata zraven rine, poližeta nutelo, Princess28 pa sonce ožge do neprepoznavnosti….
Hej Spajder kaj to bo skupinsko poročno slavje pri Robiju 14.7.?
Ljubezen itak po poroki pride, kdo bi se sedaj z malenkostmi ukvarjal…. 😀
A ni krivokljunčica tvoja? 🙂 Rabiš ti eno takšno, da te bo mal v red spravla.:)[/quote]
NEEEEEEEE, Marko je naredil rošado in meni je tako prav všeč, samo malo me skrbi za milo katenjko, da je grobi matjazko ne bo ranil, ko je tak loj včasih … Čeprav nisem čist šur, a bo ona pol imela dva, matjazkota in Booma?!?
Še mlado nepolnoletno meso zate, ki čaka da mu vliješ formo, izoblikuješ, zvežbaš…
Samo tu mi bolj Princes pade na pamet, sploh če je 185/21/21, bi ga lahko malo prijela v roke . :)))[/quote]
Matjažko, ti bom odgovorila tukaj glede skakanja v tuje zelje, da ne boš smetil napačne teme. Odgovori mi na čisto preprosto vprašanje – zakaj bi ti imel dve ženski, jaz pa le polovico moškega? 🙂
Še mlado nepolnoletno meso zate, ki čaka da mu vliješ formo, izoblikuješ, zvežbaš…
Samo tu mi bolj Princes pade na pamet, sploh če je 185/21/21, bi ga lahko malo prijela v roke . :)))[/quote]
Matjažko, ti bom odgovorila tukaj glede skakanja v tuje zelje, da ne boš smetil napačne teme. Odgovori mi na čisto preprosto vprašanje – zakaj bi ti imel dve ženski, jaz pa le polovico moškega? :)[/quote]
Kaj je pravi moški? Čez 100 kg? 😀
Spider je pozabljiv. Najprej poskrbi za druge… na sebe pa… včasih pozabi. 🙂 Če si pozabljiv, lahko izpadeš zelo nesebičen. 😉
Ali pa toliko premeten, da nastopa kot boter, crnogorski kume….
Mogoče je pa samo mislil vnesti v forum nekaj več tolerantnosti in sedaj ne bi smeli moški komentatorji svojih parov več kritizirati. Edini dovoljen komentar bi bil “da draga”….
Pazljiv je treba biti tudi pri drugih, da si ne nakopleš zamere kakega para…..
Lukav ko lisica 😉 :))))
Forum je zaprt za komentiranje.