Da vas poparčkam..
Od kdaj si pa ti “couple” guru ? :-)))))))))))) Mislim, da bi vseeno morala prej v živo spoznati modela pod nickom On_, da bi lahko bilo kaj iz tega, navidezno oz preko spleta pa se lahko pričnemo pretvarjati, da smo po zgornjem scenariju tako “sparjeni”, bi bilo kar pestro :-)))))))))
Mogoče bi moral ustanoviti agencijo..
kakšen se vam zdi ta nagovor:
…Ali tudi tebe prehiteva tempo življenja…Ali morda čutiš, da zamujaš? Ali iz dneva v dan bolj obupuješ????
NIČ VEČ!!!
Pridi v Agencijo Spider!
Poskrbimo za vse, od študentov do mamic!
Spider!
Ženo smo našli tudi mavričnemu vitez!
Spider!
( in nato srečni glasovi zadovoljnih strank):
– S pomočjo Spiderja sem našla svojega fanta Primoža..hvala Spiderju!
– Če en bi bilo Spiderja, bi obupala, saj sem bila pri 35-ih samska.
– Le Spiderju s elahko zahvalim, da sem spoznala Chrisa iz Londona!
Definitivno veliko boljša kombinacija kot prvi “razpored”, čeprav dvomim, da bi se Marko in it ujela, oba preveč mirna in nekonfliktna (čeprav ima Marko nekaj samodestrukcije v sebi:)) parčkat skupaj subjekte enakih lastnosti in temperamenta ni najboljša kombinacija, čeprav Sadni pa Princess bi še šlo na kratki rok. On rabi šarf lepotičko, ona pa enega divjega mladca nad 185/18 😉
Od napisanih tipov mi edino Marko “leži”, kaj res ni drugih moških? Aja, pa Boom, samo njega še nisem poštudirala.
Evo, sem se spomnila novi par jp1991 in antilopa, njej pa res priželim fajnega tipčka pa še meso zna obračat ;)))
Mogoče pa ni tak slab…. lahko je še slabši. ;)[/quote]
Brez skrbi, bom ga že spreobrnila…na boljše ;)[/quote]
Menda je še mlad… časa bo dovolj. Ampak saj veš, če nekoga želiš “obrnit”, se ti lahko začne oddaljevat, namesto približevat. 😉
Brez skrbi, bom ga že spreobrnila…na boljše ;)[/quote]
Menda je še mlad… časa bo dovolj. Ampak saj veš, če nekoga želiš “obrnit”, se ti lahko začne oddaljevat, namesto približevat. ;)[/quote]
Kaj pa veš, morda pa bo to osrednji cilj spreobrnenja, da se mi sčasoma povsem oddalji 😉
Forum je zaprt za komentiranje.