Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da vas poparčkam..

Da vas poparčkam..

Matjažko – krivokljun

Marko – katenjka

On_ – zmedena samica

Sadni – Princess28

pa bi bil mir..)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj pa midve z antilopo? 🙂

Bibita_melita – moški111

antilopa- Robi

yeeeeeeeeees, tu sem te čakala 🙂

Levi radi občasno pohrustamo kakšno antilopo….:)
Na srečo pa jaz ne jem mesa…:)

Od kdaj si pa ti “couple” guru ? :-)))))))))))) Mislim, da bi vseeno morala prej v živo spoznati modela pod nickom On_, da bi lahko bilo kaj iz tega, navidezno oz preko spleta pa se lahko pričnemo pretvarjati, da smo po zgornjem scenariju tako “sparjeni”, bi bilo kar pestro :-)))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jst sem mogla najslabi dobit:)

Moj predlog za spremembo

Boom – katenjka

Marko – it

A zamenjaš ??

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Spider – Mario Galunič 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Čak da vidm kaj maš ti Zmedena_samica, aja On_ haha. Okay On_, dej mi On_-a in ti jaz dam Sadnega:) Vseen boljš

Mogoče bi moral ustanoviti agencijo..

kakšen se vam zdi ta nagovor:

…Ali tudi tebe prehiteva tempo življenja…Ali morda čutiš, da zamujaš? Ali iz dneva v dan bolj obupuješ????

NIČ VEČ!!!

Pridi v Agencijo Spider!

Poskrbimo za vse, od študentov do mamic!

Spider!

Ženo smo našli tudi mavričnemu vitez!

Spider!

( in nato srečni glasovi zadovoljnih strank):

– S pomočjo Spiderja sem našla svojega fanta Primoža..hvala Spiderju!
– Če en bi bilo Spiderja, bi obupala, saj sem bila pri 35-ih samska.
– Le Spiderju s elahko zahvalim, da sem spoznala Chrisa iz Londona!

Deal, On_ mi deluje preveč preprost, imam raje izzive 😉

Menjam Katenjko za krivokljuna? Matjažko? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa ni tak slab…. lahko je še slabši. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa ni tak slab…. lahko je še slabši. ;)[/quote]

Brez skrbi, bom ga že spreobrnila…na boljše 😉

Staro za mlado? Velja… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Definitivno veliko boljša kombinacija kot prvi “razpored”, čeprav dvomim, da bi se Marko in it ujela, oba preveč mirna in nekonfliktna (čeprav ima Marko nekaj samodestrukcije v sebi:)) parčkat skupaj subjekte enakih lastnosti in temperamenta ni najboljša kombinacija, čeprav Sadni pa Princess bi še šlo na kratki rok. On rabi šarf lepotičko, ona pa enega divjega mladca nad 185/18 😉

Od napisanih tipov mi edino Marko “leži”, kaj res ni drugih moških? Aja, pa Boom, samo njega še nisem poštudirala.

Evo, sem se spomnila novi par jp1991 in antilopa, njej pa res priželim fajnega tipčka pa še meso zna obračat ;)))

Mogoče pa ni tak slab…. lahko je še slabši. ;)[/quote]

Brez skrbi, bom ga že spreobrnila…na boljše ;)[/quote]
Menda je še mlad… časa bo dovolj. Ampak saj veš, če nekoga želiš “obrnit”, se ti lahko začne oddaljevat, namesto približevat. 😉

Brez skrbi, bom ga že spreobrnila…na boljše ;)[/quote]
Menda je še mlad… časa bo dovolj. Ampak saj veš, če nekoga želiš “obrnit”, se ti lahko začne oddaljevat, namesto približevat. ;)[/quote]

Kaj pa veš, morda pa bo to osrednji cilj spreobrnenja, da se mi sčasoma povsem oddalji 😉

Lol to bi gotovo izjavila Princess28 ;))))

Spider, dobro si zastavil, kar tako dalje.

Moj predlog za spremembo

Boom – katenjka

Marko – it[/quote]

Jaz sem se pa že veselil, da bom ostal samski, ko pa je to menda tako fajn :-))))

jaz sem pa res eno tako čist preprosto bitje :-))))

Saj, če si samski, potem veš, zakaj bi ugibal. 🙂

Saj, če si samski, potem veš, zakaj bi ugibal. :)[/quote]

Saj v reali nisem. Tole tu je pa virtuala. :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close