Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek da te kap

da te kap

Hojla beybe!

Dejte mi povedat zakaj mi fant raje pošilja smse kot da bi me poklical?
Vseeno mu je če se tri dni ne slišva, samo da je sms pa je cool!

a si to ti- gabriellitta- al neki tacga???

Ne nisem, jaz sem računalničarka, zakaj?

Ta fant že ni dovol zrel za resno zvezo ali pa ima druge namene. Če bi te imel rad bi se te želel slišati. Mogoče ba bi rad le prijatejstvo.

Čebela to ne vem če bo ravno držalo, ker sva že kar par let skupaj, skoraj pet. Je mogoče da je vzrok v denarju, kajti na mobitel me zelo redko pokliče, raje na navadni tel.??

Madona,v petih letih bi ga pa že lahko mal poznala,ane?Mogoče te ma pa sam mal za “zraven”.Medtem pa je pri drugi,da pa ni sumljivo ti pa pošlje sms.čao

Ja mamama to ne bo držalo, da je pri drugi to sploh ne, ker sem prepričana da ni res!
Ko je z menoj je zelo ljubezniv do mene, čist nič hladen! Zanima me samo to, če je možno da špara z dnarčki,čeprav pravi da ne in da je sms zanj isto kot klic? Kje je pa pol vzrok če ne tu? Zaradi službe se tako malo vidiva.

vem da mi ne boš verjela ampak veš v čem je ralobg.
bolj praktične narave kot ne sam babe to sfilozofirate do konca.
ne da se mu te poslušat po telefonu, sms pa lahko napiše kadar če pa še ful svobode ma ob tem. ne razumem pa bab pa tebe zakaj bi se rada skos po telefonu pobgovarjala misliš da se nam dedom da babe poslušat po telefonu ko tiste brezvezne nakladate ala lubi rada te mam pa bla bla , v eni uri poveš tolko kot bi lanhko v eni minuti . brez veze eno lapanje , itak pa pomisli kok stane mobitel valda da ni milijonar da te bo klical pa denar zapravljal.
***** ste ene babe tečne s temi telefoni.

Mogoče pa nisi njemu všeč in je samo prijazen do tebe … Če pa ti je zelo všeč , zaboga zakaj ne narediš prvi korak ti …

Ej, jest se tud zelo nerada menim po telefonu. Pa raje pošljem SMS, da ni potem še tistih vljudnostnih fraz pa zadrege, k hočeš končat pa tko. V glvanem, ne sekiri se, je kratek jedernat in sporočilen, napiše le tisto, kar je jedro sporočila, nepa še kup stvari zraven.

—ne da se mu te poslušat po telefonu….-ti si tečen,zato si pa gotov sam.
Tud v minuti lahko velik poveš po telefonu,sploh če maš koga rad.Da pa nek za šankom sediš pa ni škoda danrja?

Ja te pa nevem zakaj sprašuješ, če pa pol vedno rečeš, da ne bo držalo!!!
Halooooooooooo spravi se k pameti!!!

Pošlji oblikovano (12-12-04 23:18)

Kiaara

A ti to men praviš?Haloooooooooooo?

Sorry, ne pravim tebi “mamama”, ampak računalničarki !!!!

Pošlji oblikovano (12-12-04 23:17)

Kiaara

Denar ne more biti vzrok, ker en sms stane pri mobitelu, če se ne motim, 22 sit, to pa je 1 min pogovora. Raje bi slišala svojega tipa za 1 min, kot pa da bi poslal 5 sporočil.

Kiaara, ti pa se lahko malo umiriš. Računalničarka reče, da ne bo držalo, ker najbrž res ne drži. Ona je vprašala za mnenje, to pa še ne pomeni, da tisti, ki ga ji bodo povedali, bodo ugotovili res vzrok za to situacijo. In najbrž ona pozna svojega tipa mnogo bolje kot mi vsi skupaj, a?

Edith , haalloooooooooo, a ti to meni !!????? V tvojo vednost, kar se tiče mene osebno, na to temo sploh nisem dajala komentarjev !!! Tako, da se mi ni potrebno umirit, sem čisto vredu !

Če bi malo bolje bolje prebrala, bi videla, da je pripisano, da je to pisala , samo je pač pisala z mojega PC-ja, ker je bla pri meni na obisku !!!! Vidim da se ti z zaključki očitno zelo mudi, zato ti priporočam, da se pa ti KAR PRECEJ UMIRIŠ IN OHLADIŠ, pa šele nato talaš zaključke in se delaš pametno !!!

Pošlji oblikovano (13-12-04 02:52)

Kiaara

Mu preveč nakladaš? Sploh pa poglej malo po cenikih mobitela, pa upam, da te bo kap! 🙂

Povej mi npr. kaj bi ti tip lahko rekel v eni minuti!? Valjda rabiš saj 5 minut za pogovor na brzino! Pa pokličeš ene 3x na dan, 7x na teden 30x na mesec… itd. itd. itd…

.. kaj pa napiše v teh SMS-ih.. mogoče pa po 5 letih rabi mal kurjave in če se zaradi službe ne vidita doliva na ognej po SMS in potem ko se slišita oz. vidita pa pričakuje BUUUUM

Jaz pa ne razumem ene stvari.
Ne vem sicer, kakšno vezo sta si ustvarila v teh petih letih, vendar bi po tolikem času človek pričakoval, da bi za razlog vprašala raje NJEGA.

LP in brez zamere

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close