Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Da ne bom počila od smeha – Šarc in Alenka sta kao strokovna kadra

Da ne bom počila od smeha – Šarc in Alenka sta kao strokovna kadra

Čakam, da začnejo strokovnost oporekat še Šarcu. Ob tem, da smo na tem mestu 2 leti gledali Tonina.

:))))))))))))))))

Bratuškova je na področju infrastrukture zelo podkovana – po njeni zaslugi se vozimo z novimi vlaki.

In ne po zaslugi SDS, kot se hvalijo te opice.

Odgovor na objavo uporabnika
Rlkes, 11.05.2022 ob 20:16

no ja, 11.05.2022 ob 20:13

moti590, 11.05.2022 ob 17:05

Ma mene tudi bolj in bolj da Golob razočara.

Če SAB in LMŠ nista prestopila praga parlamenta, pomeni, da ju ljudstvo noče. In Golob ju je postavil za ministra proti volji ljudstva.

Šarec in Bratuškova nista prestopila praga zato, ker so ljudje šli na polno, vilili so v paniki Goloba – vedeli so, da bo Janša napel vse sile, da pridobi volivce zase (in jih je letos tudi nekaj več tudi pridobil), na račun tega sta izpadla LMŠ in SAB.

Šarec in Bratuškova pravzaprav nista dobila nobenega “zaresnega” ministrstva, o strokovnosti pa je škoda izgubljati besede ob teh smeteh, ki jih je nabral Janša za ministre, npr. kakšnega Dikavčiča, Hojsa, Širclja, … no saj nimajo niti enega normalnega in strokovnega kadra ne v SDS ne v NSI.

Onadva bi v vsakem primeru odletela kot gumb od gat..

Ne.  Če Janša ne bi v teh dveh letih naredil toliko svinjarij, bi bila udeležba nižja in obe stranki pri prišli v DZ, pa tudi kakšen novonastali Janšev satelit bi prišel v DZ.  Poleg SNS.

lort, 11.05.2022 ob 17:14

če je strokovni kader beovička in ostali  sta tudi šarec in alenka strokovnjka.

Ja, dr. Bojana Beovič je ena najboljših na svetu na svojem strokovnem področju. Šarec pa niti puške ne zna držat, ne da bi mu odletela v koruzo.

No, sedaj vsaj vemo, kaj so pomenile elektro zombijeve besede…pri meni je pomembna storkovnost. Evo, že s prvo potezo je sam sebe postavil na laž. In to je šele začetek ugolobljanja…pardon, ugonabljanja Slovenije.

dhjsk, 11.05.2022 ob 17:44

Oba seveda nista STROKOVNI KADER, ker ministri nikoli niso. Ministri so POLITIČNI KADER, ki zbere strokovno ekipo.

Osnovni pojmi, SDS-ovci, OSNOVNI POJMI!!!!

O, pa je ptič napovedal nastavljanje strokovnih, ne političnih kadrov. Če pa ostanemo samo pri obrambnem ministrstvu, smo pa tu imeli kar nekaj strokovnjakov doslej. Janša, obramboslovec, ki je porazil JNA; Grizold, enako obramboslovec, Jelušič, enako obramboslovka. Vsi našteti ministri s strokovno izobrazbo področja, ki so ga pokrivali.

Saj če Golob ne bi nakladal, kako bo pri njem strokovnost veljala, bi ti dal celo prav, tako ti pa ne morem.

dhjsk, 11.05.2022 ob 20:17

Čakam, da začnejo strokovnost oporekat še Šarcu. Ob tem, da smo na tem mestu 2 leti gledali Tonina.

:))))))))))))))))

Bratuškova je na področju infrastrukture zelo podkovana – po njeni zaslugi se vozimo z novimi vlaki.

In ne po zaslugi SDS, kot se hvalijo te opice.

Z vlaki se vozi zelo malo ljudi. Pa imaš lahko še tako nov vlak, če tiri ne dopuščajo hitrosti…Ker je SDS začela obnavljati proge in graditi nove, bo mogoče dejansko kaj z železnico…

Ah, ta mandat se bomo nasmejali.

PIKULET CENZURIRANI, 11.05.2022 ob 20:47

Ja, dr. Bojana Beovič je ena najboljših na svetu na svojem strokovnem področju. Šarec pa niti puške ne zna držat, ne da bi mu odletela v koruzo.

No, sedaj vsaj vemo, kaj so pomenile elektro zombijeve besede…pri meni je pomembna storkovnost. Evo, že s prvo potezo je sam sebe postavil na laž. In to je šele začetek ugolobljanja…pardon, ugonabljanja Slovenije.

Beovićka je trobentala po navodilih Janše in ne na podlagi svojega strokovnega znanja, ona je infektologinja.  To je bilo jasno takoj, ko so obglavili NIJZ.

karakal718, 11.05.2022 ob 20:56

Ah, ta mandat se bomo nasmejali.

Ja, nakrohotalise bomo, to je jasno, ker vidimo, kakšni klovni nam bodo vladali, žal pa bo škoda za Slovenijo velika. Zelo velika.

Pod Janšo smo imeli izjemno gospodarsko rast in zelo nizko brezposelnost, sedaj pa sledi obdobje plenjenja Slovenije.

ah ja, 11.05.2022 ob 20:59

Beovićka je trobentala po navodilih Janše in ne na podlagi svojega strokovnega znanja, ona je infektologinja.  To je bilo jasno takoj, ko so obglavili NIJZ.

Pa prosim, da ti, Janšev podganček, začneš uporabljati mehki “č” tudi pri kadrih Jajota, ne samo pri tistih, ki jih napadaš zaradi njihove pokončne drže.

Aja, a infektologinja je…virusi, kamor sodi koronavirus, spadajo točno na njeno področje.

Šarec je pa lesarski tehnik, a bomo imeli lesene oklepnike, buahahaha

Helveta, 11.05.2022 ob 17:55

Dva bivša premierja sta povsem nestrokovna. Jaz bi bila dosti boljša ministrica. Za razliko od njiju imam doktorat znanosti iz naravoslovja in bi lahko visoko strokovno vodila ministrstvo za okolje in prostor.

Žal nisi dobila nobenega glasu.

Dobra izbira. ?

Šarec se bo lažje branil pred napadi, da je nesposoben Sedaj ne bo več… “You and what army?”

Bratuškova bo lažje prevzela in se povezala z infrastrukturo DeSUS. ?

PIKULET CENZURIRANI, 11.05.2022 ob 21:02

Aja, a infektologinja je…virusi, kamor sodi koronavirus, spadajo točno na njeno področje.

Šarec je pa lesarski tehnik, a bomo imeli lesene oklepnike, buahahaha

Saj se bo borba odvijala v gozdivih…saj jih imamo preko 60%…torej mu bo znanje iz lesarstva prav prišlo.

Prednost domačega terena.

Res je, 11.05.2022 ob 21:14

Saj se bo borba odvijala v gozdivih…saj jih imamo preko 60%…torej mu bo znanje iz lesarstva prav prišlo.

Prednost domačega terena.

Hahah, imaš point, ja.

Ni važno, da nisem dobila glasu. Pametna sem kot Senza, šeškam kot Viharc, grenim kot Grenivka, repliciram kot Replika, kokodakam kot Kokoši, imam mišice kot Popay. Idealna ministrica sem za v Janševo vlado.

Žal ne maram niti SDS in NSi. Niti Piki mi ni več tako pri srcu, odkar je spodil Veselega očeta z mona.

ti, za Helveto? a se nisi nič naučil o politični agitaciji? cel mon ve, da je Helveta in da je Helveta. Helveta, še ti se oglasi, da nas bo jebeno veliko Helvet.

PIKULET CENZURIRANI, 11.05.2022 ob 20:51

O, pa je ptič napovedal nastavljanje strokovnih, ne političnih kadrov. Če pa ostanemo samo pri obrambnem ministrstvu, smo pa tu imeli kar nekaj strokovnjakov doslej. Janša, obramboslovec, ki je porazil JNA; Grizold, enako obramboslovec, Jelušič, enako obramboslovka. Vsi našteti ministri s strokovno izobrazbo področja, ki so ga pokrivali.

Saj če Golob ne bi nakladal, kako bo pri njem strokovnost veljala, bi ti dal celo prav, tako ti pa ne morem.

Se pravi, toliko obramboslovcev na kupu, vojska pa v riti? Te prav razumem?

In ta strokovni kader se je v epidemiji izkazal z najslabšimi kazalci na svetu. Bravo, Beovička!

Helveta, 11.05.2022 ob 16:38

Toliko je Golob nabijal o strokovnih kadrih, potem pa privleče v ekipo ta dva, dobro nas je nategnil ni kaj!

Ali nista vsaj toliko strokovna kot Jajo – vsi trije so bili predsedniki vlad?

Haha, Janša porazil JNA. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ajajajajajaj.

Šarec, lesene oklepnike, buahahaha, buahahaha, buahahaha

Piki point, point, point, ja, ja, ja, še, še, šeeeeeeeeeeeeee virusov

Full disclosure: Druga Helveta sem bila jaz. Kdo je odprl temo? Si bil to ti Cenzurirani?

ejga, Kamn’k, a potem jaz s tremi doktorati ne bom ministrica, bivši PV Šarec pa bo?

ejga, če moji doktorati ne bi bili izmišljeni, bi me Pikulet predlagal za ministrico?

a bomo že enkrat nehal s političnim trolanjem po monu al ne? samo vprašam

Pikulet Cenzurirani, koliko časa boš še vztrajala na monu? Kam je izginil Vesel oče? Je bil to tvoj alter ego, ali je to nekdo, ki ni bil več izvoljen, ali kaj to pomeni.

Volitve so končane. Ti vztrajaš. A si ti stara-nova poslanka? Si od SDS ali NSi?

A Hojs in Tonin sta bila pa strokovna???

To kar bom napisal, ni usmerjeno zoper nikogar, niti me ne zanima, delajo kako delajo, izkušnje sem imel katastrofalne par let nazaj in to je to.

In kar bom napisal je: Kdor dela v javnem sektorju kot vodja, direktor itd…  je to apolitično. Naj bi bilo. Ko postane minister/ministrica je pa iz političnih kvot in to ni več apolitično.

Folk, kaj se razburjate?

Šarec je vrhunski strokovnjak za komedijo; Alenka za anglistiko.

Vrhunski kader, vreden ministrovanja!

Saj je bil jasen cilj, taktičnost in rušenje prejšnje vlade. To so čivkali tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close