Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da mau polepšam forum

Da mau polepšam forum

[youtube]ABgL2LcoBTU[/youtube]

Tale pa je luštna 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sanje so dovoljene. Ti kar liži skozi šipo.

Mislim… pa ne more kar na suho, daj mu svojo slikco prilimaj….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim… pa ne more kar na suho, daj mu svojo slikco prilimaj….. 😉 :)))[/quote]

Zakaj jst?:) On je bolj mahnjen na moške, zato mu ti kar svojo prlimaj:).

Slike grdih babnic ne sodijo v to temo. Lp

Da se ti nau zataknl…star si ti…smo že ugotovili. Večni študent:)). Pa tak perspektiven kader, tak potencial…da še vedno čičaš doma. Ajd.

Že njen nasmeh, ki ga je iztržil, mu je najbrž polepšal dan in mu bo ostala v lepem spominu, pa četudi ga je zavrnila. Če je pa dobil telefonsko, je pa itak zmagal (žal ne slišim, ker mi zraven brni TV).

Potem si pa lahko samo predstavljaš tisto pošast, ki ti zarenči skozi zobe, da ti da telefonsko, če ji vse nabavljene cote plačaš. Pa ti je kar naenkrat jasno, zakaj nekaterim zadeve v življenju laufajo…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pod videjem : “Sometimes when I’m at UVU enough people will recognize me and I’ll start to feel like the center of the universe, so I’ll ask that afterwords to make sure people aren’t playing along or anything that isn’t natural. I later explained everything when we first hung out a couple weeks later. She’s a sweet girl.”

za en kofe mi ga taka potegne 3x … pol pa prosi, da jo nategnem ☺

ma kak lušn video, prav sweet 🙂

res je 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close