Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Da imam vse na dosegu noge”

“Da imam vse na dosegu noge”

Monklje naravnost obožujejo ta staved “Da imam vse na dosegu noge”. Karkoli jih vprašaš o nepremičninah, ti bodo odgovorile z “Da imam vse na dosegu noge”. Debeloritne monklje bi najraje imele Hofer v dnevni sobi :————————–(

Večina tu jih ni iz mest. Nekateri pač ne razumete da določeni ljudje nočemo nonstop v avtu čepet.

Ravno obratno je, te Monklje gredo rade pes do trgovine, banke, poste, sole, sluzbe, ce bi bile res debelorite, bi se raje peljale z avtom.

No, meni je pomembno, da imam vse na dosegu bicikla. In tudi imam. Avto uporabljamo za izlete, dopust in kakšen večji nakup. V 9 letih (ja, že 9 let imamo istega in ja, samo enega za 4-člansko družino) imamo nekaj čez 60.000km.

Jaz imam vse v krogu 200 metrov.    Prizmam , da sem razvajena in si ne predstavljami, da bi bilo drugace .  Mikrolokacija je izrednega pomena, to ve vsak nepremicninar.  Prihranis na casu, benzu in zivcih…

Ammm…gelde na stevilo trgovin, zivilskih sploh, je dostop do njih že skoraj v copatih…resno…saj ima že vsak kraj/primestje/zaselek trg.center…

Odgovor na objavo uporabnika
Ornela, 11.12.2021 ob 09:23

Jaz imam vse v krogu 200 metrov.    Prizmam , da sem razvajena in si ne predstavljami, da bi bilo drugace .  Mikrolokacija je izrednega pomena, to ve vsak nepremicninar.  Prihranis na casu, benzu in zivcih…

200m je bistveno preveč. In to ni dobra mikrolokacija. Mi imamo 50m do vsega.

Odgovor na objavo uporabnika
preveč, 11.12.2021 ob 10:22

200m je bistveno preveč. In to ni dobra mikrolokacija. Mi imamo 50m do vsega.

Celovški dvori najbrž?

Mi je pomembno, da je na dosegu roke, ker prihranim na času, denarju, poleg se na krajših razdaljah še razgibam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close