Najdi forum

Da bo delal audio…

Zanima me, če kdo ve kje na netu najdem program, ki omogoča poslušanje audio formata. In sicer hočem dati komade iz cd (ki ni original) dol na PC. Pa mi potem na PC-ju ne delajo, ker so v audiu. Baje obstaja en program, preko katerega jih daš dol in delujejo. Samo rada bi da delajo kot audio, kasneje jih bom dala pa v mp3.
Prosim za naslov strani, kjer lahko staknem ta program oz. kako se imenuje sam program?

Hvala.

To ali je CD originalen ali ne, sploh ni važno. Tako kot si si to zamislila ti, sploh nikoli ni šlo, ne gre in tudi nikoli ne bo šlo.

Če so na CD-ju komadi zapečeni v mp3 formatu (ti na radiu ne igrajo, kar je razumljivo), si jih na PC samo skopiraš, če pa so kot praviš audio, jih moraš pa zripat ali skonvertirat (se pravi spremenit) v format, ki ga PC podpira. Ponavadi je to kar mp3. To se naredi takoj, ne pozneje. Ko pa želiš take komade zapeči na CD, jih Nero sam – ko mu določiš z ukazom “Ustvari Avdio CD”, spremeni v avdio format, ki ga podpira radio.

Eden takih programov za pretvarjanje formatov (cel in 100% deluje) je dbPowerAMP, ki ga najdeš tukaj:
, sicer jih je še več, ampak ti bo o tem povedal več še kdo drug.

Za poslušanje kakršne koli CD-jke na PC-ju, imaš zato Media Player, ki ga Windowsi prinesejo sabo. Če ti ta iz ne vem katerega vzroka ni všeč, si snemi pa tega:
.

Upam, da sem bila dovolj razumljiva.

Lp, Lady L

CDex, AudoCatalyst, MusicMatch JukeBox …
Vse je to audio – lahko le izbiraš med kompresiranim zvokom (MP3) in surovim (WAV).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close