Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da ali ne?

Da ali ne?

Hej! Imam en problem, ki mi ga boste upam pomagali rešiti, dali kak dober nasvet.. spoznala sva se na netu (on začasno v tujini), si bila noro všeč, se dobila.. skratka vse lepo, pravljica!..preživela sva skupaj teden dni, sanjsko je bilo.. nakar zadnji dan pred povratkom v tujino sporočilo, da ne more more biti z menoj, da se boji, resnica:prevarana.. kesa se, pravi da mu je neizmerno zal, ve da je zapravil moje zaupanje.. a naj bi me imel se vedno rad.. clovek se kesa, to vem, jaz sem mu pripravljena oprostiti, ampak vem, da bom s tem “krsila svoja nacela”.. nimam zagotovila,da se je to zgodilo enrkat in edinkra.. prevarane, oglasite se, prosim, povejte, kaj ste storile ve.. pravi, da me ne bi rad izgubil, da ne ve, zakaj je to storil.. prosim, pomagajte mi, sem v dilemi.. dam se eno priloznost, ali ne?!

Jaz bi ti svetovala, da greš z življenjem naprej, brez njega…..zakaj bi se zadovoljila s približkom, če si zaslužiš najboljšega…..saj si ga, kajne?
Glede na to, da sta skupaj preživela samo en teden, ga tudi poznaš ne prav dobro, zato ne moreš vedeti, ali se zares kesa ali ne…mislim da pravo iskrenost prepoznaš pri nekom, ki ga zelo dobro poznaš. Če pa je že v samem štartu začel saj veš….malo na okoli malo doma, mislim da ni kaj prida!

NE!

Ma dobro poznava se dlje časa.. mislila sem, da je nočna mora, ko mi je priznal.. ker ko sva bila skupaj, vem da je bila za oba pravljica, lahko rečem, da sem čutila, da me ima rad.. vem pa da je to dejanje neodpustljivo.. ampak če imaš nekoga rad…?

Odvisno od tvojih načel…če greš lahko preko tega, pojdi, samo da ne boš začudena, ko se bo to ponovilo!Veš če mu oprostiš je isto, kot da bi mu rekla…dragi, ti me kar varaj…neglede na vse te bom vzela nazaj!

Na netu ti lahko vsakdo kvasi, kar hoče. Če ga v živo poznaš samo iz enega samega tedna, še ne pomeni, da ga dobro poznaš.

No, če boš prekršila svoja načela, potem imej za to vsaj dober razlog. To bi bil moj nasvet.

Ja vem, da se sliši čudno, spoznavala sva se dalj časa, vsaj mislila sem, da se dobro poznava.. ma to si ne bi niti v sanjah predstavljala, da bom za piko na i dobila kaj takega.. zanima me, ali bi ve bile pripravljene odpustiti prevaro??

JAZ SEM FANTU OPROSTILA,VENDAR SVA BILA SKUPAJ ŽE 4 LETA.SEDAJ SO OD PREVARE MINILA ŽE TUDI 4 LETA IN SE ZAENKRAT IMAVA-SUPER.NI MI ŽAL DA SEM MU OPROSTILA.
KAR PA SE TEBE TIČE-V TEM PRIMERU,KO ŠE NISI NAVEZANA NANJ,GA ŠE NE POZNAŠ TAKO DOBRO-TEŽKO JE,VEM,ODVISNO KAKŠNA OSEBNOST SI DRUGAČE.PA ŠE SVOJA NAČELA SI OMENJALA…GLEDE NA TVOJE POSTE-NAJDI SI KOGA DRUGEGA.

ne

jst sem tud imela nekaj z enim, ki sem ga spoznala na netu in je za(ob)časno v tujini…enaka zgodba… da ni isti?? vendar nisva bila za nič resnega in se je tudi po enem tednu končalo.

LP

Ves kolikokrat bos se krsila svoja nacela v zivljenju?!?! Ne pusti pa se prevarati drugic.

anika32, lahko da je isti, ne vem – kolk je pa star in od kod?

To je storil zato, ker je neresen. Kaj bo počel šele v tujini. Upam, da si ne želiš kakšnega uvoženega aidsa!? Vzemi se v roke.

Mislim,da ga samo ti najbolje poznaš v tem trenutku, najbolje kakšen kerakter ima kako resen človek je. Sigurno ti je že odgovoril zakaj noče,da bi se vajina veza ali avantura nadaljevala. Zato saj mogoče bi “te vzel nazaj” ampak mislim,da vajina veza nikoli več ne bo ista. Ti boš vedno v dvomih to je pa nekaj najhujšega za pravo ljubezen.

Ali pa pusti času čas.
Pa veliko ljubezni še naprej iskrene.

Če se imata res neizmerno lepo ne vidim razloga zakaj bi te prevaral oziroma strast iskal nekje drugje. Kaj bo šele potem ko bo malo manj lepo.
Punca daj ga na čevelj.

Ja, če misliš, da si ne zaslužiš boljšega, potem GO FOR IT!

Da pa ne ve zakaj je to storil, je pa že kriza., če ti ne laže. Vprašaj se kako bo, ko se bo to spet ponovilo. Da ne boš potem jezna na njega, ker on ti je zgodaj pokazal svoj karakater. Kriva boš sama, če te bo drugič.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pusti ga! Če te prevara že prvi teden, ja kaj pa bo potem ko bo bolj monotono in že amlo naveličano. odidi in se ne zapletaj.

Odpusti mu in pojdi svojo pot

Zdaj je star 29, je pa iz Ljubljane, čeprav je bil več po svetu kot doma. Kje je pa zdaj.. nimam pojma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close