Da ali ne?
Hej! Imam en problem, ki mi ga boste upam pomagali rešiti, dali kak dober nasvet.. spoznala sva se na netu (on začasno v tujini), si bila noro všeč, se dobila.. skratka vse lepo, pravljica!..preživela sva skupaj teden dni, sanjsko je bilo.. nakar zadnji dan pred povratkom v tujino sporočilo, da ne more more biti z menoj, da se boji, resnica:prevarana.. kesa se, pravi da mu je neizmerno zal, ve da je zapravil moje zaupanje.. a naj bi me imel se vedno rad.. clovek se kesa, to vem, jaz sem mu pripravljena oprostiti, ampak vem, da bom s tem “krsila svoja nacela”.. nimam zagotovila,da se je to zgodilo enrkat in edinkra.. prevarane, oglasite se, prosim, povejte, kaj ste storile ve.. pravi, da me ne bi rad izgubil, da ne ve, zakaj je to storil.. prosim, pomagajte mi, sem v dilemi.. dam se eno priloznost, ali ne?!
Jaz bi ti svetovala, da greš z življenjem naprej, brez njega…..zakaj bi se zadovoljila s približkom, če si zaslužiš najboljšega…..saj si ga, kajne?
Glede na to, da sta skupaj preživela samo en teden, ga tudi poznaš ne prav dobro, zato ne moreš vedeti, ali se zares kesa ali ne…mislim da pravo iskrenost prepoznaš pri nekom, ki ga zelo dobro poznaš. Če pa je že v samem štartu začel saj veš….malo na okoli malo doma, mislim da ni kaj prida!
JAZ SEM FANTU OPROSTILA,VENDAR SVA BILA SKUPAJ ŽE 4 LETA.SEDAJ SO OD PREVARE MINILA ŽE TUDI 4 LETA IN SE ZAENKRAT IMAVA-SUPER.NI MI ŽAL DA SEM MU OPROSTILA.
KAR PA SE TEBE TIČE-V TEM PRIMERU,KO ŠE NISI NAVEZANA NANJ,GA ŠE NE POZNAŠ TAKO DOBRO-TEŽKO JE,VEM,ODVISNO KAKŠNA OSEBNOST SI DRUGAČE.PA ŠE SVOJA NAČELA SI OMENJALA…GLEDE NA TVOJE POSTE-NAJDI SI KOGA DRUGEGA.
Mislim,da ga samo ti najbolje poznaš v tem trenutku, najbolje kakšen kerakter ima kako resen človek je. Sigurno ti je že odgovoril zakaj noče,da bi se vajina veza ali avantura nadaljevala. Zato saj mogoče bi “te vzel nazaj” ampak mislim,da vajina veza nikoli več ne bo ista. Ti boš vedno v dvomih to je pa nekaj najhujšega za pravo ljubezen.
Ali pa pusti času čas.
Pa veliko ljubezni še naprej iskrene.
Ja, če misliš, da si ne zaslužiš boljšega, potem GO FOR IT!
Da pa ne ve zakaj je to storil, je pa že kriza., če ti ne laže. Vprašaj se kako bo, ko se bo to spet ponovilo. Da ne boš potem jezna na njega, ker on ti je zgodaj pokazal svoj karakater. Kriva boš sama, če te bo drugič.
Forum je zaprt za komentiranje.