cvrtnik Actifry Tefal- izkušnje?
Ima kdo izkušnje s tem cvrtnikom?
Jaz se že nekaj časa spogledujem z njim:)
Hvala.
Evo, iz prve roke. Včeraj sem pekla mlad krompirček, s kožico vred, ne pretanko narezan (med pomfrijem in pečenim). Dodala sem žličko kokosove maščobe? In rezultat? Fenomenalen. Zelo pozitivno smo presenečeni. Kupili smo v Gracu v Avstriji za 120 e. Če ti ni predaleč se splača. Lahko ti pošljem kontakt.Skratka: ZELO PRIPOROČAM.
Glede zdravega ancina,ko tako pecete.jaz na taksen ancin pecem v pecici tudi dam samo zlicko olja.Tako,da ni nujno,da imate to in jeste “zdrav” ocvrt pomfri.Za meso pa uporabljam vrecke.Cisto nic olja,meso lepo spusti sok,zapecem na kncu,da ima skorjico.
Imajo jih na vsaki polici, kjer so folije, peki papir in podobno….. Meso začiniš, daš v pečico na pekač, spečeš. To je vse. Ker je meso v vrečki, se ne izsušuje, ga ni potrebno polivati,……
j@sn@ mi lahko sporočiš na mail, kje v Gradcu se ga dobi za 120 eur: romanca@gmail.com
hvala
kaj hudiča sploh rabite cvrtnik-to je itak zelo škodljiva hrana, pol pa jamrate tam po čakalnicah zdravstvenih domov, da ste predebeli, da imate holesterol, da se vam žile mašijo,vas izdaja srce, vas zaradi debelosti bolijo skjlepi, ker morajo nositi vso to maščobo……..
mislm no, mi grejo na živce ljudje, ki niti malo ne pomislijo za par let naprej-slecte se, pa se poglejte v ogledalo in se zamislite, noooo
Me prav nič ne prime tvoje zgražanje. Kot se nekdo odloči da bo vege, je enim še vedno dobro ocvrto. Ja, res nam je dobro in zaradi tega nimam slabe vesti. Kar je dobro je dobro pa amen.
Jemo pa raznovrstno hrano in enkrat na teden tudi čudoviti ponfri iz cvrtnika.
Srečno in brez holesterola želim tudi tebi.
mislmnooo :kva maš ti v glavi slano al kva?vsak bo jedu kar bo hotu in če bojo vsak dan pr zdravniku visel je to nas problem.je to jasn?
in folk kupuje ta aparat lih zrd tega da bo jedu bl zdravo hrano.
in kaj je najpomembnejše:
ŽIVLJENJE SE UŽIVA NE PA OMEJUJE…itak bomo vsi enkrat umrl… kaj vse škodi…
ne vem kako si sploh nekdo drzne pluvat po ljudeh k jejo ocvrte stvari.no po netu je vsak pamtn uzad se pa skriva zamaščena ženska k je sam fouš
http://www.youtube.com/watch?v=WBaURWboAE4
Tukaj je link.
Nič posebnega. Pač pečenje v vrocim zrakom in vrtenjem tistega kar pečemo.
Seveda pa je cena kar konkretna. AMpak “ok”.
Zanima me ali lahko pečeš notri recimo paniraba piščanja bedra?
Ali pa dunajske zrezke.
Sem v dilemi in imam obcutek, da lahko peceš samo majhne koščke.
Ne pa da se pečt večjih…
Se motim? Je tako?
Mojster1a
Forum je zaprt za komentiranje.