Cvileča pasja igrača pri Zvezdani
LEGENDA MONA, 25.09.2021 ob 22:03
Ste videli to pojavo Mojco Fatur pri Zvezdani? Obnašanje in glas kot petletni otrok! Kot da bi nek glavonožec in vaška ovca imela otroka. Pa kakšne pribija? Dve kukurajki usekani ko v glas zakokodakata. In še otroke ima. Pa kako se Slakonji lahko dvigne na cvilečo pasjo igračo s frocasto faco?
Ti si primitivno, nedonošeno detece, ki se skrivaš tu pod anonimnostjo.
Zlivaš gnoj na druge, zato, da se delaš pomembnega.
V resnici pa ne upaš ven iz svoje mišje luknje.
Navaden primitivc si, tako da veš.
Mojci Fatur pa itak ne sežeš do gležnja.
Ne po izobrazbi, ne po kulturi.
Moje sožalje tvoji mami, ki je rodila in ne – vzgojila tako žlehtno in foušljivo seme.
Saj res, kje imaš pa očeta, da bi ti že zdavnaj dal dve okrog kepe in danes ne bi zrastel v skrivenčeno rastlino?
Tako.
Dobil si, kar si iskal.In še iščeš.
Kar iščeš, to najdeš.
Gnoj za gnoj.
Pa dober tek!
PIKULET CENZURIRANI, 26.09.2021 ob 09:52
Loool, kako daleč je pa kazenski postopek za planatažo kanabisa na orjaški posesti Zvezdane Mlakar v Pripeesdini pri Ljubljani?
Saj ga ni ona posadila.Tisti, ki ga je, je polnoleten in odgovarja zase.
Na druge napake kažete s prstom, svoje pa skrivate kot kača noge.
Ne legenda mona, 26.09.2021 ob 07:24
Ti si primitivno, nedonošeno detece, ki se skrivaš tu pod anonimnostjo.
Zlivaš gnoj na druge, zato, da se delaš pomembnega.
V resnici pa ne upaš ven iz svoje mišje luknje.
Navaden primitivc si, tako da veš.
Mojci Fatur pa itak ne sežeš do gležnja.
Ne po izobrazbi, ne po kulturi.
Moje sožalje tvoji mami, ki je rodila in ne – vzgojila tako žlehtno in foušljivo seme.
Saj res, kje imaš pa očeta, da bi ti že zdavnaj dal dve okrog kepe in danes ne bi zrastel v skrivenčeno rastlino?
Tako.
Dobil si, kar si iskal.In še iščeš.
Kar iščeš, to najdeš.
Gnoj za gnoj.
Pa dober tek!
Hahaha a misliš da si me prizadelo? Prej ona pritiklavka meni ne seže do kolen! 😉 Očitno rabi pručko, ko gre v pekarno da kupi kruh da jo sploh opazijo. Ona izobražena? Ma majketi! V kateri izobraževalni ustanovi je pobrala tiste svoje paranormalne neumnosti? V roke naj raje vzame krpo in metlo in naj poskrbi za svoje frocovje! To je njena realnost!
LEGENDA MONA, 26.09.2021 ob 13:32
Hahaha a misliš da si me prizadelo? Prej ona pritiklavka meni ne seže do kolen! 😉 Očitno rabi pručko, ko gre v pekarno da kupi kruh da jo sploh opazijo. Ona izobražena? Ma majketi! V kateri izobraževalni ustanovi je pobrala tiste svoje paranormalne neumnosti? V roke naj raje vzame krpo in metlo in naj poskrbi za svoje frocovje! To je njena realnost!
Očitno te je zadelo.Zato si pa čivknil.
Ti pa vzemi karjolo, pa spucaj svoj gnoj z dvorišča.Pa tisto kepo masla, ki ti zaliva možgane.
Staraš se ata, pa lasje ti sivijo, možgani pa kisajo.
A zdaj misliš, če si v penziji, da si že boga za brado prijel?
Forum je zaprt za komentiranje.