Cvetačka – malo drugačen recept prosim
Pozdravljena!
Ja jaz sem tista, ki obožujem tisto, kar mi da mati narava. Imam zelo nežno kožo in vse naravne stvari moja koža preprosto obožuje!
Za mrzle dni ti pa 100% priporočam domači med, ki je res špica! Zraven dodaj še kakšno kapljico limonce. Koža bo kot dojenčkova ritka!
Pozimi uporabljam tudi 100% Shea butter, ki ga kupim v trgovini L´occitane (Citypark) – mala doza je kot vazelin kovinska škatlica in ga imam že eno leto z njim si naredim masažo obraza – enkrat na teden ali pa enkrat na 14 dni. Je zelo trd tako, da ga pred nanosom na obraz segrejem, da postane tekoč.
Shea Butter Moisturizes and Heals
Because of its amazing skin care and healing properties, shea butter has been used for centuries in parts of Africa; now shea butter is available to the rest of the world. Karite Gold’s unrefined Shea Butter formula provides:
Unequalled skin moisturizing
Clinically proven anti-aging properties
Stretch mark prevention and minimization
Protection against inflammations
Rapid healing for burns (minimizes scarring)
Enhanced cell regeneration and capillary circulation (this helps the healing of small wounds, cracks, crevices, and skin ulcers)
The key to radiant skin & healthy hair For centuries 100% pure Shea butter has been used in Africa. It enhances skin tones; cures a variety of blemishes and defects and even helps babies sleep better. The modern western world has now re-discovered this African creation, and has used it to make some of the most popular and effective skin treatments available. But nothing will be as effective as what is produced naturally in the heart of Africa. Why not find out what you are missing with 100% pure and natural Shea Butter now. Only $8 for a 4 oz. Container
Lp,
Cvetačka
Od Leka in ponavadi jo nabavim v tovarniški prodajalni, kjer je cenejša za cca. 350 sit. Jaz res nimam več težav odkar imam to kremo. Sem pa stestirala zelo veliko krem preden sem ugotovila katera je za mojo kožo zakon!
Tukaj imaš link:
http://www.lekkozmetika.si/si/katalog/108/
Green line 1+4 intenzivna nega
Hydroactive intensive, 24-urna vlažilna krema
Intenzivna nega za vse vrste kože.
Rastlinski izvlečki in naravni vlažilci kožo hitro globoko in dolgotrajno vlažijo, jo hranijo in ji ne dajo mastnega sijaja. V samo štirih tednih bo imela vaša koža do 35 % več vlage.
Kremo nanesite na očiščeno kožo obraza in vratu.
Petra, tudi sama imam zeelooo suho kožo in sem imela kup problemov, katero kremo kupiti. Preizkusila sem jih ogromno, vendar je najboljši losjon s kakavovim maslom, aloe vero, dodatkom vitamina E in A, oljem
pšeničnih kalčkov in sončičnih semen. Ta losjon lahko kupiš le v lekarni,
je uvožen iz ZDA od firme FRUIT OF THE EARTH. Ta losjon lahko uporabljaš
tudi sicer za telo. Po nasvetu v lekarni sem losjon že pred leti začela uporabljati tudi za obraz in od takrat nimam več nobenih problemov s suho
kožo, tudi pozimi ne. Uporabi ga zjutraj in zvečer.
Še en nasvet.
Pozimi, ko je zrak v stanovanjih zelo suh, jaz s pridom uporabljam Vichyevo …. zdaj pa ne vem kako se reče….. vodo v spreju. Lahko jo naneseš preko make up-a. Jaz jo imam v pisarni in se večkrat na dan samo malo “pošpricam”. Super stvar. Odlična je tudi poleti za osvežitev, kadar je vroče.
Sem pa zadnjič prebrala tudi dober nasvet. Pozimi je potrebno zamenjati kreme – z nočno se mažeš podnevi (ker je zelo mastna in ščiti pred mrazom) in dnevno se mažeš ponoči (hidratantna in nadomesti vlago).
lep vikend vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.