Najdi forum

ČVEK

Misliš tako, kot domača kokoška 🙂

Skeptična kdaj? 🙂

p.s.

aja, jaz sem tudi samska 🙂

sm povsem zmeden:))[/quote]

huh. tako je pa posebno težko preživeti, če jemljemo situacijo dobesedno.

drugače pa; vsak palček ima svojo pravljico. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

… pa vsaka princeska svojega princa 🙂

Bibita zakaj vedno pomislis da ti kdo zeli kaj slabega. Mislil sem na to da ne bos sprejela to temo ker se ne zelis samoomejevati. Aleksandra mislim da si nekoc to sama napisala. Japkica lepo da si razigrana.

nop, da sem nezainteresirana morda, da nisem samska nikol. v težave se nikol sama ne rinem hahaaaaaa

res sem razigrana. 🙂
ne jemlji mi tega za slabo.
marsikomu pade na glavo ravno tisti prah, ki ga je dvignil. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

moski 111 jaz sem dovzetna za vse, kar je dobrega. Tema, ki si jo odprl je po svoje zanimiva.

bom pač požrla samoomejevanje 🙂

..eee babnce od te moke kruha nebo…

nop, da sem nezainteresirana morda, da nisem samska nikol. v težave se nikol sama ne rinem hahaaaaaa[/quote]

vidiš, se zatipkaš… potem so pa dezinformacije na monu. hehe

nop, da sem nezainteresirana morda, da nisem samska nikol. v težave se nikol sama ne rinem hahaaaaaa[/quote]

vidiš, se zatipkaš… potem so pa dezinformacije na monu. hehe[/quote]

mislim, da za to državo ne bo večje škode hahaaaaaa

!!!!!!!, če bi ti moškemu priskočil na pomoč, bi še mogoče kaj ratalo iz te moke, tako bo pa težko upedinal vse tri 🙂

Aleksandra nezaiteresirana? Torej sami napacni in dolgocasni.
Japkica cveti in jo razganja.
Bibita to bi zelel na papirju s tvojim podpisom. Svobodni duh ne mores ujeti v steklenico.

Vse zgleda da bo pomlad blizu ceprav se jutri spet nadaljuje zima. Punce dobro jo preganjate.

ti pa rad predelčkaš!!

!!!!!!!, če bi ti moškemu priskočil na pomoč, bi še mogoče kaj ratalo iz te moke, tako bo pa težko upedinal vse tri :)[/quote]

jp bi ble žemlice iz te moke:))))

Predalckanje … ce sem naredil nekaj reda (vem da nisi mislila na to), potem svobodno po Jurcicu, sprejmem. Heeej verjetno mi bo kdo hvalezen.

moski 111 … pečen.si :))))

moski 111 … pečen.si :))))[/quote]

dej ti veterinar iz pekarne mišmaš, ne zganjaj foušije, ker si nekdo upa :)))))))

Mislim da ne. Japkica je sicer mocna na tipkanju, drugace pa je bolj nezna in romanticna dusa.

moski 111 … pečen.si :))))[/quote]

dej ti veterinar iz pekarne mišmaš, ne zganjaj foušije, ker si nekdo upa :)))))))[/quote]

ok nebom več…mal je treba zakurit:))

ti moški 111, pa imaš dovolj velik predal zame? 🙂

dej ti veterinar iz pekarne mišmaš, ne zganjaj foušije, ker si nekdo upa :)))))))[/quote]

ok nebom več…mal je treba zakurit:))[/quote]

a si bil že danes zunaj?! za kratke rokave je!!

fleksibilnost je moje drugo ime.

hahaaaaaa bi se loh šou mal ven igrat, anede :)??

ja kako zdej, a te moram jst v predal zrint? hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close