Čvek 123
Đarmun bo ziher al je pa že. Sam mu ne bo laufalo z dobivanjem pozornosti, ki jo nujno potrebuje in to neprestano, kot mu je tu laufalo, čeprav je bil odziv norčevanje iz njegove norosti.? Srbe bo še bolj zamoril s thedarjem na krstarici. To že sedaj počne, kadar ni banan . ☝️?
Zase vem, da nimam namena it na čvek 123.
modrivrag, 26.09.2025 ob 00:46
Đarmun bo ziher al je pa že. Sam mu ne bo laufalo z dobivanjem pozornosti, ki jo nujno potrebuje in to neprestano, kot mu je tu laufalo, čeprav je bil odziv norčevanje iz njegove norosti.? Srbe bo še bolj zamoril s thedarjem na krstarici. To že sedaj počne, kadar ni banan . ☝️?
Zase vem, da nimam namena it na čvek 123.
Ti bolano kar zalezuješ človeka po internetu?
Taki ste samo za prijavit psihopati bolestni.
Ti budala 59 letna si tam bila že prej , tako da se ne sprenevedaj umobolnica stara.
Lolll, 25.09.2025 ob 22:13
Tam pa skoraj ni po 10, 20 tem na dan … bomo monovci to spremenili?
Ne boste, ker ne bo odziva na poste zblojenih psihopatov, ki ne znajo normalno komunicirati, večina starih članov čvek123 ima višji IQ od povprečnega člana Mona in se ne pustijo sprovocirati, večina političnih tem in teorij zarote hitro potonejo zaradi neodzivnosti v pozabo, lahko se boste pa med sabo kregali in žalili dokler vas administrator ne blokira kar pa se običajno zgodi kar hitro.
Ravno obratno je res. Že na prvi pogled je tisti forum mrtev, sam sem si mislil (in seveda manjši nabor ljudi z nižjim kvocientom)- najbrž so cenzurirali vsako malo bolj sočno temo… Skratka, gre za nateg. Zaprtje SČ bo imelo resne posledice za svobodo govora pri nas, zakonodaja je le priročen izgovor.
Seveda recimo ne more nihče ovreči, če napišem dejstvo, da je zaradi delovanje kovid ”stroke” živih cca. 10.000 manj (pretežno starejših) ljudi v Sloveniji (obstaja velika verjetnost, da je bilo to namerno), pol je pa treba to hitro izbrisat. Samo to potem ni nek resen forum, kajne, ki briše grde, a zelo pomembne resnice o našem svetu?
dfsdfsfd, 26.09.2025 ob 02:09
Ti budala 59 letna si tam bila že prej , tako da se ne sprenevedaj umobolnica stara.
Zgolj dva perka pred leti, ker me je firbec matral. Vidiš kje moje poste na čveku123 trol? Jih ni, ker jih ni nikoli bilo.
Zdravko Mamić Maminjo, 26.09.2025 ob 09:19
Ravno obratno je res. Že na prvi pogled je tisti forum mrtev, sam sem si mislil (in seveda manjši nabor ljudi z nižjim kvocientom)- najbrž so cenzurirali vsako malo bolj sočno temo… Skratka, gre za nateg. Zaprtje SČ bo imelo resne posledice za svobodo govora pri nas, zakonodaja je le priročen izgovor.
Seveda recimo ne more nihče ovreči, če napišem dejstvo, da je zaradi delovanje kovid ”stroke” živih cca. 10.000 manj (pretežno starejših) ljudi v Sloveniji (obstaja velika verjetnost, da je bilo to namerno), pol je pa treba to hitro izbrisat. Samo to potem ni nek resen forum, kajne, ki briše grde, a zelo pomembne resnice o našem svetu?
NesramnaResnica, 26.09.2025 ob 10:34
Glede na to kaj počne trenutna oblast norosti ni nič čudnega, da ima SDS tak prirastek mladih.
Ne verjamem, da ima. Koliko mladih poznam jih sploh ne zanima politika. Normalnih mladih seveda, izobraženih.
Je pa vse enako sds in vsi ostali. S tem, da meni puklasti deluje močno postaran in bolan. Tako da ne verjamem, da bo še dolgo v politiki. Po njem bo pa sds tako razpadel. Ker sds je puklasti, tako kot je Erjavec bil upokojenci in Jelinčić nacionalna stranka.
Zdravko Mamić Maminjo, 26.09.2025 ob 21:39
Anonimno865, verjetno se spet nek zmne skriva pod psevdonimom.
Jaz niti slučajno ne mislim, da sem strokovnjak na vseh področjih, komentiram samo izbrana. Razlika med mano in plavim troloidom je pa v tem, da se on ne spozna na nobeno področje, razumeš?
Forum je zaprt za komentiranje.