Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu
E moja antilopa… pa si ti sedaj to pravno razlagaj. :-))
E moja antilopa… pa si ti sedaj to pravno razlagaj. :-))[/quote]
Saj vem, da se tigru cedijo sline po “njegovi” antilopi, ampak ne rabiš to tako nazorno kazat. :)) Te bom navadila zelenjavo jest, priročnik pa bo pripravil vegetarijanec Robi.[/quote]
Potem boš šele njegova, če bosta živela v simbiozi. 🙂
Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))[/quote]
Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.[/quote]
Veš, pa sem tudi na to pomislila. Ko bi ti videla njegovo začudenje, ko sem ga vprašala: “Ej, a si ti čisto zares resničen?” 🙂
E moja antilopa… pa si ti sedaj to pravno razlagaj. :-))[/quote]
Saj vem, da se tigru cedijo sline po “njegovi” antilopi, ampak ne rabiš to tako nazorno kazat. :)) Te bom navadila zelenjavo jest, priročnik pa bo pripravil vegetarijanec Robi.[/quote]
Nč se tigru ne cedijo sline. Je že lepo in dobro nahranjen in pobožan.
mijau. :-))
(tole moja antilopa sva že imela enkrat, ko smo debatirali o partnerju kot lastnini) 😀
Nč se tigru ne cedijo sline. Je že lepo in dobro nahranjen in pobožan.
mijau. :-))
(tole moja antilopa sva že imela enkrat, ko smo debatirali o partnerju kot lastnini) :D[/quote]
Vem, se spomnim.
Vseeno je nenavadno, da je napisala, da se nekdo tušira v NJENI kopalnici, je v NJENI kuhinji, spi v NJENI postelji….a ni to vse NJUNO? Razen, seveda, če je občasni obiskovalec.[/quote]
Je logično, ker gre tu za literarni in ne pravni način podajanja dejstev :)))[/quote]
1:0 za Bubo.
Saj bi citirala Antilopo, ampak sva zmenjeni, da me ona ignorira, jaz ji pa pri tem pomagam. 🙂
A še maš kaj prostih mest za tole? Al se je treba kam prijavit? :P[/quote]
Mah, ni bilo nekega hudega sistema – en dan je napisala, da me ignorira, nekaj dni po tem se je pa nekam sumljivo zanimala za velikost mojih jošk.
Ker nimam tabelic za vpis (ali izpis), ti pri tem problemu težko kaj pomagam. Ne vem, preveri na spletu. 🙂
Si že pozabil, da si se en dan nazaj hvalil, da si v real lajfu ful prijazen in vljuden pa to, na forumu pa vsi vidimo, da ne. Pripoveduješ o sebi. 😉
A še maš kaj prostih mest za tole? Al se je treba kam prijavit? :P[/quote]
Mah, ni bilo nekega hudega sistema – en dan je napisala, da me ignorira, nekaj dni po tem se je pa nekam sumljivo zanimala za velikost mojih jošk.
Ker nimam tabelic za vpis (ali izpis), ti pri tem problemu težko kaj pomagam. Ne vem, preveri na spletu. :)[/quote]
A če jaz nardim enako, bo ok in bo učinek enak? 😛
Ker nimam tabelic za vpis (ali izpis), ti pri tem problemu težko kaj pomagam. Ne vem, preveri na spletu. :)[/quote]
A če jaz nardim enako, bo ok in bo učinek enak? :P[/quote]
Matkic, čeprav se morda tako zdi, moram priznati, da imam sama bore malo pri tem, da me da človek na ignore, potem se pa tega ne drži. Jaz imam samo na vsake toliko prebliske prijaznosti.
A če jaz nardim enako, bo ok in bo učinek enak? :P[/quote]
Matkic, čeprav se morda tako zdi, moram priznati, da imam sama bore malo pri tem, da me da človek na ignore, potem se pa tega ne drži. Jaz imam samo na vsake toliko prebliske prijaznosti.[/quote]
Jaz sem mel bolj v mislih, da se midva ”zmeniva” enako kot vedve, veš ono, da te jaz ignoriram, ti pa mi pri tem aktivno pomagaš z ”necitiranjem” mojih postov 🙂
Matkic, čeprav se morda tako zdi, moram priznati, da imam sama bore malo pri tem, da me da človek na ignore, potem se pa tega ne drži. Jaz imam samo na vsake toliko prebliske prijaznosti.[/quote]
Jaz sem mel bolj v mislih, da se midva ”zmeniva” enako kot vedve, veš ono, da te jaz ignoriram, ti pa mi pri tem aktivno pomagaš z ”necitiranjem” mojih postov :)[/quote]
Kaj imam pa jaz s tvojo odločitvijo, da me ti ignoriraš? Prebliske prijaznosti (necitiranje) sem pa tudi pri tebi že imela, pa veš, kolikokrat…
Glej, če me boš ignoriral, je tvoja stvar, nikar pa si ne predstavljaj, da bom ubogala tvoje ukaze ali (za javni forum nesmiselne) želje. Toliko prijazna pa spet nisem, no. 🙂
Jaz sem mel bolj v mislih, da se midva ”zmeniva” enako kot vedve, veš ono, da te jaz ignoriram, ti pa mi pri tem aktivno pomagaš z ”necitiranjem” mojih postov :)[/quote]
Kaj imam pa jaz s tvojo odločitvijo, da me ti ignoriraš? Prebliske prijaznosti (necitiranje) sem pa tudi pri tebi že imela, pa veš, kolikokrat…
Glej, če me boš ignoriral, je tvoja stvar, nikar pa si ne predstavljaj, da bom ubogala tvoje ukaze ali (za javni forum nesmiselne) želje. Toliko prijazna pa spet nisem, no. :)[/quote]
Ti mi samo pomagaj, s tem da me ignoriraš pa je to to, drugega ni treba nič 🙂
No razen če te tak muči da me morš citirat 😛 Ukazujem pa res nič nene, za ukaz, moram met vzvode za kaznovanje, ki pa jih nimam, želja pa ja to pa je druga stvarca 🙂
Glej, če me boš ignoriral, je tvoja stvar, nikar pa si ne predstavljaj, da bom ubogala tvoje ukaze ali (za javni forum nesmiselne) želje. Toliko prijazna pa spet nisem, no. :)[/quote]
No razen če te tak muči da me morš citirat 😛 Ukazujem pa res nič nene, za ukaz, moram met vzvode za kaznovanje, ki pa jih nimam, želja pa ja to pa je druga stvarca :)[/quote]
Malo bedasta želja. To je tako, kot da bi te jaz klofutnil in si zaželel, da me ti ne bi nazaj. Vsaj tako si začel. :/
No razen če te tak muči da me morš citirat 😛 Ukazujem pa res nič nene, za ukaz, moram met vzvode za kaznovanje, ki pa jih nimam, želja pa ja to pa je druga stvarca :)[/quote]
Glej, bom po feelingu, a prav?
Forum je zaprt za komentiranje.