Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu

Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu

In še: tvoj kufer ,tvoji čevlji,::-))[/quote]

:))) Kruta realnost, ja.

In tisti zaključek s poudarkom na predrznosti naj bi bil že možnost za tožbo ? ? Če seveda ne bi bilo na koncu še : ” 🙂 ” , kar mu velikodušno namenja pomilostitev .

Kaj pa “moj dedc” ? 🙂
To ne spada med premoženje ? 🙂

E moja antilopa… pa si ti sedaj to pravno razlagaj. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

E moja antilopa… pa si ti sedaj to pravno razlagaj. :-))[/quote]

Saj vem, da se tigru cedijo sline po “njegovi” antilopi, ampak ne rabiš to tako nazorno kazat. :)) Te bom navadila zelenjavo jest, priročnik pa bo pripravil vegetarijanec Robi.

Saj vem, da se tigru cedijo sline po “njegovi” antilopi, ampak ne rabiš to tako nazorno kazat. :)) Te bom navadila zelenjavo jest, priročnik pa bo pripravil vegetarijanec Robi.[/quote]
Potem boš šele njegova, če bosta živela v simbiozi. 🙂

Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))[/quote]

Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.[/quote]

Veš, pa sem tudi na to pomislila. Ko bi ti videla njegovo začudenje, ko sem ga vprašala: “Ej, a si ti čisto zares resničen?” 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj vem, da se tigru cedijo sline po “njegovi” antilopi, ampak ne rabiš to tako nazorno kazat. :)) Te bom navadila zelenjavo jest, priročnik pa bo pripravil vegetarijanec Robi.[/quote]

Nč se tigru ne cedijo sline. Je že lepo in dobro nahranjen in pobožan.
mijau. :-))

(tole moja antilopa sva že imela enkrat, ko smo debatirali o partnerju kot lastnini) 😀

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Nč se tigru ne cedijo sline. Je že lepo in dobro nahranjen in pobožan.
mijau. :-))

(tole moja antilopa sva že imela enkrat, ko smo debatirali o partnerju kot lastnini) :D[/quote]

Vem, se spomnim.

Vseeno je nenavadno, da je napisala, da se nekdo tušira v NJENI kopalnici, je v NJENI kuhinji, spi v NJENI postelji….a ni to vse NJUNO? Razen, seveda, če je občasni obiskovalec.[/quote]

Je logično, ker gre tu za literarni in ne pravni način podajanja dejstev :)))[/quote]

1:0 za Bubo.

Saj bi citirala Antilopo, ampak sva zmenjeni, da me ona ignorira, jaz ji pa pri tem pomagam. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A še maš kaj prostih mest za tole? Al se je treba kam prijavit? 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A še maš kaj prostih mest za tole? Al se je treba kam prijavit? :P[/quote]

Mah, ni bilo nekega hudega sistema – en dan je napisala, da me ignorira, nekaj dni po tem se je pa nekam sumljivo zanimala za velikost mojih jošk.

Ker nimam tabelic za vpis (ali izpis), ti pri tem problemu težko kaj pomagam. Ne vem, preveri na spletu. 🙂

Si že pozabil, da si se en dan nazaj hvalil, da si v real lajfu ful prijazen in vljuden pa to, na forumu pa vsi vidimo, da ne. Pripoveduješ o sebi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A še maš kaj prostih mest za tole? Al se je treba kam prijavit? :P[/quote]

Mah, ni bilo nekega hudega sistema – en dan je napisala, da me ignorira, nekaj dni po tem se je pa nekam sumljivo zanimala za velikost mojih jošk.

Ker nimam tabelic za vpis (ali izpis), ti pri tem problemu težko kaj pomagam. Ne vem, preveri na spletu. :)[/quote]

A če jaz nardim enako, bo ok in bo učinek enak? 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ker nimam tabelic za vpis (ali izpis), ti pri tem problemu težko kaj pomagam. Ne vem, preveri na spletu. :)[/quote]

A če jaz nardim enako, bo ok in bo učinek enak? :P[/quote]

Matkic, čeprav se morda tako zdi, moram priznati, da imam sama bore malo pri tem, da me da človek na ignore, potem se pa tega ne drži. Jaz imam samo na vsake toliko prebliske prijaznosti.

Kaj pa “moj dedc” ? 🙂
To ne spada med premoženje ? :)[/quote]

To je pa malo drugače, ker lastnica ni popolnoma samostojna pri odločanju o usodi svoje lastnine, ampak delno to regulira tudi država. Recimo nekaj podobnega kot pri gozdovih ali kulturni dediščini.

A če jaz nardim enako, bo ok in bo učinek enak? :P[/quote]

Matkic, čeprav se morda tako zdi, moram priznati, da imam sama bore malo pri tem, da me da človek na ignore, potem se pa tega ne drži. Jaz imam samo na vsake toliko prebliske prijaznosti.[/quote]

Jaz sem mel bolj v mislih, da se midva ”zmeniva” enako kot vedve, veš ono, da te jaz ignoriram, ti pa mi pri tem aktivno pomagaš z ”necitiranjem” mojih postov 🙂

Matkic, čeprav se morda tako zdi, moram priznati, da imam sama bore malo pri tem, da me da človek na ignore, potem se pa tega ne drži. Jaz imam samo na vsake toliko prebliske prijaznosti.[/quote]

Jaz sem mel bolj v mislih, da se midva ”zmeniva” enako kot vedve, veš ono, da te jaz ignoriram, ti pa mi pri tem aktivno pomagaš z ”necitiranjem” mojih postov :)[/quote]

Kaj imam pa jaz s tvojo odločitvijo, da me ti ignoriraš? Prebliske prijaznosti (necitiranje) sem pa tudi pri tebi že imela, pa veš, kolikokrat…

Glej, če me boš ignoriral, je tvoja stvar, nikar pa si ne predstavljaj, da bom ubogala tvoje ukaze ali (za javni forum nesmiselne) želje. Toliko prijazna pa spet nisem, no. 🙂

Jaz sem mel bolj v mislih, da se midva ”zmeniva” enako kot vedve, veš ono, da te jaz ignoriram, ti pa mi pri tem aktivno pomagaš z ”necitiranjem” mojih postov :)[/quote]

Kaj imam pa jaz s tvojo odločitvijo, da me ti ignoriraš? Prebliske prijaznosti (necitiranje) sem pa tudi pri tebi že imela, pa veš, kolikokrat…

Glej, če me boš ignoriral, je tvoja stvar, nikar pa si ne predstavljaj, da bom ubogala tvoje ukaze ali (za javni forum nesmiselne) želje. Toliko prijazna pa spet nisem, no. :)[/quote]

Ti mi samo pomagaj, s tem da me ignoriraš pa je to to, drugega ni treba nič 🙂

No razen če te tak muči da me morš citirat 😛 Ukazujem pa res nič nene, za ukaz, moram met vzvode za kaznovanje, ki pa jih nimam, želja pa ja to pa je druga stvarca 🙂

Glej, če me boš ignoriral, je tvoja stvar, nikar pa si ne predstavljaj, da bom ubogala tvoje ukaze ali (za javni forum nesmiselne) želje. Toliko prijazna pa spet nisem, no. :)[/quote]

No razen če te tak muči da me morš citirat 😛 Ukazujem pa res nič nene, za ukaz, moram met vzvode za kaznovanje, ki pa jih nimam, želja pa ja to pa je druga stvarca :)[/quote]
Malo bedasta želja. To je tako, kot da bi te jaz klofutnil in si zaželel, da me ti ne bi nazaj. Vsaj tako si začel. :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No razen če te tak muči da me morš citirat 😛 Ukazujem pa res nič nene, za ukaz, moram met vzvode za kaznovanje, ki pa jih nimam, želja pa ja to pa je druga stvarca :)[/quote]

Glej, bom po feelingu, a prav?

Marsikaj se da, tudi to, kar je zate nemogoče. Pač nisi vsemogočen, sprijazni se že.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close