Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu

Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu

Spet narobe, ti bolj narobe ne moreš met kot maš…….. maš pa prav, jaz tudi ne vem ali je to pri tebi zaradi šmarnice, da slučajno ti ne hodiš z X6 ala flashgordonom po lokalih po tem ko prideta iz Cerkve… obema se blede v podobnem stilu

Bo treba spet v kliniko malo, žal mi je, ni ti uspelo prit iz zablod ki jih imaš v sebi, zdaj pa šuuuuuuu, šmarnica te čaka.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dejansko je tu 90% ljudi ki redno sodelujejo fejkerov svojih osebnosti, večina tudi v reali. Zato pa se bodo strinjali kot si napisal, samo to ne zmorejo razumet.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dejansko je tu 90% ljudi ki redno sodelujejo fejkerov svojih osebnosti, večina tudi v reali. Zato pa se bodo strinjali kot si napisal, samo to ne zmorejo razumet.[/quote]

Torej, po tvojem prepričanju so fejkerji vsi, razen seveda tebe, n.s., dx, spiderja.

ti si dokaj enostavni tip in te ni težko pogruntat. težje delo imaš sam s seboj in z malo provokacije dodaš še svojo potenco pokvarjenosti.
ne vem no. so to vplivi uživanja šmarnice?[/quote]

Nima najmanjšega smisla rint v debato s takimi ljudmi. Slej ko prej padeš na isti nivo, ni vredno. Če ve prav vse o vsakomur, čeprav nikogar osebno ne pozna. Pusti mu veselje.

Jaz sem menda zelo nesrečen, ampak se tega ne zavedam. :-)[/quote]

Ma dobr ajde, če že sprašuješ, malo res zgledaš, samo tebe se da hitro osrečiti, tako da ni nbene panike :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Medtem, ko ste me kmetavzarji pljuvali na forumu, sm jst bil med tem časom na šihtu, v knjižnci, v fitnesu, na pijači s kolegi itd. Kaj vam tu pomaga zrelost, če na na koncu dneva nimate nič od lajfa 😉

Še več takih dnevov ti želimo vsi iz foruma. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala virtualec.

a, da se da celo na istem brovzerju imeti odprtih več zavihkov in celo!! istočasno odprtih več brovzerjev, vam pa še nihče ni povedal ☺

Želimo že, samo vprašanje, koliko pa je to “zdravo”, da ima nekdo potrebo, da na forum (primerjalno slabšalno za druge in povzdigovalno zase) na koncu dneva napiše, kaj je počel. Ker če si zadovoljen s sabo, ne rabiš to obelodanjat na vsakem koraku, sicer ti podatki izzvenijo v golem banalnem naštevanju.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Želimo že, samo vprašanje, koliko pa je to “zdravo”, da ima nekdo potrebo, da na forum (primerjalno slabšalno za druge in povzdigovalno zase) na koncu dneva napiše, kaj je počel. Ker če si zadovoljen s sabo, ne rabiš to obelodanjat na vsakem koraku, sicer ti podatki izzvenijo v golem banalnem naštevanju.[/quote]
Hmm, po tvoje torej zadovoljni s sabo le druge analizirajo, svoje zivljenje pa skrbno skrivajo. A to si se tudi iz knjig naucil?

Želimo že, samo vprašanje, koliko pa je to “zdravo”, da ima nekdo potrebo, da na forum (primerjalno slabšalno za druge in povzdigovalno zase) na koncu dneva napiše, kaj je počel. Ker če si zadovoljen s sabo, ne rabiš to obelodanjat na vsakem koraku, sicer ti podatki izzvenijo v golem banalnem naštevanju.[/quote]
Recimo temu, da piše dnevnik in je vsebina slučajno ušla na splet. Kot avtobiografija. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma dobr ajde, če že sprašuješ, malo res zgledaš, samo tebe se da hitro osrečiti, tako da ni nbene panike :))))[/quote]

Itak. Jaz sem poosebljena sveta preproščina. :-))

Sej, če si zaostal, ti tu čustvena inteligenca nič ne pomaga. Kot da tak človek ve kaj je sprejemljivo in kaj ni. Daš mu šamar, pa ne bo nič odreagiral nazaj, ker je proti nasilju, pa ker ga je mamica lepo vzgojila, lol

Kao zrel, pa čustveno inteligenten, v resnici pa strahopetec, ki se ne zna postavit zase.

Prav z vsako malenkostjo se pa v lajfu res ne splača ukvarjati.
Bolj ko teži in nabija v tri krasne, bolj jo ignoriram.
Ko se ji razkadi para skozi ušesa se pa lahko začne pogovor. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ma ti si isti šalabajzer k Marko, Matjažko in ostali. Samo na forumu upaš provocirat 🙂

Eh, to ni nič. Jaz sem menda samska, tako da res ne vem, kdo je potemtakem moški, ki se tušira v moji kopalnici, je v moji kuhinji, spi v moji postelji, potem je pa še tako predrzen, da seksa z mano. :)[/quote]

Ok, sem ti že hotela reči brž, pokliči policijo, potem sem šele prebrala do konca. Jahh, če je tako predrzen, potem res nimaš kaj. Zamiži, pa kar bo – pa bo :)))

Eh, to ni nič. Jaz sem menda samska, tako da res ne vem, kdo je potemtakem moški, ki se tušira v moji kopalnici, je v moji kuhinji, spi v moji postelji, potem je pa še tako predrzen, da seksa z mano. :)[/quote]

Ok, sem ti že hotela reči brž, pokliči policijo, potem sem šele prebrala do konca. Jahh, če je tako predrzen, potem res nimaš kaj. Zamiži, pa kar bo – pa bo :)))[/quote]

Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))

Ma dobr ajde, če že sprašuješ, malo res zgledaš, samo tebe se da hitro osrečiti, tako da ni nbene panike :))))[/quote]

Itak. Jaz sem poosebljena sveta preproščina. :-))[/quote]

Ma ti si čist v redu dedc. 😉

Ok, sem ti že hotela reči brž, pokliči policijo, potem sem šele prebrala do konca. Jahh, če je tako predrzen, potem res nimaš kaj. Zamiži, pa kar bo – pa bo :)))[/quote]

Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))[/quote]

Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.

Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))[/quote]

Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.[/quote]

Vseeno je nenavadno, da je napisala, da se nekdo tušira v NJENI kopalnici, je v NJENI kuhinji, spi v NJENI postelji….a ni to vse NJUNO? Razen, seveda, če je občasni obiskovalec.

Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.[/quote]

Je logično, ker gre tu za literarni in ne pravni način podajanja dejstev :)))

Vseeno je nenavadno, da je napisala, da se nekdo tušira v NJENI kopalnici, je v NJENI kuhinji, spi v NJENI postelji….a ni to vse NJUNO? Razen, seveda, če je občasni obiskovalec.[/quote]

Ne, ravno pravno podajanje dejstev je, ko ženska reče…moje stanovanje, moja kopalnica, moja postelja, ker že deli skupno premoženje. :))

In še: tvoj kufer ,tvoji čevlji,::-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close