Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu
Ne vem kdaj boste kmetavzarji že enkrat to dojeli. Na forumu lahko prav vsak izpade neotesan, prijazen, nehvaležen, pozoren itd. Kontroliranje čustev na forumu ? Pa saj niste resni! Dajte mi en teden, pa ne bom napisal niti ene kletvice, nikomur, z lahkoto. Kar nam vi želite povedat je, da smo tu nekateri uporabniki tok neuravnovešeni, da se nismo sposobni vzdržat določenih besed, ne da bi jih stresli na določenega uporabnika. Pa smo res ? Kaj pa če si jaz na vsak način želim nekoga užalit, kaj točno me ovira pri tem, da ga ne bom ? Moderator Robi mogoče, pa še on mi ne more nič…
Čustvena inteligenca šteje v reali. Tam mene zelo težko kdo sprovocira. Samo, da bi se pa na tak način kdo pogovarjal z mano, kot se tu obnašate nekateri ala Matjažko in podobni, pa priznam, da bi mu še z veseljem razbil gobec. Ker jaz še nikoli, nikjer, nisem imel priložnost spoznat takšnega korenjaka. V reali si ne bi noben upal it tok daleč, kot si tu privoščite določeni uporabniki. In tu se razbije tist vaš perfekten internetni imidž. Noben ni popoln. Vsi imamo kdaj dobre, slabe dni, vsi se znamo kdaj razpizdit. Na forumu pa se ni težko s tem spopasti, si vzameš pavzo, greš stran od računalnika, se vrneš nazaj čez 5 minut in si že kot nov.
Skratka, prodajanje sranja. Ker nimate nič zavedljivega napisat o sebi, se pa hvalite z zrelostjo na forumu. Dost patetično 🙂
Pa saj to je jasno Sadni. V živo bi bli to same ene tihe miške, na internetu pa se prelevijo v strašne bojevnike in pricne na belih konjih, v resnici pa pride en tihi osel 🙂
Čustvena inteligenca šteje povsod. Da šteje samo v reali, je samo tvoj izgovor, ker te itak nihče od nas ne pozna in si lahko tukaj še naprej čustveno neinteligenten.
Malo pomisli, zakaj moraš za 5 min stran od računalnika. Pa ne, da te kdo čustveno razdraži. Se pravi, da je čustvena inteligenca pomembna tudi na forumu, razen, če ti paše, da si razdražen, jezen, užaljen s strani drugih. Ne pozabi, kar seješ, to žanješ.
To zato ker ti predvidevaš da se on točno tak počuti kot piše…..
V resnici lahko jaz cel teden pišem tak ov reali sem pa čist drugačne volje, tako kot vi, ki ste kao odrasli in mate dober lajf, v reali pač ste zanič z zanič zvezami in brez tak dobrih služb kot sanjte/jo o njih tukaj gori.
Vse za publiko!
Ti mene ne vidiš, kako se obnašam pred računalnikom. Ne veš če sem zares jezen, ker tega ne moreš sklepat samo na podlagi napisanih kletvic. Jaz govorim kletvice tudi, ko sem dobre volje, ko se zafrkamo s kolegi, pa se dražimo na tak način. Tud z bejbami ni nič drugače. Kaj misliš, da govorijo vse slovnično pravilno ? Ne vem za tvojo generacijo, ampak te babe, mojih let, se izražajo isto kot jst. Lih tko kot jst bo rekla “boli me ku*rac*, *pi*zda zdej mam pa tega dost* ipd.
To ste vi neki hribovski pobje, pa tam frančke, pa jožice šopate v seniku. V mesto greste enkrat na leto, pa še takrat imate paranojo, da vas ne povozi avto, ko boste prečkate čez cesto.
Izmeriti ne moreš, lahko pa poveš, kaj npr. ni:
Zmerjanje in žaljenje s primesmi prostaštva ne kaže samo na pomanjkanje kulture in na nizko čustveno inteligenco, ampak pogosto na psihično nestabilnost osebka. Ker normalen človek, kamor spada večina, tega ne počne.
Vljudnost ni stvar interneta, ampak KULTURE! Če si nekulturen, kaj ima s tem veze internet? Ravno na internetu si ljudje privoščijo več, ker v realnosti takih ljudi ne bi nihče prenašal in bi takoj pomislil, da so psihično neuravnovešeni, zato se jih (normalni ljudje) izognejo v velikem loku.
Kar dajemo, to ponavadi dobimo tudi nazaj. Kdor seje neprijaznost, ne more pričakovati prijaznosti v zameno.
S tabo ne, ker se ne “pokrivava” idejno, mi je pa zato bližje razmišljanje Robija, Marka, Watamara in Oneta, za katere sem skoraj prepričan, da bi se dobro razumeli. Tudi z večino žensk tu na forumu.
To zato ker ti predvidevaš da se on točno tak počuti kot piše…..
V resnici lahko jaz cel teden pišem tak ov reali sem pa čist drugačne volje, tako kot vi, ki ste kao odrasli in mate dober lajf, v reali pač ste zanič z zanič zvezami in brez tak dobrih služb kot sanjte/jo o njih tukaj gori.
Vse za publiko![/quote]
Bravo. :))
In ja, lahko kar začneš. 🙂
Torej zdaj končno razumeš zakaj te še naprej žalim. Kul.[/quote]
Sadni, mimogrede, ti vse žališ, saj si začel temo z nagovorom “kmetavzarji” , kar je meni malo smešno pravzaprav :).[/quote]
Žališ lahko vse, ampak jaz se nisem počutil nič užaljenega, ti pa verjetno si se, ker si prišel kontrirat, veš kako je to, ko stopiš mački na rep….
Sadni, mimogrede, ti vse žališ, saj si začel temo z nagovorom “kmetavzarji” , kar je meni malo smešno pravzaprav :).[/quote]
Žališ lahko vse, ampak jaz se nisem počutil nič užaljenega, ti pa verjetno si se, ker si prišel kontrirat, veš kako je to, ko stopiš mački na rep….[/quote]
Ja, očitno je tvoj rep že čist zmaličen ali pa ga več sploh nimaš. Glej, če si ti vajen, da te drugi skoz žalijo, eni pač nismo. To je eden od razlogov, zakaj imamo uspešne zveze in jih drugi nimajo.
Žališ lahko vse, ampak jaz se nisem počutil nič užaljenega, ti pa verjetno si se, ker si prišel kontrirat, veš kako je to, ko stopiš mački na rep….[/quote]
Ja, očitno je tvoj rep že čist zmaličen ali pa ga več sploh nimaš. Glej, če si ti vajen, da te drugi skoz žalijo, eni pač nismo. To je eden od razlogov, zakaj imamo uspešne zveze in jih drugi nimajo.[/quote]
Daj nehaj se lagat še javno a ni dovolj da sam sebi lažeš? Ti nimaš uspešne zveze, ampak si uspešno v zvezi(kvečjemu) kjer se tolažiš da imaš uspešno zvezo… razlika je bistvena.
Mah…sej do čustvene inteligence sploh ne pridemo….tle je večinoma
problem bolj v
– nizki inteligenci (čist uni tanavadni)
– pomanjkanju osnovne vzgoje (posledice permisivnega vzgajanja)
– nizkemu nivoju kulture (knjige, gledališče so za p*edre itak)
– raznim osebnostnim motnjam
– relativni mladosti ali objektivni nezrelosti pišočih
– splošnem prepričanju, da z anonimnostjo in menjavanjem nickov lahko
delaš vse, kar ti pade na pamet
– uporaba foruma kot ventil za frustracije v realnem življenju…
in tako naprej. Kje je še čustvena inteligenca….za to je najprej treba imeti
čustva (ne, potreba po seksu in po pivu nista čustvi)
Ja, očitno je tvoj rep že čist zmaličen ali pa ga več sploh nimaš. Glej, če si ti vajen, da te drugi skoz žalijo, eni pač nismo. To je eden od razlogov, zakaj imamo uspešne zveze in jih drugi nimajo.[/quote]
Daj nehaj se lagat še javno a ni dovolj da sam sebi lažeš? Ti nimaš uspešne zveze, ampak si uspešno v zvezi(kvečjemu) kjer se tolažiš da imaš uspešno zvezo… razlika je bistvena.[/quote]
A ta replika je pa kaj drugega kot golo kontriranje? Ker, kolikor je tu gor jamranja, kako se noče dobiti s tabo, je logičen sklep, da se ne poznata. Torej težko (praktično nemogoče) veš, kako so urejeni njegovi odnosi.
Forum je zaprt za komentiranje.