Čustveni prevaranti
Ti živiš v enem drugem okolju, kot jaz.
Tu, pri meni, si bivše neresne punce z lahkoto ustvarijo družino, ko/če želijo, podobno bivši plejerji.
Ti samega sebe tolažiš, kako je tvoja vrsta edina primerna za družino itd itd…Realnost je daleč od tega.[/quote]
Ustvarijo si jo že, ampak saj ti sam praviš, da je potem kup razočaranih. Jaz sicer sam poznam precej več zadovoljnih, kot pa tistih, ki jim je spodletelo.
Ti bi sedaj rad, da ti na neresno vprašanje odgovorim resno? :)) Zakaj je svetlo rdeča bolj svetla od temno rdeče? Ker je temna bolj temna od svetle. 🙂
Rekel bom samo to, moški, ki ve kaj hoče, tudi prav izbere. Izkušnje ti ne pomagajo nič, če te vsak veter, ki popiha, vrže iz enega cveta na drugega. To le pomeni, da se nekateri iz izkušenj nič ne naučijo oziroma se učijo zelo počasi.
Saj nisem napisal, da ne iščejo (želijo) seksa, če iščejo varnost. Ženska, ki išče v prvi vrsti seks, dobi ta občutek varnosti v pogostem menjavanju partnerjev, kar ji daje občutek, da je zaželjena pri nasprotnem spolu.
Točno to.
V Sloveniji punce o svojem seksu raje nič ne govorijo, sploh nekim neznancem ne. Okolje je konzervativno in vsaka je takoj označena za lajdro.[/quote]
To samo pomeni, da je v družbi vrednota kot družina še nekaj vredna. Z žensko, ki skače iz cveta na cvet, pa si družine ni varno ustvarjat. Enako pa velja za moške, ki skočijo h drugi, takoj ko se pojavi prilika. Ženske pač dobijo oznako družbe, kot so lajdra, lahka in podobno, moški pa plejer, ženskar, neresnež. Zame osebno sta oba le neresna, ker me neresne zveze pač ne zanimajo. Če pa bi me, bi se mi zdele zame ta prave. :))[/quote]
To pomeni pri nekaterih predvsem fovšijo, pri drugih pa bi bolj lahko govorili o cilju kot o vrednoti in posledično obravnavanju partnerja kot orodja. No, pa tudi dobro, če nekateri v tej vlogi uživate.
The same old same…
Svet kao poln radodajk, a po forumih mrgoli zafrustrirancev, ki bi dali eno jajce, samo da se jih katera usmili. Nekateri od njih so kobajagi celo sinonim za stabilnost. Z dobro sluzbo, izobrazbo, morda celo svojim stanovanjem. Pa se sportniki povhu. Ha…. In tako mocno si zelijo resne veze. Svojo primernost, resnost, stabilnost oglasujejo ze kar na forumu. Pa se vedno nic… Misterija, a ne? lol
Veze, avature, seks, … vse to je dosti bolj kompleksno.
In od kod prepricanje, da je avantura = sex? Zame se pri nobeni avanturi ne gre predvsem za seks. Se seks je pri meni dosti vec kot le goli seks. Ampak vsak po svoje…
Saj nisem napisal, da ne iščejo (želijo) seksa, če iščejo varnost. Ženska, ki išče v prvi vrsti seks, dobi ta občutek varnosti v pogostem menjavanju partnerjev, kar ji daje občutek, da je zaželjena pri nasprotnem spolu.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.