Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Samo da je ženska, čimmanj zahtevna, pa da ne zbeži.

Dost tipov tako razmišlja.[/quote]
Ampak to je pa čista resnica 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Samo da je ženska, čimmanj zahtevna, pa da ne zbeži.

Dost tipov tako razmišlja.[/quote]
Ampak to je pa čista resnica :D[/quote]

😀

Ti živiš v enem drugem okolju, kot jaz.

Tu, pri meni, si bivše neresne punce z lahkoto ustvarijo družino, ko/če želijo, podobno bivši plejerji.

Ti samega sebe tolažiš, kako je tvoja vrsta edina primerna za družino itd itd…Realnost je daleč od tega.[/quote]
Ustvarijo si jo že, ampak saj ti sam praviš, da je potem kup razočaranih. Jaz sicer sam poznam precej več zadovoljnih, kot pa tistih, ki jim je spodletelo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti bi sedaj rad, da ti na neresno vprašanje odgovorim resno? :)) Zakaj je svetlo rdeča bolj svetla od temno rdeče? Ker je temna bolj temna od svetle. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Rekel bom samo to, moški, ki ve kaj hoče, tudi prav izbere. Izkušnje ti ne pomagajo nič, če te vsak veter, ki popiha, vrže iz enega cveta na drugega. To le pomeni, da se nekateri iz izkušenj nič ne naučijo oziroma se učijo zelo počasi.

No evo feministke se že oglašajo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj nisem napisal, da ne iščejo (želijo) seksa, če iščejo varnost. Ženska, ki išče v prvi vrsti seks, dobi ta občutek varnosti v pogostem menjavanju partnerjev, kar ji daje občutek, da je zaželjena pri nasprotnem spolu.

Točno to.

V Sloveniji punce o svojem seksu raje nič ne govorijo, sploh nekim neznancem ne. Okolje je konzervativno in vsaka je takoj označena za lajdro.[/quote]
To samo pomeni, da je v družbi vrednota kot družina še nekaj vredna. Z žensko, ki skače iz cveta na cvet, pa si družine ni varno ustvarjat. Enako pa velja za moške, ki skočijo h drugi, takoj ko se pojavi prilika. Ženske pač dobijo oznako družbe, kot so lajdra, lahka in podobno, moški pa plejer, ženskar, neresnež. Zame osebno sta oba le neresna, ker me neresne zveze pač ne zanimajo. Če pa bi me, bi se mi zdele zame ta prave. :))[/quote]

To pomeni pri nekaterih predvsem fovšijo, pri drugih pa bi bolj lahko govorili o cilju kot o vrednoti in posledično obravnavanju partnerja kot orodja. No, pa tudi dobro, če nekateri v tej vlogi uživate.

The same old same…

Svet kao poln radodajk, a po forumih mrgoli zafrustrirancev, ki bi dali eno jajce, samo da se jih katera usmili. Nekateri od njih so kobajagi celo sinonim za stabilnost. Z dobro sluzbo, izobrazbo, morda celo svojim stanovanjem. Pa se sportniki povhu. Ha…. In tako mocno si zelijo resne veze. Svojo primernost, resnost, stabilnost oglasujejo ze kar na forumu. Pa se vedno nic… Misterija, a ne? lol

Veze, avature, seks, … vse to je dosti bolj kompleksno.
In od kod prepricanje, da je avantura = sex? Zame se pri nobeni avanturi ne gre predvsem za seks. Se seks je pri meni dosti vec kot le goli seks. Ampak vsak po svoje…

Dater to kar si jim zdaj napisal itak ne bodo razumeli sploh zadnji odstavek 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

U glavnem fantje jaz grem danes na ljubljančanke ziher bom kej ulovil. Se že veselim :))

Gripo al pa prehlad 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No evo feministke se že oglašajo :)[/quote]
Fakfehtar ji je pa replyal.

A misliš na ribe iz Ljubljanice ? 🙂

To si že napisal enkrat se spomnim, pa še vedno nadleguješ ženske z zasebnimi sporočili…

Zelo tehtne besede.

+1

Fantje a tako se da podporo? Namesto, da bi me spodbujali in držali pesti zame pa tako? :))

Sadni pazi, da ne bom tebe ; )

Imaš mojo podporo ! Naslednji dan pa poročaj o rezultatih 🙂

bom rukno deci vina za tebe pa deci vina za Prešerna …. 😀

No to mi je pa že bolj všeč ne da preprostega in poštenega fanta že na začetku prestrašite in mu zbijete vso samozavest.

Matkič na zdravje! :))

No evo feministke se že oglašajo :)[/quote]

Vidiš, ta feministka se pa meni smili. Precej rabljeno robo želi prodati kot novo. :)) Samo izkušen kupec se ne da tako lahko pretentati, ne glede na preslepitve s strani prodajalca.

Ti bi sedaj rad, da ti na neresno vprašanje odgovorim resno? :)) Zakaj je svetlo rdeča bolj svetla od temno rdeče? Ker je temna bolj temna od svetle. :)[/quote]

Svašta 😀

Rekel bom samo to, moški, ki ve kaj hoče, tudi prav izbere. Izkušnje ti ne pomagajo nič, če te vsak veter, ki popiha, vrže iz enega cveta na drugega. To le pomeni, da se nekateri iz izkušenj nič ne naučijo oziroma se učijo zelo počasi.[/quote]

Čudni predsodki.

Saj nisem napisal, da ne iščejo (želijo) seksa, če iščejo varnost. Ženska, ki išče v prvi vrsti seks, dobi ta občutek varnosti v pogostem menjavanju partnerjev, kar ji daje občutek, da je zaželjena pri nasprotnem spolu.[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close