Čustveni prevaranti
Ti še na pijačo ne greš in si še bolj asocialen. Ti sploh nimaš komu pameti za solit. :))[/quote]
Well, jst če bi bil v zvezi, ne bi hodil na pijačke s forumašicami.[/quote]…in sedaj ko nisi tut ne hodiš, keeer…?
jaz sem sploh prenehal s tem sobotnim ustvarjanjem…. zdaj to raje počnem tak usput pa nasmejim v pekarni punco, pa v gostilni kako sredi tedna pa med hojo itd 🙂
Pomoje postajam malo prelen 😀 al pa je kriva zima bomo vidli kak bo poleti 😛 takrat bo verjetno prevroče pa bom s pivom spet sedel nekje na vikendu ob roštilju 😛
Mogoče tako zgleda v tem postu, čeprav bi stavila, da je pri meni najbolj pogosta beseda penis.
Seveda poimenovano nekoliko drugače. Ampak ne bova o tem, zdaj ko vem kakšen odnos
imaš ti do [sub]spolnosti.[/sub]
Edino, kar imaš prav je, da bi se dobro razumela, čeprav se v marsičem ne strinjava. Meni se zdiš čisto v redu dečko, samo ni mi jasno, da ti ne potegne, da si vsaki njen drugi, nikoli tretji ali pa četrti.
@antilopa
Razlika med nama je, da jaz vem, da nič ne vem, medtem ko ti zase misliš, da si najpametnejša.[/quote]
Kakšen odnos je “pravilen odnos” do spolnosti? Aja, tvoj pogled, saj si napisala, da je tvoja najpogostejša beseda penis :), kakšna izjemna drznost svobode duha, kar zagotovo priča o popolnoma osvobojeni ženski erotiki spolno povsem prebujene ženske, ki s svojo seksualnostjo podira zidove, odkar si prebrala Kinsey-ja (katero stoletje je to? :)).
Glede spolnosti je izjemno zategnjena in zaplankana današanja mladina, (reklamni) mediji nič ne pišejo o spolnosti itd., saj res, ne vem, zakaj tudi tu ne bi z mastnim tiskom pisal besede spolnost Kakšna čast, da te imamo na forumu. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.