Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

O ne samo v Irish pub tudi še kam drugam in popolnoma nič ne tvegam :)[/quote]
Tvegajo ženske. :)))[/quote]

Hhaha robi 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

O ne samo v Irish pub tudi še kam drugam in popolnoma nič ne tvegam :)[/quote]

Ne strinjam se 🙂 Dam staviti, da bomo naslednji teden spet brali jokcanje in stokanje našega “podeželana” 🙂

Ne strinjam se 🙂 Dam staviti, da bomo naslednji teden spet brali jokcanje in stokanje našega “podeželana” :)[/quote]

haha calypso 😀 😀

Ce se strinjaš ali ne je popolnoma tvoja stvar in če ne razumeš zajebancije tudi :)))

You’ve got that one right… lol[/quote]

Robi, a to si ti zares napisal al je vzeto iz konteksta?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne strinjam se 🙂 Dam staviti, da bomo naslednji teden spet brali jokcanje in stokanje našega “podeželana” :)[/quote]

haha calypso 😀 😀

Ce se strinjaš ali ne je popolnoma tvoja stvar in če ne razumeš zajebancije tudi :)))[/quote]

Seveda je zajebancija – vse tu gor je zajebancija :)))

Ti še na pijačo ne greš in si še bolj asocialen. Ti sploh nimaš komu pameti za solit. :))[/quote]
Well, jst če bi bil v zvezi, ne bi hodil na pijačke s forumašicami.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Seba, ti si asocialen, to se že preko pisanja vidi. Nimaš veliko prijateljev oz. vprašanje če sploh imaš kakšnega.

You’ve got that one right… lol[/quote]

Robi, a to si ti zares napisal al je vzeto iz konteksta?[/quote]
Sem napisal. Kaj pa je čudnega v tem ?
Razen, če je narobe razumljeno, ker je res vzeto iz konteksta. 🙂

Ti še na pijačo ne greš in si še bolj asocialen. Ti sploh nimaš komu pameti za solit. :))[/quote]
Well, jst če bi bil v zvezi, ne bi hodil na pijačke s forumašicami.[/quote]…in sedaj ko nisi tut ne hodiš, keeer…?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ker mi nobena na forumu ni dovolj zanimiva ?

Mater mi zastavljaš butasta vprašanja… -.-

Uh, sem se že ustrašil, da je to posledica kake (finančne) krize….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če že je kje kriza, je edino v tvojih možganih…

On_ mene je pa sadni obtožil, da nimam prijateljev 🙁

Saj nekaj jih imaš, samo ti niso resnični. To ne šteje…

lolz

Boge punce 😛 tolko ji hje pa nobena ni dovolj dobra ha Sadni 😀

zdaj … čakaj zdaj da ti ribica ”spet” piše 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ko se zima poslovi, se moram spet kaj zategnit do LJ v soboto, da vidim te neosvojljive vrhove Ljubljančank..

jaz sem sploh prenehal s tem sobotnim ustvarjanjem…. zdaj to raje počnem tak usput pa nasmejim v pekarni punco, pa v gostilni kako sredi tedna pa med hojo itd 🙂

Pomoje postajam malo prelen 😀 al pa je kriva zima bomo vidli kak bo poleti 😛 takrat bo verjetno prevroče pa bom s pivom spet sedel nekje na vikendu ob roštilju 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Robi, a to si ti zares napisal al je vzeto iz konteksta?[/quote]
Sem napisal. Kaj pa je čudnega v tem ?
Razen, če je narobe razumljeno, ker je res vzeto iz konteksta. :)[/quote]

Predpostavljam, da ni.
In upam, da velja za oba spola. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mogoče tako zgleda v tem postu, čeprav bi stavila, da je pri meni najbolj pogosta beseda penis.
Seveda poimenovano nekoliko drugače. Ampak ne bova o tem, zdaj ko vem kakšen odnos
imaš ti do [sub]spolnosti.[/sub]

Edino, kar imaš prav je, da bi se dobro razumela, čeprav se v marsičem ne strinjava. Meni se zdiš čisto v redu dečko, samo ni mi jasno, da ti ne potegne, da si vsaki njen drugi, nikoli tretji ali pa četrti.

@antilopa

Razlika med nama je, da jaz vem, da nič ne vem, medtem ko ti zase misliš, da si najpametnejša.[/quote]

Kakšen odnos je “pravilen odnos” do spolnosti? Aja, tvoj pogled, saj si napisala, da je tvoja najpogostejša beseda penis :), kakšna izjemna drznost svobode duha, kar zagotovo priča o popolnoma osvobojeni ženski erotiki spolno povsem prebujene ženske, ki s svojo seksualnostjo podira zidove, odkar si prebrala Kinsey-ja (katero stoletje je to? :)).
Glede spolnosti je izjemno zategnjena in zaplankana današanja mladina, (reklamni) mediji nič ne pišejo o spolnosti itd., saj res, ne vem, zakaj tudi tu ne bi z mastnim tiskom pisal besede spolnost Kakšna čast, da te imamo na forumu. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni tudi nobena ne bi bila, če bi me vse sovražile.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni tudi nobena ne bi bila, če bi me vse sovražile.[/quote]
Če sovražiš nekoga, ki ga še nisi spoznal osebno, potem si že po defaultu zaostal človek.

Če sovražiš nekoga, ki ga še nisi spoznal osebno, potem si že po defaultu zaostal človek.[/quote]

Sadni, dovolj je, da spregovoriš oz. napišeš par stavkov, da te “vzljubijo” vsi. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če sovražiš nekoga, ki ga še nisi spoznal osebno, potem si že po defaultu zaostal človek.[/quote]

Mene sovražiš…in tako si spet pljunil v svoj obraz:).

LoL, ne sovražim te, samo nisi mi zanimiva. Tko like miliondvatisočstopetnajstić že

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close