Čustveni prevaranti
Problematično je, ko tak človek začne drugim razlagati o sproščenosti v odnosih v živo, o pristopih…
Kaj tak človek ve o tem, če je njegovo “pristopanje” klikanje na portalu?[/quote]
Je problematično. Se strinjam.
Po drugi strani pa je isto problematično, ko tisti, ki jim iskanje po portalih ni blizu, razlagajo, da najdeš tam same obupane in da iščejo tam sami obupanci in nesposobneži….
Na dating portalih so obupanci. To je dejstvo Robi, ni ti potrebno niti sprobat tega.[/quote]
Si že ti namesto njega, a ne?
Seveda…. ampak zakaj bi se to zgodilo…. ker je družba omejena… in ženske jemlejo avanture kot slabe… čeprav se jim rade predajajo jim je to tabu pred DRUŽBO ki bi na njih gledala pomiljujoče ali negativno če bi ona rekla
Veš tip mi je reko da je samo za 2 ali 3 noči in nebo nič resnega…..
prijatlca pa mama pa vsi bi ji pa rekli
TI NISI NORMALNA SKENSLAJ GA!
in zato moški raje prikrivajo take misli in stil zamenjajo z všečnim za žensko da ji da lažni občutek pričakovanja….
zelo logično![/quote]
Ja, saj, Matkic, ti si namazan z vsemi žavbami sveta! Pa sploh nisi edini.
To, kakšna je scena na portalih, vedo samo tisti, ki so sprobali. In glede na to, da ti veš, kako je… Ne bodi užaljen, no, saj smo lahko razumevajoči tudi do obupancev, no…
V bistvu je ravno iskanje partnerja na portalih kupovanje.
Ker tam klikaš neke ženske, ki so tam z razlogom, da nekoga iščejo.
Enim je očitno tuje bolj na easy spoznavanje v živo, druženje z ljudmi, ki niso ravno načrtni iskalci..[/quote]
Ne vem, kaka je razlika, če se nekdo prodaja v živo ali pa netu. :)) Če oba iščeta isto, je to le plus. Saj v živo tudi ne boš načrtno zapecal ženske, ki ne išče ničesar. Boš pa lahko tisto, ki prav tako išče isto kot ti. Kaj bi ti rad dokazal? Nekak ti ne gre.
Na dating portalih so obupanci. To je dejstvo Robi, ni ti potrebno niti sprobat tega.[/quote]
Se pravi, da meni tudi ni treba tebe spoznat, da lahko upravičeno sklenem, da si luzer? Po tvoji logiki.
Če se registriraš na zmenkarskem portalu in te nihče ne povoha, bi verjela da je tistemu ali tisti “bad”. Izkušenj s tem nimam, slišati je, da je vse več parov, ki se spoznajo preko omrežja, klasično spoznavanje je skorajda v zatonu. Iz tega bi lahko sklepali, da gor niso le obupanci pač pa vse vrste različnih oseb 🙂
Ti še na pijačo ne greš in si še bolj asocialen. Ti sploh nimaš komu pameti za solit. :))
Obstaja tudi kategorija žensk “načrtno sicer nič ne iščem…mogoče pa bi…”. Pravzaprav jih je precej.
Težko s tabo debatiram o teh stvareh, ker ti nisi človek pristopov v živo. Zate obstaja belo in črno, morda tudi sivo, rdeče, modro, zeleno, rumeno pa ne…[/quote]
Meni je jasno da obstajajo vse sorte (tako na netu, kot v živo). Samo Spider skuša dokazat nekaj drugega. Z menoj ni nič težko, razen, če si sam težek. 😉
Obstaja tudi kategorija žensk “načrtno sicer nič ne iščem…mogoče pa bi…”. Pravzaprav jih je precej.
Težko s tabo debatiram o teh stvareh, ker ti nisi človek pristopov v živo. Zate obstaja belo in črno, morda tudi sivo, rdeče, modro, zeleno, rumeno pa ne…[/quote]
Se pravi, da midva ne moreva debatirat o ženskah, ki se nahajajo na netu, če nisi človek takega pristopa. Ampak imaš pa veliko za povedat. In potem boš spet meni solil pamet, koliko imam za povedat čez pristope v živo? Ti si res talentiran. :))
Ne drži. Registrirana sem na dveh forumih, to je pa tudi vse. Ampak ja, v domišljiji je vse mogoče, to pa vemo, ja. 🙂
Ne drži. Ampak ja, v domišljiji je vse mogoče.
Pa lepo sanjarjenje še naprej…
Forum je zaprt za komentiranje.