Čustveni prevaranti
Si pomislila na to, da ta spraševanja čemu ljubezen ipd, da je to posledica tega, da teh ljudi zares nikdar nihče ni imel rad; tega kar človek ne pozna, mu je vedno neznanka.[/quote]
Možno, ampak takšnih skrajnih primerov ne srečaš vsak dan v enormni obliki. Kdo je živel zavit v vato ljubezni, brez kančka spoznanja slabih lastnosti ljudi? Komu se nikoli ni zgodila krivica, ob kateri bi čutil, da je sam na svetu? Se mi zdi, da je čedalje več izgovorov na račun, kako ljudje niso izkusili pristne ljubezni v ključnih obdobjih svojega življenja in so tako zamudili najpomembnejše spoznanje za naprej. Ampak človek se uči celo življenje. Po moje je enostavneje deliti ljubezen kot sejati zlo.
Si pomislila na to, da ta spraševanja čemu ljubezen ipd, da je to posledica tega, da teh ljudi zares nikdar nihče ni imel rad; tega kar človek ne pozna, mu je vedno neznanka.[/quote]
Možno, ampak takšnih skrajnih primerov ne srečaš vsak dan v enormni obliki. Kdo je živel zavit v vato ljubezni, brez kančka spoznanja slabih lastnosti ljudi? Komu se nikoli ni zgodila krivica, ob kateri bi čutil, da je sam na svetu? Se mi zdi, da je čedalje več izgovorov na račun, kako ljudje niso izkusili pristne ljubezni v ključnih obdobjih svojega življenja in so tako zamudili najpomembnejše spoznanje za naprej. Ampak človek se uči celo življenje. Po moje je enostavneje deliti ljubezen kot sejati zlo.[/quote]
Deliš lahko le tisto, kar nosiš v sebi.
Možno, ampak takšnih skrajnih primerov ne srečaš vsak dan v enormni obliki. Kdo je živel zavit v vato ljubezni, brez kančka spoznanja slabih lastnosti ljudi? Komu se nikoli ni zgodila krivica, ob kateri bi čutil, da je sam na svetu? Se mi zdi, da je čedalje več izgovorov na račun, kako ljudje niso izkusili pristne ljubezni v ključnih obdobjih svojega življenja in so tako zamudili najpomembnejše spoznanje za naprej. Ampak človek se uči celo življenje. Po moje je enostavneje deliti ljubezen kot sejati zlo.[/quote]
Deliš lahko le tisto, kar nosiš v sebi.[/quote]
To pomeni, da ne dopuščaš sprememb, drugih priložnosti, novih dognanj ipd. Po tvoje so ljudje takšni kot so:).
Se strinjam. Samo potem vam tudi ni treba pametovati o stvareh, ki jih ne počnete.[/quote]
Kdo sploh govori o pecanju od nas? Sicer pa, kdo je rekel, da tega ne znamo, poleg vas “pecarjev”? To je “vaše” prepričanje, kar je še daleč od resnice. Vsi pecamo na svoj način. Eni pecajo za en teden, drugi pa za 10 let. Meni se bolj zdi, da VI pametujete o resnih zvezah. Samo poglej naslov teme in kdo jo je odprl. Pecar.
Žalostno je, da se tako dolgo pregovarjamo, da na koncu spoznamo, da moramo zagovarjati ljubezen pred.. pred kom že, “alfa SAMCI”? Idiotsko res!
Prepričan sem, da vas je večina počakala, da vas ena pobere.[/quote]
Žalostno zate, ker očitno je pojem ljubezen zate neznanka.
Ja ne vem, zadnjič je tu en “revež” iskal nasvet in vse kar si mu napisal je to, da je beta. Nimaš kakega boljšega nasveta za svojo kategorijo? Ali si ti še nižje? :))
Pa dobro, ne kupujemo vsi lutk, tako kot ti. Obstajajo tudi prave no, kaj ti noben tega ni povedal? Ti si pa res še mlad in naiven. 🙂
Seveda ne moreš ocenit…..
To je tako kot da seksaš z eno osebo in rečeš da ona je najbolša v postelji na Svetu…. Tega ne moreš trditi ker nisi sprobal niti okvirnega števila žensk za primerjavo (vseh itak ni nobeden!)
tvoje in naša čutenja so zelo nerealna ker so omejena na našo znanje in poskuse…. in če narediš le 1 poskus si še bolj omejen kot nekdo ki jih sproba 10….
Ti nisi vzel ženske ki je NAJBOLJŠA za tebe ampak si vzel žensko ki je (verjetno) najboljša od tistih s katerimi si bil….. in če si zaključil zelo hitro (recimo da pri drugi punci) potem imaš zelo zelo zelo omejeno predstavo kaj je najbolše ker imaš primerjavo ene in druge in NIČ VEČ.
Ne govorim, da, tisti ki je imel 10 punc da je dobil ali ima boljšo, ampak ima pa bistveno bolj realno predstavo katera je najbolša oziroma če je tista res vsaj približno tako dobra kot misli da je….
Eh.:)
Če si kaj spremenil pri sebi, potem boš to tudi odseval navzven.
Seveda ni nobeden in nikoli nisem trdil, da je najboljša na svetu.
Ocenim pa lahko, če sem zadovoljen ali pa ne. Zato pa ne rabim sprobati še druge, da bi vedel in se zavedal svojega čustvenega stanja.
Sprobati jih želi tisti, ki ni zadovoljen. Ker upa, da enkrat pa mogoče s katero bo zadovoljen.
Eh.:)
Če si kaj spremenil pri sebi, potem boš to tudi odseval navzven.
Seveda ni nobeden in nikoli nisem trdil, da je najboljša na svetu.
Ocenim pa lahko, če sem zadovoljen ali pa ne. Zato pa ne rabim sprobati še druge, da bi vedel in se zavedal svojega čustvenega stanja.
Sprobati jih želi tisti, ki ni zadovoljen. Ker upa, da enkrat pa mogoče s katero bo zadovoljen.[/quote]
Saj zadovoljstvo je vir stagnacije :)))) kako si meni rekel? Ni dobro bit preskromen… ker to morda pomeni da nisem ambiciozen dovolj (če imam pri 25 že vse kar želim :)))))
Ja ampak kako potem lahko nekdo reče da je ONA najbolša za njega če ni sprobal vseh…. a ni to kontradikt :))))) ???
Seveda ne moreš ocenit…..
To je tako kot da seksaš z eno osebo in rečeš da ona je najbolša v postelji na Svetu…. Tega ne moreš trditi ker nisi sprobal niti okvirnega števila žensk za primerjavo (vseh itak ni nobeden!)
tvoje in naša čutenja so zelo nerealna ker so omejena na našo znanje in poskuse…. in če narediš le 1 poskus si še bolj omejen kot nekdo ki jih sproba 10….
Ti nisi vzel ženske ki je NAJBOLJŠA za tebe ampak si vzel žensko ki je (verjetno) najboljša od tistih s katerimi si bil….. in če si zaključil zelo hitro (recimo da pri drugi punci) potem imaš zelo zelo zelo omejeno predstavo kaj je najbolše ker imaš primerjavo ene in druge in NIČ VEČ.
Ne govorim, da, tisti ki je imel 10 punc da je dobil ali ima boljšo, ampak ima pa bistveno bolj realno predstavo katera je najbolša oziroma če je tista res vsaj približno tako dobra kot misli da je….[/quote]
Če je človek zadovoljen, se ne sprašuje, kako bi bilo še s katero drugo. Poudarek je na, ČE JE ZADOVOLJEN. Je pa res, da je človek lahko precej nesiguren vase, kar velja za mlajše in taki potem to nesigurnost prenašajo na partnerja, ki se ob nih počuti nezadovoljen, nezaželjen in taki hitro dobijo šanso, da sprobajo še kakega drugega. Včasih potem tudi ugovotijo, da so naredili napako, ampak takšno je pač življenje.
Matkič, človek raste in zori, za razliko od nekaterih. 😉 To pomeni, da če je odnos pravi, oba postajata vedno boljša. Eni morajo za to menjati partnerje kot čebelca svet, drugi pa se lahko napajajo pri enem. 😉
Ja, če ni zadovoljen. Zato včasih beremo kakšno temo, kjer je nekdo v dilemi in se sprašuje kako bi bilo, če bi bil s tisto, ki jo je tam nekje srečal in bil z njo pet minut, pa se mu je zdela tako popolna. 🙂
In to se lahko vedno sprašuješ, dokler nisi zadovoljen ali dokler nisi sprobal vseh žensk. 🙂
Stvar je v tem, da avanturist še sebi težko prizna, da mu je tak stil ok in potem se ob neštetih menjavah dela lepega in pravi, da še ni srečal prave. :)) Si predstavljaš, da bi eni sedanji že na začetku rekel, da bosta skupaj, no, do… Ker seveda tega do… ne bi niti dočakal, ampak bi zaključila v petih minutah na njeno pobudo.
Ne, ni. Lahko je najboljša ravno zato, ker ni sprobal vseh in izhaja iz svojih izkušenj, ki jih ima. Ne more izhajati iz nečesa, česar ne ve in ne pozna.
Če bi sprobal še kakšno več, pa bi lahko bila najboljša katera druga. :)[/quote]
ja lahko bi bila boljša katera druga…. lahko bi pa po 5tih ugotovil da je res tista NAJBOLŠA za njega in bi v taki odločitvi bil bistveno bolj merodajen 🙂
kontradikt je zato ker rečete/jo/mo da je NAJBOLŠA namesto da bi rekli da je NAJBOLŠA od vseh kar jih poznam 🙂
Ampak to ženskam ni všeč kajne 😀 ker je kruta resnica zato smo/ste se moški prepričali da je ženski treba laskat tudi če se zraven lažeš :))))
Seveda…. ampak zakaj bi se to zgodilo…. ker je družba omejena… in ženske jemlejo avanture kot slabe… čeprav se jim rade predajajo jim je to tabu pred DRUŽBO ki bi na njih gledala pomiljujoče ali negativno če bi ona rekla
Veš tip mi je reko da je samo za 2 ali 3 noči in nebo nič resnega…..
prijatlca pa mama pa vsi bi ji pa rekli
TI NISI NORMALNA SKENSLAJ GA!
in zato moški raje prikrivajo take misli in stil zamenjajo z všečnim za žensko da ji da lažni občutek pričakovanja….
zelo logično!
Saj se ne lažeš. Če drugih nisi sprobal, ne moreš vedet, če ti katera še bolj ustreza. Jao, Matkič, pa kako bi se ti počutil ob ženski, če bi se ves čas na glas spraševala, če kje obstaja še kak boljši?
V bistvu je ravno iskanje partnerja na portalih kupovanje.
Ker tam klikaš neke ženske, ki so tam z razlogom, da nekoga iščejo.
Enim je očitno tuje bolj na easy spoznavanje v živo, druženje z ljudmi, ki niso ravno načrtni iskalci..[/quote]
Kdo je zdaj naiven? Folk v diskače hodi samo zato, da malo pleše, kaj spije, vsi tisti skenerski pogledi (pri obeh spolih) so pa samo za zraven, a ne? Hahaha…
Forum je zaprt za komentiranje.