Čustveni prevaranti
Torej, junferji so zavrnjeni, ker se imajo za večvredne od žensk.
Bože mili, česa vsega eni ne spravite skupaj.[/quote]
ja nekako takole pravijo da je (no vsaj On_)
Tip ki hoče fukat ker je potrebn ne fuka ker se ma za večvrednega in je zavrnjen LOL
hmmm nekako bi si upal it stavit da je Sadni položil več žensk kot ti pa čeprav je verjetno tam nekje pol mlajši od tebe :))))
nevem pri komu pol pali …..
Kakorkoli ….. tvoje sklepanje ima čudno osnovo kot sem napisal zgoraj.
ne prideš do logike… ker če tip hoče seksat pol je pička njegov NAJVREDNEJŠA ”boginja” in se ji ”podreja” in ne misli da je VEČVREDEN od nje….
razmišljanje kot ga imaš ti je pa totalno diametralno nasprotje ampak je problem ker ustvari diametralno nasprotje tudi v osebah o katerih govorima in kar ti je lepo prikazal Spider[/quote]Glej, če je nekomu smmisel šivljenje podret čimveč žensk, ok, jaz mu jih z veseljem privoščim pa če podre glih vse na tem planetu (razen moje ;).
Meni ni bistvo se mečkat vsak dan z drugo, ker me to ne pritegne toliko kot pa imet z eno nek odnos v katerem si lahko z nekom odkrit, si zaupat, čutit nekaj več kot pa samo poželenje.
Ni nesmisel. Pri obojih gre za čustveni manjko zaradi katerega ne morejo vzpostaviti nekega odnosa z nasprotnim spolom.
Komu mar?
Zakaj tretiraš kot vse kar ni monogama dolgo trajajoča zveza kot čustveni manjko???
To je ravno tisto kar smo očitali Markotu ipd (torej tudi tebi) da povdarjate da je samo 1 pot prava vsi ostali pa smo čudni in nam nekaj ”manjka”
Ti trdiš da vsak moški ki ne vzpostavi dolgo trajajoče MONOGAME zveze z žensko ima čustveni manjko oz. je nekaj z njim narobe (tako daje čutiti tvoj nastop v razlagi)
V stilu večvredne Arijske rase… HEIL monogamija in HEIL 1 ženska forever!
Zakaj tretiraš kot vse kar ni monogama dolgo trajajoča zveza kot čustveni manjko???
To je ravno tisto kar smo očitali Markotu ipd (torej tudi tebi) da povdarjate da je samo 1 pot prava vsi ostali pa smo čudni in nam nekaj ”manjka”
Ti trdiš da vsak moški ki ne vzpostavi dolgo trajajoče MONOGAME zveze z žensko ima čustveni manjko oz. je nekaj z njim narobe (tako daje čutiti tvoj nastop v razlagi)
V stilu večvredne Arijske rase… HEIL monogamija in HEIL 1 ženska forever![/quote]Če to res ne bi bila “prava pot” potem ne bi na tak način vzgajali potomcev, ki so nujno potrebni za naš obstoj, potem ne bi bilo pomembno, da moški ostane z žensko, če imata otroka…itd
Saj danes res to ni več tako nujno, vsaj ne zdi se, da je, in se ženska lahko tudi sama znajde, a osnove na kateri smo se razvili kot vrsta pa ne moreš zanikat, ker je del nas in ima nek smisel.
Zakaj v zaporih ljudi zapirajo v samice, zakaj je to kazen in ne olajšanje? 😉
V stilu večvredne Arijske rase… HEIL monogamija in HEIL 1 ženska forever![/quote]Če to res ne bi bila “prava pot” potem ne bi na tak način vzgajali potomcev, ki so nujno potrebni za naš obstoj, potem ne bi bilo pomembno, da moški ostane z žensko, če imata otroka…itd
Saj danes res to ni več tako nujno, vsaj ne zdi se, da je, in se ženska lahko tudi sama znajde, a osnove na kateri smo se razvili kot vrsta pa ne moreš zanikat, ker je del nas in ima nek smisel.
Zakaj v zaporih ljudi zapirajo v samice, zakaj je to kazen in ne olajšanje? ;)[/quote]
ko boš razumel da v naravnem ciklu moškega in ženske deluje monogamen princip za samico in poligamen za moškega boš razumel kako narobe je to tvoje mišljenje…. saj lahko trdiš da nimam prav ampak v NARAVI je tako da moški proba oplodit ČIMVEČ samic … samica pa skrbi za otroka in izbira najbolšega OPLOJEVALCA…
torej monogamije v človeški evoluciji ni
osnove na kateri smo se razvili je bila
”Survival of the fittest” nikakor pa ne monogama zveza….. otrok(človek) ni napredoval zato ker je ati seksal samo mamico :))))
Haha…morda so si že :D[/quote]
Calypso, skoči po geotrikotnik, za vsak slučaj pa prinesi še ravnilo. :)))[/quote]
v tem hladnem vremenu je geotrikotnik za vse dovolj dober 😛
Copatarji, ki čakajo, da jih ena pobere, so kronični primer nezbirčnosti. V bistvu so vzeli prvo, ki je pokazala zanimanje za njih. To ni zbirčnost. To je odsotnost zbirčnosti.
Zbirčnost, neka osnovna je, da greš z 30 ženskami na prvi zmenek. Z 20-imi na 2 zmenka. Z 10 seksaš. S 3 imaš morda daljše razmerje. Z eno se poročiš.
To je zbirčnost. Ne pa da čakaš, da te ena zagleda in pobere.[/quote]
Upam, da boš kmalu dobilo nove copate, ker jih toliko omenjaš. 🙂
Copatarji, ki čakajo, da jih ena pobere, so kronični primer nezbirčnosti. V bistvu so vzeli prvo, ki je pokazala zanimanje za njih. To ni zbirčnost. To je odsotnost zbirčnosti.
Zbirčnost, neka osnovna je, da greš z 30 ženskami na prvi zmenek. Z 20-imi na 2 zmenka. Z 10 seksaš. S 3 imaš morda daljše razmerje. Z eno se poročiš.
To je zbirčnost. Ne pa da čakaš, da te ena zagleda in pobere.[/quote]
Upam, da boš kmalu dobilo nove copate, ker jih toliko omenjaš. :)[/quote]
Ti prvo vsaj prvi par dobi pol pa se oglašaj… že spet matjazko… jao jao!
v tem hladnem vremenu je geotrikotnik za vse dovolj dober :P[/quote]
To se pravi, da nimate daljših od 14 cm?[/quote]
ja nevem za druge samo jaz ko mi ne stoji nimam 14cm+ 🙂 sicer pa celi geotrikotnik je malo več kot 14cm…..
če pa grem zdaj še na mrzlo v kratkih rokavih bo pa še malce manj 🙂
Saj nekoč boš razumela 😉 ko boš ”starejša” lol 😀
ja nevem za druge samo jaz ko mi ne stoji nimam 14cm+ 🙂 sicer pa celi geotrikotnik je malo več kot 14cm…..
Saj nekoč boš razumela 😉 ko boš ”starejša” lol :D[/quote]
Tako mlad pa že erekcija nagaja..ejejej 😀
Je šel prav geotrikotnik poiskat! :))) Jaz ne štejem tisto na geotrikotniku kar ni označeno, torej samo po 7 cm na vsako stran. :))
Tako mlad pa že erekcija nagaja..ejejej :D[/quote]
Ja, pa na mraz se izgovarja. :))) Verjetno ga je tale žled posebej “prizadel”. :)))
Poslušati nekoga, ki je imel v življenju eno ali dve ženski, kako razlaga o ženskah, je bedarija. Tak tip lahko reče samo: moja je taka pa taka. Ti tipi nam prodajajo tu neke svoje teorije, kaj po njihovo pri ženskah ( množina! ) pali, istočasno pa priznavajo, da nikoli niso bili babjeki.
Če bo mene zanimalo, kako naj dvignem 120 kil na benchu v fitnesu, bom vprašal enega, ki je močnejši od mene, ne bom spraševal možiclja, ki ima 60 kil s posteljo vred.
Za mene to, da nek tip ve povedati, da je x let z eno žensko, ni noben znak sposobnosti. To uspe vsakemu, ki se odloči, da bo x let prenašal muhe ene ženske.
Ni čudno, d amatjažko še ni seksal, če pa sledi nasvetom Njega, Marka in Robija. Če bi sledil mojim, bi že namočil, garant, pa ne enkrat. Ampak pač, si je zbral svoje guruje in rezultat je temu primeren.
Forum je zaprt za komentiranje.