Čustveni prevaranti
recimo ti ga sekaš konkretno mimo že odkar te berem :)))))
no ajde ene 3x si pa res povedal nekaj logičnega in prav :D[/quote]
To ni ravno nek kompliment zate. ;)[/quote]
spet poskušaš bit smešen in podjebantski pa ti ne rata :))))))
Spider mene pa nekaj zanima. Ni sicer v povezavi s temo ampak vseeno.
Namreč enkrat sem zasledil, da bi ti dal volilno pravico le državljanom z določeno stopnjo izobrazbe pa me sedaj zanima kako točno si to predstavljaš? Ker potem to ne bi bila več demokracija.
Se mi pa zdi dobra ideja.
Namreč enkrat sem zasledil, da bi ti dal volilno pravico le državljanom z določeno stopnjo izobrazbe pa me sedaj zanima kako točno si to predstavljaš? Ker potem to ne bi bila več demokracija.
Se mi pa zdi dobra ideja.[/quote]
Jaz bi vzela volilno pravico moškim, ki nosijo metuljčke namesto kravat. :))
Jaz bi vzela volilno pravico moškim, ki nosijo metuljčke namesto kravat. :))[/quote]
Jaz pa ženskam, katerim se tangice zdijo premajhne da bi jih nosile 🙂
Jaz če bi že komu odvzel volilno pravico bi to bili starejši od 55 let. Samo poglejte kakšen folk podpira Janšo in SDS, več ali manj samo starčki še. Ti ljudje še zase ne vedo, imajo neka svoja prepričanja, ki se jih držijo, kot klop riti. Sam bog jih ne bi prepričal, da spremenijo mišljenje.
Verjetno res, dokazal je da špara, da je škrt…. :))))))[/quote]
Točno, škrt sem 🙂 zato mi je najbolj všeč ženska ki pride brez hlačk na zmenk in reče da nima denarja niti za hlačke kaj šele za kavico… :)[/quote]
Torej zdaj končno veš, zakaj še nisem šla s tabo na kavo (brez hlačk pa res ne hodim naokrog).
Točno, škrt sem 🙂 zato mi je najbolj všeč ženska ki pride brez hlačk na zmenk in reče da nima denarja niti za hlačke kaj šele za kavico… :)[/quote]
Torej zdaj končno veš, zakaj še nisem šla s tabo na kavo (brez hlačk pa res ne hodim naokrog).[/quote]
Torej zdaj končno veš, kako se oblečt za na kavico z mano 🙂
Seba111, nevem če ti je že kdaj kdo to povedal, ampak če vzameš s sabo še kakšnega prijatelja, prijateljico, boš dvakrat bolj zanimiv za ženske, kot če bi tja prispel sam. Plus, če je vmes prisoten še alko, si pa že avtomatsko označen za pijanca, luzerja, no-liferja ipd. Ravno zaradi tega je zame zahajanje v lokale a no-no.
Forum je zaprt za komentiranje.