Čustveni prevaranti
Ti bom nekaj zaupal. Ne poslušaj ženske, ko ti razlaga, kako naj se peca ženske.[/quote]
Če bi moški bolj prisluhnili in predvsem poslušali ženske, bi vam bilo marsikaj olajšano. Tako si pa grenite lajf še naprej.[/quote]
BAHAHAHAAHAHAHAHAH
Če bi ženske ble tiho in bi ostale kot v Rimskem imperiju samo ”trading goods” bi nam bilo bistveno bolj olajšano kot pa nam zdaj želiš ti prikazat s tem da bi vas naj poslušali 🙂
Ti bom nekaj zaupal. Ne poslušaj ženske, ko ti razlaga, kako naj se peca ženske.[/quote]
Če bi moški bolj prisluhnili in predvsem poslušali ženske, bi vam bilo marsikaj olajšano. Tako si pa grenite lajf še naprej.[/quote]
Tako je. Najbolj tragično je, ko moški drug drugemu svetujejo kako naj nekdo peca žensko. To lahko privede do različnih katastrof. Najbolj zanimiv je tisti nasvet, da naj se moški dela nedostopnega in da nima več zanimanja zanjo ali celo, da igra, da že ima neko žensko.
BAHAHAHAAHAHAHAHAH
Če bi ženske ble tiho in bi ostale kot v Rimskem imperiju samo ”trading goods” bi nam bilo bistveno bolj olajšano kot pa nam zdaj želiš ti prikazat s tem da bi vas naj poslušali :)[/quote]
Matkic, tvoj smeh je žalosten veš:)). Nimaš feelinga za ženske, zato mi je jasno, da jim ne boš šel nikoli nasproti. To bi bilo ponižujoče zate, a ne:). Nismo tak bav bav:)).
Moški, ki peca ženske tako, kot to kaže v romantičnih filmih, da naj bi se počelo, ali tako, kot svetujejo ženske, pristane nepovratno v prijateljski coni.
Ženske s svojimi “nasveti” žele moške spremeniti v vodljive cepce. vsaka si domišlja, da ji pripada lasten vodljiv cepec. In ko moški nočemo biti taki, so punce malo nejevoljne.
Hočeš povedati, da je moja z mano zato, ker jo v vsej svoji posebnosti delam tako nesrečno ? :)[/quote]
Ne ampak morda pa je s tabo zato ker jo nesreča dela srečno 🙂
Eni ljudje uživajo ob življenju v nesreči ker si lahko potem prigovarjajo da so drugi bolj nesrečni in posebni v negativnem smislu 🙂 dobijo občutek nadmoči :)[/quote]
A to ti zdaj delaš? 🙂
Vidiš, jaz pa mislim, da prijatelj lahko postane tudi partner. Le pogumen mora biti – izkazati mora ljubezen. Če se pa ves čas dela frajerja in želi imeti vse pod kontrolo – takrat gredo stvari lahko po zlu.
Ti imaš vedno željo po kontroli, “nadmudrivanju”, tekmovanju….Spusti se na nivo “dobrovoljnega, a ne naivnega moškega”. Nihče od tebe ne pričakuje, da boš naiven in copata. Utemeljeno pa lahko ženska od tebe pričakuje, da se vsaj malo prilagodiš.
Spider, a ti ne veš, kako se tebe lahko zapeca? Zakaj misliš, da ženska tega ne ve zase?
Takšno razmišljanje o vodljivih cepcih lahko sproducira le strah pred podrejanjem. Kot, da so ženske neka hudobna izkoriščevalska bitja, do katerih je treba ohranjati varnostno (čustveno) razdaljo ter se jim približati le v nujnih primerih – seks. 🙂
Saj ne rečem, da ni takšnih kot praviš. A to so v večini primerov le neke razvajene in nezrele ženske.
Seveda ne vem! Jaz za razliko od tebe nisem računalnik. Jaz sem človek, s čustvi, hotenji, strastjo.
Če bi vedel, kako zapecati mene, bi lahko dal ta recept vsaki ženski, ki bi ga hotela in potem bi njej to uspelo.
Ker pa se seveda zavedam, da privlačnost ni racionalno razložljiv pojem, takega nasveta ne morem dati.
Seveda ne vem! Jaz za razliko od tebe nisem računalnik. Jaz sem človek, s čustvi, hotenji, strastjo.
Če bi vedel, kako zapecati mene, bi lahko dal ta recept vsaki ženski, ki bi ga hotela in potem bi njej to uspelo.
Ker pa se seveda zavedam, da privlačnost ni racionalno razložljiv pojem, takega nasveta ne morem dati.[/quote]
Pa menda ja veš, katera ženska ti ugaja in kakšno vedenje z njene strani ti ugaja? Saj si pa rekel, da ravno ti sebe najbolj poznaš, medtem ko se MI naj ne bi.
Najbrž je to spet letelo na mene. Naj te pa nekaj vprašam, čisto iz firbca me zanima: koliko misliš da sem stara (ali pa starejša od tebe)?[/quote]
Pogovori se s tvojim prijateljčkom, zakaj te vedno omenja.[/quote]
Saj to sem opazila, da ti gre v nos… in to mene, staro, grdo, debelo, vezano, (menda vse to), da bi bila stvar še slabša, še kadim. Pa toliko zanimivih samskih punc tu naokoli…
Menim, da bi se spustil, če bi se počutil dovolj varnega in bil brez strahu, da bo izgubil svojo “moškost” in svobodo.[/quote]
Potem je skrajni čas, da mu poveva, da je seks najmočnejše orodje, s katerim lahko ženska kontrolira moškega. Sploh to velja za izkušene ženske. Takšna ženska lahko hitro iz moškega naredi budalo, cepca in copato.
Pogovori se s tvojim prijateljčkom, zakaj te vedno omenja.[/quote]
Saj to sem opazila, da ti gre v nos… in to mene, staro, grdo, debelo, vezano, (menda vse to), da bi bila stvar še slabša, še kadim. Pa toliko zanimivih samskih punc tu naokoli…[/quote]
Ti pa si domišljava. No, kar daj si duška, verjetno te mož zadnje čase ni nič pohvalil. :))
BAHAHAHAAHAHAHAHAH
Če bi ženske ble tiho in bi ostale kot v Rimskem imperiju samo ”trading goods” bi nam bilo bistveno bolj olajšano kot pa nam zdaj želiš ti prikazat s tem da bi vas naj poslušali :)[/quote]
Matkic, tvoj smeh je žalosten veš:)). Nimaš feelinga za ženske, zato mi je jasno, da jim ne boš šel nikoli nasproti. To bi bilo ponižujoče zate, a ne:). Nismo tak bav bav:)).[/quote]
daj ne bluzi ribica no prosim te lepo…. to kar si ti napisala bi bilo enako če bi ve poslušale moške…. kot da ste neka superiorna bitja…. v resnici pa ste čustveni pajaci ki se zjokate za vsak mišji drek bi lahko rekli.
Če bi ostale tiho in bi druge moške poslušale bi tudi vam bilo lažje ker bi živele kot predmeti poželenja v moškem svetu… za natagnit pol pa it na luštno vstran od njih…. pa vam to ni ugajalo? zakaj misliš da bi moškim ugajalo če bi poslušali ženske
To je točno tisto o čem govori Spider…. da hočete nardit nas za sužnje oz. copate… samo vam pri tam ene 25% slabo uspeva in potem ste nejevoljne in nas ”napadate” s takimi kot ti mene 🙂 češ da nisem dovolj dober in da nimam feelinga….. Pa da ti povem ribica… jaz mam več feelinga za ženske kot ti…. nenazadnje sem 99.9999% prepričan da sem tudi seksal z večimi kot ti 🙂 torej ne na pamet….
Forum je zaprt za komentiranje.