Čustveni prevaranti
Vedno, ko sem imel dramatično (zanimivo) zvezo, sem si želel to spremeniti. No, zdaj imam točno takšno, dolgočasno in nič ne bi spreminjal. 🙂
Če žrtev ve, da bo žrtev, bo pobegnila. :)[/quote]
Tako je, Robi že ve, kako se stvari streže. :)) Bom Sebi razložila na čisto preprostem primeru.
Ko vstopiš v trgovino in te prodajalka takoj napade in hodi za tabo in ves čas komentira, bi najraje pobegnil ali pa na silo kupiš nekaj, kar ti v resnici sploh ni všeč tako zelo. Če si do ženske preveč direkten, se lahko zgodi, da bo zanjo to preveč naenkrat, in bo pobegnila. Pa ne zato, ker ji ne bi bil všeč. Ženski moraš počasi zlesti pod kožo, se delati, da jo razumeš, jo poslušaš, da ji postaneš “domač”. Takrat ti bo začela zaupati, ti pa to izkoristi, da boš šel naprej, a ne…Če pa navališ na več žensk hkrati, pa si povsem oplel, to pa zato, ker je večina žensk takih, da ne marajo, da so le ena od možnih opcij. Ženski moraš vedno dati občutek, da je unikatna, torej posebna in da nimaš še tri rezerve povrhu.[/quote]
Precej monopolistično razmišljanje za današnji čas. Ali ni ravno konkurenca gibalo napredka?
Če žrtev ve, da bo žrtev, bo pobegnila. :)[/quote]
Tako je, Robi že ve, kako se stvari streže. :)) Bom Sebi razložila na čisto preprostem primeru.
Ko vstopiš v trgovino in te prodajalka takoj napade in hodi za tabo in ves čas komentira, bi najraje pobegnil ali pa na silo kupiš nekaj, kar ti v resnici sploh ni všeč tako zelo. Če si do ženske preveč direkten, se lahko zgodi, da bo zanjo to preveč naenkrat, in bo pobegnila. Pa ne zato, ker ji ne bi bil všeč. Ženski moraš počasi zlesti pod kožo, se delati, da jo razumeš, jo poslušaš, da ji postaneš “domač”. Takrat ti bo začela zaupati, ti pa to izkoristi, da boš šel naprej, a ne…Če pa navališ na več žensk hkrati, pa si povsem oplel, to pa zato, ker je večina žensk takih, da ne marajo, da so le ena od možnih opcij. Ženski moraš vedno dati občutek, da je unikatna, torej posebna in da nimaš še tri rezerve povrhu.[/quote]
Če se boš le delal, da vse našteto zmoreš, se prava ženska nikoli ne bo počutila, da je posebna, temveč ravno obratno. 🙂
Jaz nimam tega občutka. Radovedni so, kot mi vsi, še bolj. On_ čuti kar neko zamero do vseh, ki žive drugače, kar je skrajno nenavadno za nekoga, ki naj bi bil zadovoljen s svojim življenjem.
Bolj se mi zdi, da so se vsi trije sprijaznili z življenjem v okviru nekih začrtanih splošno priznanih “pravil”. Šablonsko. Vse tri vidim kot “može brez posebnosti”. Dolgočasneže, po domače.
Mi je pa Margot zanimiva, njej pa verjamem, da ima zanimivo vezo.[/quote]
Meni je pa ona najmanj zanimiva od vseh žensk tukaj. Pri njej ni nič skrivnostnosti. Najbolj “kul” od žensk mi je Calypso.
Antilopa razmišlja s stališča ženske svojih let.
Mlajše punce so nekoliko drugačne. Ampak ne da se mi spet razlagati tega. Sej tu vsi trdite, da imate izkušnje, ne? No, če jih imate, ne rabite ene ženske, da vam pove, kaj je res.[/quote]
Zanimivo mi je, kako vedno poudarjaš moja leta, po drugi strani pa hvališ žensko, ki je starejša od mene. Kolikor se spomnim, Robi, On in Marko, se niso norčevali iz tebe, ker si samski, ampak si ti začel njim dokazovat, da so oni dolgočasneži.
Ti mene ne rabiš “marat”, jaz te za to nikoli nisem prosila.
Bi bila pa vesela, če bi doumel, da ne rabiš biti vedno v bojni pripravljenosti in da je včasih treba stopiti tudi kak korak nazaj zato, da se še kaj naučiš. Ne moreš se naučiti ničesar od ljudi, ki so enaki kot ti, temveč od ljudi, ki se razlikujejo od tebe.
Mlajše punce so nekoliko drugačne. Ampak ne da se mi spet razlagati tega. Sej tu vsi trdite, da imate izkušnje, ne? No, če jih imate, ne rabite ene ženske, da vam pove, kaj je res.[/quote]
Seveda razmišlja. Jaz prav tako razmišljam s stališča svojih let. In ti verjamem, da neka 20-letnica razmišlja drugače, ker ji je prioriteta uživanje in nabiranje izkušenj. 🙂
In če bom kdaj samski ter si zaželel vezo, me ne bodo zanimale 20-letnice in njihov način razmišljanja, ampak takšen način, kot ga ponuja Antilopa.
In ne zato, da mi pove kaj je res, ampak zato, ker mi je takšen način blizu.
Seveda sem radoveden. 🙂
Ko več ne bom, potem bom si rekel, da sem star. 🙂
Moja mi pa pravi, da sem nekaj posebnega. Če ne, ne bi bila z mano.
Zato mi je mnenje moškega irelevantno.[/quote]
Za psihiatre so psihopati tudi nekaj posebnega…. biti nekaj posebnega ni vedno pozitivno in poraja se mi dvom ali je mišljeno pri tebi (oz tvoji dragi) v pozitivnem ali pa samo uživa v tem ker si ti tak ”poseben”
Hvalila si se da ima calypso in verjetno tudi ti več pameti od mene 8vsaj včeraj) ampak za razliko od tebe jaz razumem da se lahko od vsakega nekaj NAUČIM…. če nič drugega vsaj to akr ne želim postat…. to lepo vidim pri enih tukaj 🙂 in sem jim vbistvu hvaležen da jih lahko opazujem ker nikoli nebom tak brezvezen zaradi tega prebiranja 🙂
Jaz nimam tega občutka. Radovedni so, kot mi vsi, še bolj. On_ čuti kar neko zamero do vseh, ki žive drugače, kar je skrajno nenavadno za nekoga, ki naj bi bil zadovoljen s svojim življenjem.
Bolj se mi zdi, da so se vsi trije sprijaznili z življenjem v okviru nekih začrtanih splošno priznanih “pravil”. Šablonsko. Vse tri vidim kot “može brez posebnosti”. Dolgočasneže, po domače.
Mi je pa Margot zanimiva, njej pa verjamem, da ima zanimivo vezo.[/quote]
Meni je pa ona najmanj zanimiva od vseh žensk tukaj. Pri njej ni nič skrivnostnosti. Najbolj “kul” od žensk mi je Calypso.[/quote]
Hvala…kaj se bom lepo delala…ni se mi treba 🙂
Seveda razmišlja. Jaz prav tako razmišljam s stališča svojih let. In ti verjamem, da neka 20-letnica razmišlja drugače, ker ji je prioriteta uživanje in nabiranje izkušenj. 🙂
In če bom kdaj samski ter si zaželel vezo, me ne bodo zanimale 20-letnice in njihov način razmišljanja, ampak takšen način, kot ga ponuja Antilopa.
In ne zato, da mi pove kaj je res, ampak zato, ker mi je takšen način blizu.[/quote]
Tebi je takšen način blizu ker so nas/vas tako priučili…. tako kot ti je blizu način mišljenja da mora človek met 40 urni delovnik ker smo tako naučeni da ne znamo operirat drugače in tisti ki operirajo drugače so večini ČUDNI ali ne”logični” ali napačni…. v resnici pa smo/ste vsi v sponah suženjstva kjer nam pastirji odmerjajo mišljenje ti pa imaš navidezno svobodo ko lahko misliš…. kao!
Hočeš povedati, da je moja z mano zato, ker jo v vsej svoji posebnosti delam tako nesrečno ? :)[/quote]
Ne ampak morda pa je s tabo zato ker jo nesreča dela srečno 🙂
Eni ljudje uživajo ob življenju v nesreči ker si lahko potem prigovarjajo da so drugi bolj nesrečni in posebni v negativnem smislu 🙂 dobijo občutek nadmoči 🙂
Hočeš povedati, da je moja z mano zato, ker jo v vsej svoji posebnosti delam tako nesrečno ? :)[/quote]
Ne ampak morda pa je s tabo zato ker jo nesreča dela srečno 🙂
Eni ljudje uživajo ob življenju v nesreči ker si lahko potem prigovarjajo da so drugi bolj nesrečni in posebni v negativnem smislu 🙂 dobijo občutek nadmoči :)[/quote]
Morda pa se samo motiš. 🙂
Nič takega. Saj se vsi. 🙂
Saj jaz sem srečen…. pa mi hočejo eni tukaj vseeno prikazat da v resnici nisem in da samo še uživam v resnici pa si bom nedvoumno želel ene ženske ker je to ”NARAVNO” in drugače ne more bit
pffff
Forum je zaprt za komentiranje.