Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Če žrtev ve, da bo žrtev, bo pobegnila. 🙂

Natakar v Ljubljani pravi drugače 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če žrtev ve, da bo žrtev, bo pobegnila. :)[/quote]

Tako je, Robi že ve, kako se stvari streže. :)) Bom Sebi razložila na čisto preprostem primeru.

Ko vstopiš v trgovino in te prodajalka takoj napade in hodi za tabo in ves čas komentira, bi najraje pobegnil ali pa na silo kupiš nekaj, kar ti v resnici sploh ni všeč tako zelo. Če si do ženske preveč direkten, se lahko zgodi, da bo zanjo to preveč naenkrat, in bo pobegnila. Pa ne zato, ker ji ne bi bil všeč. Ženski moraš počasi zlesti pod kožo, se delati, da jo razumeš, jo poslušaš, da ji postaneš “domač”. Takrat ti bo začela zaupati, ti pa to izkoristi, da boš šel naprej, a ne…Če pa navališ na več žensk hkrati, pa si povsem oplel, to pa zato, ker je večina žensk takih, da ne marajo, da so le ena od možnih opcij. Ženski moraš vedno dati občutek, da je unikatna, torej posebna in da nimaš še tri rezerve povrhu.

[/quote]
Ja, si me zavedel s številko 3. Nisem nikjer napisal, da so bile 3 (tako bi moral napisat). Precej pomeni precej in to ni tri. Sicer pa cifre so pri tem še najmanj pomembne.[/quote]

Saj pravim… precej je tako relativen pojem da z njim operirat je neumno…. zato je na forumu potrebno povedat cifre ki so bistveno manj upogljive relativnosti kot besede precej, večinoma, načeloma ipd.

Na misel mi pride prijatelj ki je dejal (podobno kot ti) da se je precej žensk v lajfu zanimalo za njega…. na koncu smo po 1 urni debati in seciranju prišli do številke 2 ki sta se dejansko ZANIMALI za njega….

torej po moje daleč od PRECEJ kajne?

meni pa je tale ”saying” ali pregovor kakorkoli tako neumen da bolj ne more bit 🙂

Torej če sem malo teoretičen lahko na podlagi takega pregovora ubijam druge ker si želim da bi me kdo ubil? ker nenazadnje če ne delaj drugim to kar ne želiš da drugi delajo(naredijo) tebi pomeni da iz tega lahko zaključimo tudi drugačno stran in sicer da DELAJ drugim to kar želiš da drugi delajo(naredijo) tebi :))))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, zakaj pa se ti s starunklo pogovarjaš? :))

A nisi vidla da sem se ti opravičo ko sem vido kaj je moj ”hec” pridelal včeraj 😀 3 teme podrkavanja…. škoda tipkanja 🙂

Če pa nisi vidla pa še 1x oprosti… tudi če ni sprejeto 😀

Ampak point je bil drugje…. pogovarjam pa se s tabo pač ne…. sem pa te citiral 🙂 Jaz se pogovarjam samo v reali 😉 zdaj sem pa čist tiho 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če žrtev ve, da bo žrtev, bo pobegnila. :)[/quote]

Tako je, Robi že ve, kako se stvari streže. :)) Bom Sebi razložila na čisto preprostem primeru.

Ko vstopiš v trgovino in te prodajalka takoj napade in hodi za tabo in ves čas komentira, bi najraje pobegnil ali pa na silo kupiš nekaj, kar ti v resnici sploh ni všeč tako zelo. Če si do ženske preveč direkten, se lahko zgodi, da bo zanjo to preveč naenkrat, in bo pobegnila. Pa ne zato, ker ji ne bi bil všeč. Ženski moraš počasi zlesti pod kožo, se delati, da jo razumeš, jo poslušaš, da ji postaneš “domač”. Takrat ti bo začela zaupati, ti pa to izkoristi, da boš šel naprej, a ne…Če pa navališ na več žensk hkrati, pa si povsem oplel, to pa zato, ker je večina žensk takih, da ne marajo, da so le ena od možnih opcij. Ženski moraš vedno dati občutek, da je unikatna, torej posebna in da nimaš še tri rezerve povrhu.[/quote]

Hmm zajebano tole z ženskami :))

A nisi vidla da sem se ti opravičo ko sem vido kaj je moj ”hec” pridelal včeraj 😀 3 teme podrkavanja…. škoda tipkanja 🙂

Ampak point je bil drugje…. pogovarjam pa se s tabo pač ne…. sem pa te citiral 🙂 Jaz se pogovarjam samo v reali 😉 zdaj sem pa čist tiho :P[/quote]

Saj ti oprostim. Meni so se tudi v tvojih letih ljudje sedaj mojih let zdeli “stari”. :))

No kakorkoli v soboto grem spet na lov pa naj se me pazijo ljubljančanke. Sem že izbral garderobo vijola reklc, plava srajca, rdeče hlače in polizana frizura na prečko kot je sedaj moderno.

Pa naj še kdo reče, da nisem moderen 🙂

Ko vstopiš v trgovino in te prodajalka takoj napade in hodi za tabo in ves čas komentira, bi najraje pobegnil ali pa na silo kupiš nekaj, kar ti v resnici sploh ni všeč tako zelo. Če si do ženske preveč direkten, se lahko zgodi, da bo zanjo to preveč naenkrat, in bo pobegnila. Pa ne zato, ker ji ne bi bil všeč. Ženski moraš počasi zlesti pod kožo, se delati, da jo razumeš, jo poslušaš, da ji postaneš “domač”. Takrat ti bo začela zaupati, ti pa to izkoristi, da boš šel naprej, a ne…Če pa navališ na več žensk hkrati, pa si povsem oplel, to pa zato, ker je večina žensk takih, da ne marajo, da so le ena od možnih opcij. Ženski moraš vedno dati občutek, da je unikatna, torej posebna in da nimaš še tri rezerve povrhu.[/quote]

Hmm zajebano tole z ženskami :))[/quote]

Če narediš galamo okoli ene žrtve, ti ne bo zbežala samo ena antilopa, ampak tudi druge, ki bodo “alarmirane”. :))

Ne,edino pravilno je, da imaš več žensk hkrati v obdelavi. Važno, da ne vedo druga za drugo. Tip, ki hkrati peca več žensk, bo ob vsaki boljs proščen, saj igra na več poljih hkrati.

Če staviš vse na eno, kot da ti je edina življenjska nada, boš pogorel, ker boš preveč fokusiran nanjo, ženski pa bo to šlo na živce.

A to greš v Dom za ostarele osvajat? :)))

Ampak point je bil drugje…. pogovarjam pa se s tabo pač ne…. sem pa te citiral 🙂 Jaz se pogovarjam samo v reali 😉 zdaj sem pa čist tiho :P[/quote]

Saj ti oprostim. Meni so se tudi v tvojih letih ljudje sedaj mojih let zdeli “stari”. :))[/quote]

Super! Ampak moj point je bil bolj da bi odgovorila na tole

Meni deluje popolnoma logično… in ker najverjetneje je je to zelo zelo neumen pregovor 🙂

Ne,edino pravilno je, da imaš več žensk hkrati v obdelavi. Važno, da ne vedo druga za drugo. Tip, ki hkrati peca več žensk, bo ob vsaki boljs proščen, saj igra na več poljih hkrati.

Če staviš vse na eno, kot da ti je edina življenjska nada, boš pogorel, ker boš preveč fokusiran nanjo, ženski pa bo to šlo na živce.[/quote]

Ženska hitro ve, da ni edina. Če posluša notranji glas. Moškega je treba zato večkrat “preizkusiti” in ne kar slepo verjeti, da je samo tvoj.

A to greš v Dom za ostarele osvajat? :)))[/quote]

Zakaj pa bi šel v dom za ostarele? 🙂

Nič ženska ne ve, v obdobju spoznavanja pa sploh ne. To o nekem odličnem notranjem glasu, je spet en mit.

A to greš v Dom za ostarele osvajat? :)))[/quote]

Zakaj pa bi šel v dom za ostarele? :)[/quote]

Tamkajšnje prebivalke imajo že nekoliko slabši vid, zato ne bodo videle neskladja med barvami. :)))

Lahko greš pa v kakšno diskoteko in jih tam prepričaš, da je to najnovejši stil Dolce & Gabbana in da se čudiš, da so tako za časom. :))))

Res je, zato se ženska ne sme takoj preveč zaljubiti. Moški ste prebrisani. Sploh ti. :)))

Ženska z izbiro se najhitreje zapali nate, če posumi, da si en, ki lahko dobi marsikatero. Tako po mojih izkušnjah to je.

Če staviš vse na eno, kot da ti je edina življenjska nada, boš pogorel, ker boš preveč fokusiran nanjo, ženski pa bo to šlo na živce.[/quote]

Ženska hitro ve, da ni edina. Če posluša notranji glas. Moškega je treba zato večkrat “preizkusiti” in ne kar slepo verjeti, da je samo tvoj.[/quote]
Sem imel ze po skoraj 10 punc hkrati. Pa me. Najbrz so slabo testirale. V kaksne pravljice eni verjamete, lol.

Tako zelo težko je brez ženske a ne? Ravno tisti, ki se najbolj trudijo, potem ostanejo res brez (tiste ta prave mislim).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženska hitro ve, da ni edina. Če posluša notranji glas. Moškega je treba zato večkrat “preizkusiti” in ne kar slepo verjeti, da je samo tvoj.[/quote]
Sem imel ze po skoraj 10 punc hkrati. Pa me. Najbrz so slabo testirale. V kaksne pravljice eni verjamete, lol.[/quote]

Eno je pravljičarstvo, drugo pa že znanstvena fantastika. :)))

To ti rada verjamem, da si mislil, da so vse tvoje sošolke tvoje punce takrat, ko si imel “šolo v naravi”. :))

Sem imel ze po skoraj 10 punc hkrati. Pa me. Najbrz so slabo testirale. V kaksne pravljice eni verjamete, lol.[/quote]
Pa dobro, spegledal si, da Antilopa piše o ženskah, ne frkljah. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz nimam tega občutka. Radovedni so, kot mi vsi, še bolj. On_ čuti kar neko zamero do vseh, ki žive drugače, kar je skrajno nenavadno za nekoga, ki naj bi bil zadovoljen s svojim življenjem.

Bolj se mi zdi, da so se vsi trije sprijaznili z življenjem v okviru nekih začrtanih splošno priznanih “pravil”. Šablonsko. Vse tri vidim kot “može brez posebnosti”. Dolgočasneže, po domače.

Mi je pa Margot zanimiva, njej pa verjamem, da ima zanimivo vezo.

Antilopa je dala pravi recept, kako biti zapecana. 🙂 Samo en moški se še mora najti, ki bo obvladal zadevo, pa Antilopa več ne bo samska. 🙂

Če pa ženska ve, da hkrati pecaš več žensk, pa bo mislila, da bo vedno le ena izmed številk, ki jo boš zamenjal takoj, ko bo na razpolago ena druga.
Antilopa menda ve, kaj si ženske želijo. 🙂
Res pa je, da ne vse isto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close