Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Zelo bi me veselilo, da mi narišeš (obožujem slikarstvo, risanje), morda pa se skriva v tebi kak da Vinci ali pa vsaj Dali ? :)[/quote]

To je recimo antilopa ko sem ji povedal da je starunkla 😛

[img]http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2011/222/2/a/the_power_rises_fuck_you_by_jhohcable-d462y2b.png[/img]

Ostalo pa ti narišem ko bom pijan…. tam enkrat proti koncu pusta… če bom sploh šel kamorkoli ven ;)[/quote]

Hvala lepa Matkić, cenim tvoje izražanje. Tisti črni fleki po sredi so verjetno nekaj subrealističnega? 🙂 Vidš, če jih ne bi bilo, bi pa oddal renesančen izdelek. Zadel pričakovano.

Veš kak ti bom reko… renesansa, subrealistično itd itd….

Tu si milijonkrat boljša od mene…. jaz pa umetnost in umtenostna zgodovina sva se vedno ”grdo” gledala 🙂

Lahko pa ti povem 5 pomembnih mejnikov antičnih vojn napredek od kamna do puške in do ”vojne” zvezd pa še kaj… samo ne zgodovino mešat z umetnostjo 😛

tam se predam…. zmagaš… gladko brez da bi sploh morala mislit 🙂

se ti klanjam v tej temi brez problema 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Veš kak ti bom reko… renesansa, subrealistično itd itd….

Tu si milijonkrat boljša od mene…. jaz pa umetnost in umtenostna zgodovina sva se vedno ”grdo” gledala 🙂

Lahko pa ti povem 5 pomembnih mejnikov antičnih vojn napredek od kamna do puške in do ”vojne” zvezd pa še kaj… samo ne zgodovino mešat z umetnostjo 😛

tam se predam…. zmagaš… gladko brez da bi sploh morala mislit 🙂

se ti klanjam v tej temi brez problema :)[/quote]

Hočeš ali ne, umetnost je del zgodovine. Sicer ne rabim priklonov, je pa vseeno fajn za njih izvedeti…četudi le na forumu 😉
Škoda, da trdiš, da sem prestara zate. Resnično bi “awkward” zgledalo če bi mamico peljal ven.

Ja res je umetnost del zgodovine!

Ker nisi dala mamice v oklepaje se mi poraja vprašanje ali misliš mamica meni po letih ali da si v letih moje matere…. osebno bi dejal da nisi nobeno…. če pa si nad 30 pa si verjetno res ”prestara” zame…. pa ne zato ker bi bla pregrda ampak ker misliš čisto v drugo smer in imaš čist drugačne prioritete … najverjetneje.

Je pa lažje rečt da si prestara kot da bi moral rečt da jaz nisem dovolj dober za tebe…. kaj takega pol lahko rani moj ego 🙂 to pa ni dobro!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Calypso za tebe 😛

http://www.youtube.com/watch?v=dipFMJckZOM

ti boš itak po slikah (predvidevam da so njegove!) vedla za koga gre 😀 meni pa je pesem pač všeč 😛

Ja res je umetnost del zgodovine!

Ker nisi dala mamice v oklepaje se mi poraja vprašanje ali misliš mamica meni po letih ali da si v letih moje matere…. osebno bi dejal da nisi nobeno…. če pa si nad 30 pa si verjetno res ”prestara” zame…. pa ne zato ker bi bla pregrda ampak ker misliš čisto v drugo smer in imaš čist drugačne prioritete … najverjetneje.

Je pa lažje rečt da si prestara kot da bi moral rečt da jaz nisem dovolj dober za tebe…. kaj takega pol lahko rani moj ego 🙂 to pa ni dobro![/quote]

ŽM čvek je zato, da debatiramo o vsemogočem in nemogočem. Seveda imam prioritete, ena od njih je ta, da se ne srečujem z ljudmi iz forumov. O mojih letih ne govorim, ker ne dovolim da se me opredalčka iz upravičenih ali neupravičenih vzrokov. Tu sem izključno za zabavo, upam, da večina vas tudi 🙂

Saj srečanje je lahko zabavno tudi z ljudmi iz foruma ali celo PC iger (šokantno ja) samo problem je da ne z veliko večino tukaj!

Hvala 🙂 komad je tudi meni dober, paše k slikam. Vem kdo je….Nizozemec je imel ful konfliktov v sebi, morda je zaradi tega največ slikal (oljna) tihožitja…skregal se je z lastnim ušesom in si ga odrezal…toliko na kratko o njegovih večnih usodnih motnjah, zablodah (slike v posnetku so njegove).

Seveda. Ti si ze s prvo srecko zadel na loteriji. Poznamo. Si nam ze dostikrat razlozil. lol…

To je odgovor, ki ga najrz da vsak, ki je kot devicnik naletel na svojo sedanjo zeno… ;)[/quote]
V bistvu sem razložil, da nisem zadel s prvo. Ampak ok, samo da te tolaži. :)[/quote]
Zakaj pa potem vedno znova pises, da si zadel s prvo? lol

V bistvu sem razložil, da nisem zadel s prvo. Ampak ok, samo da te tolaži. :)[/quote]
Zakaj pa potem vedno znova pises, da si zadel s prvo? lol[/quote]
Pa pravim ti, da ne pišem tega. lol

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je “spoznati” mišljeno tudi v svetopisemskem pomenu, potem lahko to štejemo kot celovite izkušnje.

Če je “spoznati” mišljeno tudi v svetopisemskem pomenu, potem lahko to štejemo kot celovite izkušnje.[/quote]
Ko pa ga nisem bral. 🙂 Ampak komot uvrstiš, kamor te pelje domišljija. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko kot sem že povedal…. 3 ni precej… je pa množina to ti dam 🙂

No lahko je precej za tebe ker je pač relativno 🙂

A sem pisal o precej? Nisem vedel. Se opravičujem. 🙂

A sem pisal o precej? Nisem vedel. Se opravičujem. :)[/quote]

Zakaj pa potem vedno znova pises, da si zadel s prvo? lol[/quote]
Pa pravim ti, da ne pišem tega. lol[/quote]

Marko je povedal resnico. Kolikor se spomnim, je enkrat napisal, da je za njim ena neuspešna veza, ampak da sta zadevo rešila na miren način. Mogoče je imel še kakšno tako vezo, samo da o tem ni pisal ali pa jaz tega nisem prebrala.

Je pa tako, da mislim, da imajo Robi, On in Marko v privatnem življenju precej pošlihtano, kar pa ne pomeni, da je pri njih vse idealno (to itak nikjer ni).

Se pa strinjam s Spiderjem v delu, ko pravi, da je veliko zblojenih in zlaganih vez med poročenimi in vezanimi. To se vidi iz številnih varanj in poskusov varanj. So me že osvajali oddani moški, vendar ne razdiram zakonov in vez. Ne delaj tistega drugemu, kar ne bi rad, da se zgodi tebi. Če pa tip namerava varat, bo to storil prej ali slej. Sem pa videla tudi precej primerov, ko se je poročena ali koruznica zelo trudila okoli samskega moškega. Nekateri so to sprejeli, ker se jim je zdelo, da zakaj pa ne bi, če se sama ponuja, obveznosti do nje nimajo, ker ima moškega doma, pri drugih pa igra večjo vlogo morala in se takim raje izognejo. Spoštujem te zadnje moške – taki moški bodo morda nekaj časa samski in tarča posmeha, celo ugibanj, če morda ni gej ali pa vsaj čudak.

A sem pisal o precej? Nisem vedel. Se opravičujem. :)[/quote]

[/quote]
Ja, si me zavedel s številko 3. Nisem nikjer napisal, da so bile 3 (tako bi moral napisat). Precej pomeni precej in to ni tri. Sicer pa cifre so pri tem še najmanj pomembne.

neresna zveza = neredno prehranjevanje & reden seks
resna zveza = redno prehranjevanje & nereden seks

Mandonca, po toliko letih “staža” bi pa to že lahko vedel no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Seveda ni vse idealno in pridejo razne težave in ovire…In ker sem realist, si nikoli nisem delal nekih iluzij o večni ljubezni.

Tako poštenih ljudi je pa malo.

Seveda ni vse idealno in pridejo razne težave in ovire…In ker sem realist, si nikoli nisem delal nekih iluzij o večni ljubezni.

Tako poštenih ljudi je pa malo.[/quote]

Vem, zato sem pa samska, zaenkrat. :)))

Mandonca, po toliko letih “staža” bi pa to že lahko vedel no…[/quote]

Zdaj mi je pa jasno zakaj nekatere ženske raje kuhajo kot seksajo. Najbrž to tudi kaže na to, da so ženske v povprečju bolj zrele od moških.

Seveda.
Čeprav imajo tisti bolj pogumni, ki več tvegajo, tudi več možnosti za pravi (boljši) zadetek. :)[/quote]Seba skoz strelja, ne vem pa kako je z njegovimi zadetki al res padejo al se vse odbije od njih….. :))))[/quote]

On_ na kaj namiguješ? Temu se reče potuhnjeno podtikanje 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Mandonca, po toliko letih “staža” bi pa to že lahko vedel no…[/quote]

Zdaj mi je pa jasno zakaj nekatere ženske raje kuhajo kot seksajo. Najbrž to tudi kaže na to, da so ženske v povprečju bolj zrele od moških.[/quote]

Ženske moramo kuhati za vse otroke.
Zvečer je pa zoprno seksati z očijem.
Bljak, bljak.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Seba skoz strelja, ne vem pa kako je z njegovimi zadetki al res padejo al se vse odbije od njih….. :))))[/quote]

On_ na kaj namiguješ? Temu se reče potuhnjeno podtikanje :)[/quote]

Seba111, opazuj levinje na Animal Planetu: najprej se skrijejo v visoko rastje, nato opazujejo žrtev, se počasi in potihoma približajo…..Ne pa ti – ti že vnaprej napoveš, katera bo tvoja “žrtev”. :))

On_ na kaj namiguješ? Temu se reče potuhnjeno podtikanje :)[/quote]

Seba111, opazuj levinje na Animal Planetu: najprej se skrijejo v visoko rastje, nato opazujejo žrtev, se počasi in potihoma približajo…..Ne pa ti – ti že vnaprej napoveš, katera bo tvoja “žrtev”. :))[/quote]

Antilopa na kaj pa ti namiguješ? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close