Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Sej, to mi je čist jasno…Resna zveza je sobivanje na dolgi rok…To je pa možno le s človekom, ki ti je tako sprejemljiv, da ga ob sebi trajno prenašaš tudi v njegovi najslabši izvedbi. Drugače ne gre.

Spoznal bi moralo biti v narekovajih oziroma bolje bi bilo, če bi napisal, da sem se z njimi srečal. Človeka ne spoznaš po dveh ali treh zmenkih, vendar če je človek dost negotov, hitro najde kako stvar, ki ga preveč zmoti. Ko je človek negotov, pač dela napake, ponavadi že od začetka. :))[/quote]

Ja dobro si se popravil…. ker veš to da na cesti srečaš žensko pa res nebi smel štet v poznanstvo :)[/quote]
Točno tako. To sem napisal za tiste, ki imajo samo take izkušnje in bi lahko narobe razumeli. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene zanima, kje te je tvoj gospod spoznal. Kot namig, kje naj iščem svojo bodočo nevesto.

Margot, ti si tip ženske, s kakršno želim preživeti življenje! Pametna, razgledana, cinična. Edino kajenje bi me pri tebi malo motilo.

Ampak sej nočem tebe, ampak samo takšen model, pač ha ha ha…[/quote]

Žal te moram razočarati: nisem ne pametna, ne razgledana.. Nič od tega. :/
Zdi se mi, da ni toliko pomemben kraj, kjer me je spoznal, ampak čas. To je bil trenutek, ko sem bila trdno prepričana, da je spider-ovski način življenja edini, ki mi ustreza. Bodi potrpežljiv. Tudi zate je nekje gdč. Specialna in gotovo se bosta srečala, vendar do takrat ne glej na svet kot nesrečna žrtev nesramnega tatu, ampak kot pustolovec, ki išče svoj zaklad (Alkimist, P.Coelho). Zato se sem ter tja le nasmehni. Lahko meni, za začetek. :))[/quote]Seveda JE pomemben kraj kje si jo spoznal, ker če tega ne več kako boš pa potem uveljavljal reklamacijo, če je z njo karkoli narobe? :)))

Samo za to se gre. Ampak počasi se daleč pride. Za začetek mu je lahko cilj čim večkrat bit zavrnjen. Od koga niti tako važno, važno je samo, da se otrese treme, da bo naslednjič bolj sproščen. Ženske zavohajo tvoj strah, če se upičkiš zraven nje, si že več ali manj pogrnil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Najstnica :)). Razvajena :)). Justin :)) Sanjaj.[/quote]

Zanimivo tudi meni se zdiš najstnica. A otrok pa ne bo nič? :))[/quote]

Kako neverjetno sta usklajena! Matkicu se je enkrat zapisalo, da naj bi jih imela 50+ :). Zgleda, da sem zelo zelo živa ženska, vsi spektri so v meni: otroškost, najstništvo, odraslost… :). Kaj hočem še lepšega.

Kolikim si pa ti oče?

Po pameti si razvajena najstnica, vizualno pa verjetno starunkla, ki vsak dan bolj jamra kok jo hrbet boli. Ampak ne, zdaj se bo pohvalila, da rada bere knjige, hodi na koncerte, v gledališče, redno na fitness, postava, ki ji lahko zavida marsikatera 20letnica…zzz

Sadni, ne dovolim ti, da si žaljiv do mene.

Sadni, ne dovolim ti, da si žaljiv do mene.[/quote]

Saj to si on sam dovoli, ne rabi on nikogaršnjega dovoljenja…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo za info. zbiram prijave za sobotni lov na ljubljančanke 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sadni, ne dovolim ti, da si žaljiv do mene.[/quote]

Saj to si on sam dovoli, ne rabi on nikogaršnjega dovoljenja…. ;)[/quote]

Ne vmešavaj se, On_.

Ja lucky me kaj si pa tako našpičena danes? 🙂

Haha

Jaz sem spoznal precej žensk, preden se mi je res “zapletlo”. Ampak ne bi pa nikoli napisal nekaj takega, kot ti, da tisti, ki je šel s prvo, ni nič izbiral. To pove o tebi le to, da take izkušnje nimaš, zato o njej niti ne moreš objektivno govoriti. Vsekakor ne moreš vseh vrečt v isti koš, ker ljudje imamo različne izkušnje. Eni zadanejo sedmico s prvim listkom, drugi pa igrajo celo življenje, njihov največji zadetek pa je štirica.
Imel sem tudi izkušnjo pred leti, ko nisem hodil na nobene zmenke, potem pa se je kar naenkrat pojavila in zdela se mi je vredna pozornosti.
Dater, nimaš toliko izkušenj kot misliš, da jih imaš. Ti si le nekdo, ki spozna veliko žensk, nimaš pa izkušenj, ki jih imamo, imajo drugi. Tudi mi vsi nimamo enakih izkušenj, kot ti. Malo se spusti na tla.[/quote]
Jaz imam vec izkusenj kot se tebi lahko sanja. Ti pa pradaj svojo zgodbo o zadetku na loteriji tistim, ki na to zgubljajo denar. Eni se prevec dobro spoznavo v verjetnostni racun. 😉

Luckyme ne vem, če si videla ampak zbiram prijave za sobotni večer, če si morda zainteresirana? :))

Upam, da ti bo uspelo katero osvojit.

Marko, ti kar prodajaj zgodbe o zadetku na loteriji. Igralci loterije ti utegnejo verjeti. Teh je tako neuka vecina. Eni pa prevec dobro poznamo verjetnostni racun. 😉

Upam, da ti bo uspelo katero osvojit.[/quote]

Ti nisi zainteresirana? 🙂

Dater, nič bat. Pri ženskah je verjetnost dosti višja, kot pri lotu. Tisto je bil samo primer, da bi morda (ti) razumel, da ne rabijo vsi igrati 10 let, da zadanejo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dater, nič bat. Pri ženskah je verjetnost dosti višja, kot pri lotu. Tisto je bil samo primer, da bi morda (ti) razumel, da ne rabijo vsi igrati 10 let, da zadanejo. :))[/quote]

Ni težava zadet, težava je obdržat ali ohranit stvar tako kot je!

Upam, da ti bo uspelo katero osvojit.[/quote]

Ti nisi zainteresirana? :)[/quote]

Upam, da ti bo katera pustila šminkin bordo rdeč pečat na tvoji roza srajčki, da jo bosta potem oprala in skupaj doživela pozno starost. 🙂

Dater, nič bat. Pri ženskah je verjetnost dosti višja, kot pri lotu. Tisto je bil samo primer, da bi morda (ti) razumel, da ne rabijo vsi igrati 10 let, da zadanejo. :))[/quote]

Ni težava zadet, težava je obdržat ali ohranit stvar tako kot je![/quote]
Ni težava obdržat, težava je punci izpasti interesanten, če si fat fu*k, brez karizme. Zadaneš lahko večkrat, uživaš vsak let z drugo in se je niti ne trudiš obdržat. Na koncu, kakorkoli obrneš, life is fun in tako ga je tudi treba živeti. Meni npr. še na misel ne pride 10 let prenašat eno in isto žensko.

Ti nisi zainteresirana? :)[/quote]

Upam, da ti bo katera pustila šminkin bordo rdeč pečat na tvoji roza srajčki, da jo bosta potem oprala in skupaj doživela pozno starost. :)[/quote]

Ma škoda :))

Se strinjam, vendar tudi zadeti ni vedno lahko. :)) Treba je ob pravem času napisat pravo kombinacijo.

Upam, da ti bo katera pustila šminkin bordo rdeč pečat na tvoji roza srajčki, da jo bosta potem oprala in skupaj doživela pozno starost. :)[/quote]

Ma škoda :))[/quote]

Človek, poln projektov, kaj le bi bilo škoda, kam bi pa prišli brez domišljije? :))

Ni težava obdržat, težava je punci izpasti interesanten, če si fat fu*k, brez karizme. Zadaneš lahko večkrat, uživaš vsak let z drugo in se je niti ne trudiš obdržat. Na koncu, kakorkoli obrneš, life is fun in tako ga je tudi treba živeti. Meni npr. še na misel ne pride 10 let prenašat eno in isto žensko.[/quote]

Saj tebe tudi verjetno nobena ne bi mogla tako dolgo prenašat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close