Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

On, kaj pa, če sva midva nepravična in nekorektna? Kaj, če v resnici obstajajo ljudje, ki jim je precejšnje število drugih ljudi dovolj všeč? Mogoče gre za neke vrste človekoljube. :)))[/quote]

spet je udarila ven resnična narava teh duhovnih nadpovprečnežev. ki mislijo, da če nekdo seksa z večimi kot oni, da ima nižje kriterije. kaj pa če, se pač za eno žensko zanima veliko kvalitetnih tipov? realno nihče tako ne izbira, ampak življenje prinese svoje. nekdo, ki zelo mlad sreča dobrega človeka je kaj boljši od drugega, ki ni imel te sreče? na svetu je 7 milijard ljudi in ni vraga, da jih ne bi bilo vedno dovolj takih, da so ti lahko všeč. Izbirčneži pa ponavadi izbirek dobijo. potem so pa hudi na radodajke in podobne, ki so jim kapitalce prevzele.[/quote]

Čudna izpeljava……

Če se zanima veliko št, kvalitetnih tipov..…. kako pa veš da so ti tipi res kvalitetni? Aja po tem koliko ti je kdo všeč, a ne?
To pa pomeni lahko zgolj fizični izgled (če grem v skrajnost), drugemu pa pomeni “biti všeč” še kup drugih stvari in pogojev, ki jih pa ne moreš “obklujkat ” v enem večeru zato nekdo porabi za tako spoznavanje všečnosti lahko tudi več mesecev, mogoče celo let in posledično ne seksa z tolikimi kot nekdo, ki ocenjuje zgolj po videzu.

Kdo je boljši/slabši je pa subjektivna ocena.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Avanturisti se ne sekirajo tok velik, kot si ti misliš. Še najmanj jih briga, kdaj se jih bo ženska naveličala. Bolj se gre za njihov lasten interes. Avanturisti so avanturisti z razlogom. Ta razlog pa se glasi : radi seksajo z različnimi ženskami.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Še dobro da se ne zaletiš vame, ko sem bolj lahki ti pa taka masa…… bi me kar zmečkalo….. 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne delam nobene škode. Zato, ker vsak živi tako kot mu paše. Moje mnenje ne bo spremenilo tvojega mnenja, ali mnenja drugega uporabnika foruma. To temo je odprl Specialec (Spider) in je že na začetku nastopil precej ostro. Pričakovano je bilo, da bodo tudi drugi ostri. Dopovej mu naj preneha odpirat podobne teme, saj se ponavlja. Tebe bo mogoče poslušal. Verjamem, da za vsako žensko obstaja določen tip moškega. Enim so bolj všeč takšne, drugim drugačne in prav je tako. Nikoli ne bi bila z nekom, do katerega ne bi čutila ničesar, kjer ne bi bilo kemije.

Biti mora kemija, da na koncu pride do biologije in fizike. :)))[/quote]

Točno tako. Zato pa razmišljaj o ženskah, ki si privoščijo več spolnosti kot ti, kot o ženskah z večjim spolnim apetitom, ne pa kot o lajdrah. Ker, (samo v razmislek!), mogoče ga imaš pa ti premalo? :))

Meni je pa všeč, da se odpirajo nove in ponavljajo stare teme. Na stara leta jih bomo lahko prebirali in, kaj veš, mogoče bo kateri izmed nas ugotovil, da je živel v zmoti. Mimogrede, tudi v Specialca se zaletim, če mislim drugače (da ne boš mislila, da imam samo tebe na piki). Ampak zgleda, da on to bolje prenaša.[/quote]

Spolni apetit ni odvisen od števila spolnih partnerjev. Veliko število spolnih partnerjev je dejansko čustveno mašilo in nima nobene zveze s pravo spolnostjo. Tvoj problem je, ker misliš, da obstaja povezava med številom spolnih partnerjev in seksualnostjo. Tu pa se precej motiš.

Obstajajo ženske, ki so obsedene s kupovanjem oblek in čevljev. To ne pomeni, da se ful dobro spoznajo na modo in da imajo dober okus za oblačenje, ampak pomeni, da je v njih neka čustvena praznina, ki jo želijo zapolniti s kupovanjem oblačil.

Če ženski določen moški seksualno in čustveno ustreza, potem nima nobene želje imeti drugega moškega. In prav lahko se zgodi, da pred njim ni imela veliko partnerjev.

Točno tako. Zato pa razmišljaj o ženskah, ki si privoščijo več spolnosti kot ti, kot o ženskah z večjim spolnim apetitom, ne pa kot o lajdrah. Ker, (samo v razmislek!), mogoče ga imaš pa ti premalo? :))

Meni je pa všeč, da se odpirajo nove in ponavljajo stare teme. Na stara leta jih bomo lahko prebirali in, kaj veš, mogoče bo kateri izmed nas ugotovil, da je živel v zmoti. Mimogrede, tudi v Specialca se zaletim, če mislim drugače (da ne boš mislila, da imam samo tebe na piki). Ampak zgleda, da on to bolje prenaša.[/quote]

Spolni apetit ni odvisen od števila spolnih partnerjev. Veliko število spolnih partnerjev je dejansko čustveno mašilo in nima nobene zveze s pravo spolnostjo. Tvoj problem je, ker misliš, da obstaja povezava med številom spolnih partnerjev in seksualnostjo. Tu pa se precej motiš.

Obstajajo ženske, ki so obsedene s kupovanjem oblek in čevljev. To ne pomeni, da se ful dobro spoznajo na modo in da imajo dober okus za oblačenje, ampak pomeni, da je v njih neka čustvena praznina, ki jo želijo zapolniti s kupovanjem oblačil.

Če ženski določen moški seksualno in čustveno ustreza, potem nima nobene želje imeti drugega moškega. In prav lahko se zgodi, da pred njim ni imela veliko partnerjev.[/quote]
To je vse res kar si napisala. Se mi pa vseeno zdi, da imaš ti cel čas v mislih samo tiste, ki seksajo zaradi čustvene praznine. Vsaj preko tvojega pisanja je tako razvidno…

Ker tu te moram razočarat, večina žensk seksa iz samega užitka. Meni bolj depresivne od njih zgledajo tiste, ki sploh ne seksajo. Tiste, ki jih noben tip ne povoha, potem pa stresajo jezo na vsakega mimoidočega.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Takle bomo rekli, da bo mir. Ženski bo ceno določil njen moški. :)[/quote]

Marko, nikoli ne dovoli, da bi tvojo ceno določal kdo drug, ali da bi bila tvoja vrednost/samopodoba odvisna od mnenja koga drugega.[/quote]
Glej, jaz jo njej določim visoko, ona pa meni. win-win situacija. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ženski določen moški seksualno in čustveno ustreza, potem nima nobene želje imeti drugega moškega. In prav lahko se zgodi, da pred njim ni imela veliko partnerjev.[/quote]
To je vse res kar si napisala. Se mi pa vseeno zdi, da imaš ti cel čas v mislih samo tiste, ki seksajo zaradi čustvene praznine. Vsaj preko tvojega pisanja je tako razvidno…

Ker tu te moram razočarat, večina žensk seksa iz samega užitka. Meni bolj depresivne od njih zgledajo tiste, ki sploh ne seksajo. Tiste, ki jih noben tip ne povoha, potem pa stresajo jezo na vsakega mimoidočega.[/quote]

Ja, če jo pa veseli, pa kar naj, a ne?

Jahhh…zdaj če rečem, da iz izkušenj iz mnogih kontaktov z nasprotnim spolom bo zvenelo lajdrasto kajne? :)) Ampak je pač tako, da sem nenehno v stiku z ljudmi. Tudi z moškimi. Bi morala zato k spovedi?

Iz istega razloga zakaj je s tolikimi ženskami bil moški. In ta je, da je hotel(a) seksati. Kot naprimer, če bi nekoga vprašala zakaj je jedel. Zato, ker je bil lačen. Meni bi ta odgovor zadostoval. Drugi, kot kaže, potrebujete še dodatna pojasnila (in kar je najhuje, opravičila).

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, kako pa ti veš, kako moški razmišljamo ? 🙂
[/quote]

Bore malo, če jih nima ženska vsaj 10, da jih bolje spozna, zato mislim, da Margot zelo dobro ve, kako moški razmišljamo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopa, a je kakšna varianta, da ti nekako ločiš ta čustva in spolnost? Tako … da bo šlo drugo brez prvega, pa to …

Margot, kako pa ti veš, kako moški razmišljamo ? 🙂
[/quote]

Bore malo, če jih nima ženska vsaj 10, da jih bolje spozna, zato mislim, da Margot zelo dobro ve, kako moški razmišljamo. :D[/quote]

Matjažko, zaletavaš se kot muha v zaprto okno … Pa a ti še ni kapnilo, da ne trzam na te fore Margot stara, Margot debela, Margot … Mogoče nisem nič od tega? Daj poglej, mogoče so pa kje balkonska vrata odprta, no… :)))

Antilopa, a je kakšna varianta, da ti nekako ločiš ta čustva in spolnost? Tako … da bo šlo drugo brez prvega, pa to …[/quote]

A so čustva in spolnost dvoje nepovezanih kategorij, ki sta povsem ločeni?
Se pravi, pri tebi je zadosten pogoj za zadovoljevanje/zadovoljitev spolnih potreb zgolj prisotna fizična privlačnost, ne da bi se prej malo vprašala in spoznala moškega tudi po osebni in čustveni plati, s katerim greš v posteljo. Oh, kako si ti nezakomplicirana. Ženske preveč komplicirajo a ne? 😀 :)))

Antilopa, a je kakšna varianta, da ti nekako ločiš ta čustva in spolnost? Tako … da bo šlo drugo brez prvega, pa to …[/quote]

To večina žensk in tudi kar nekaj moških na MONu ne razume oziroma povezujejo z negativnim predznakom oziroma pride do tega zaradi negativnih dejanj v preteklosti 🙂

skratka NEGATIVNO!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bore malo, če jih nima ženska vsaj 10, da jih bolje spozna, zato mislim, da Margot zelo dobro ve, kako moški razmišljamo. :D[/quote]

Matjažko, zaletavaš se kot muha v zaprto okno … Pa a ti še ni kapnilo, da ne trzam na te fore Margot stara, Margot debela, Margot … Mogoče nisem nič od tega? Daj poglej, mogoče so pa kje balkonska vrata odprta, no… :)))[/quote]

Številke so tako zoprna reč, ni prijetno govoriti o njih, ker preveč spominjajo na matematiko, a ne? :))) haha 😀

Jaz si ne morem kaj, ampak ko vidim tipe, ki so ful obremenjeni, s kolkimi je ženska pred njimi spala, vedno pomislim: tale pa bolj malo seksa..

Še nisi ugotovila v teh letih, da tudi če je ženska par let samska, še nobena ni umrla. 😀
[ /quote]

Seveda ni, vse pametne ženske seksajo tudi v obdobju samskosti.

Seveda ni, vse pametne ženske seksajo tudi v obdobju samskosti

A so čustva in spolnost dvoje nepovezanih kategorij, ki sta povsem ločeni?
Se pravi, pri tebi je zadosten pogoj za zadovoljevanje/zadovoljitev spolnih potreb zgolj prisotna fizična privlačnost, ne da bi se prej malo vprašala in spoznala moškega tudi po osebni in čustveni plati, s katerim greš v posteljo. Oh, kako si ti nezakomplicirana. Ženske preveč komplicirajo a ne? 😀 :)))[/quote]

Ti tudi kompliciraš. Za brez veze. Da ni malo ženske v tebi? Čisto malo, aneda je? :)))

Mene bi bilo pošteno strah moškega, ki bi mi priznal, da je imel v preteklosti veliko žensk in da so bile vse ljubezni njegovega življenja. Menda bi zbežala, da bi se kar kadilo. Ker s takšnim človekom nekaj ni v redu. Po številu spolnih partnerjev pa ga ne bi niti vprašala, ker mi je to popolnoma nepomemben podatek. In ja, seveda sem imela takšne in drugačne spolne odnose (ti jih nimaš, al kako?). Spremljala so jih bleda ali trenutna čustva. Ko sem pa spoznala moškega, čigar naročje mi je nudilo obe kategoriji, zelo intenzivno in povezano (poglej, kako pesniško se izražam – samo zate) sem ob njem “obtičala”, vse do danes. Koliko natančno pa je to, bi morala pogledati v stoletni koledar, saj veš, ker sem tako zelo stara, a ne … :))) Te zanima še kaj?

Nič nisem jezen. Rahlo sem osupel, d aima ženska tvojih let do spolnosti tak odnos, kot bi ga pripisal prej kakšni zasanjani najstnici. To je vse.

Stališča Margot so mi pač precej bližje.

Mene zanima, kje te je tvoj gospod spoznal. Kot namig, kje naj iščem svojo bodočo nevesto.

Margot, ti si tip ženske, s kakršno želim preživeti življenje! Pametna, razgledana, cinična. Edino kajenje bi me pri tebi malo motilo.

Ampak sej nočem tebe, ampak samo takšen model, pač ha ha ha…

Misliš, da bi bila danes, po izkušnjah, kaj pomenita obe kategoriji, še zadovoljna s takšnimi in drugačnimi priložnostnimi spolnimi odnosi?

Misliš, da bi bila danes, po izkušnjah, kaj pomenita obe kategoriji, še zadovoljna s takšnimi in drugačnimi priložnostnimi spolnimi odnosi?[/quote]

Misliš da če bi moja zveza razpadla, da ne bi imela več spolnih odnosov? Seveda bi jih imela. Tako, da bi bila zadovoljna. Človek mora znati živeti tudi samsko življenje. Če bi pa planirala novo resno zvezo, pa nikoli ne bi pristala na manj. Ker v zvezo se ne hodi za vsako ceno. Iz nuje. Zaradi sosedov. Glede tega razmišljam tako, kot kadar me prijatelji sprašujejo kdaj bo “fertik” naš vikend. Odgovorim jim: Čez 100 tisoč evrov. Zdaj pa – ko bo, bo. Tako je tudi s “pravim” partnerjem.

Vendar vsak, ki bi hotel z mano v resno zvezo in bi mi omenil, da je imel pred menoj že veliko resnih zvez, bi zame odpadel. V trenutku ga shranim v telefonski imenik NE DVIGUJ !!! – ČUDAK. Kajti zame resna zveza pomeni to, da sem nekomu posebna, edina, edinstvena. In obratno. In to se ne zgodi 10x do npr. tridesetega leta. Partnerjeva spolna preteklost pa me ne zanima, ker je prihodnost tista, v kateri želim živeti z njim.

Specialac tebi še odgovorim…

Misliš da če bi moja zveza razpadla, da ne bi imela več spolnih odnosov? Seveda bi jih imela. Tako, da bi bila zadovoljna. Človek mora znati živeti tudi samsko življenje. Če bi pa planirala novo resno zvezo, pa nikoli ne bi pristala na manj. Ker v zvezo se ne hodi za vsako ceno. Iz nuje. Zaradi sosedov. Glede tega razmišljam tako, kot kadar me prijatelji sprašujejo kdaj bo “fertik” naš vikend. Odgovorim jim: Čez 100 tisoč evrov. Zdaj pa – ko bo, bo. Tako je tudi s “pravim” partnerjem.

Vendar vsak, ki bi hotel z mano v resno zvezo in bi mi omenil, da je imel pred menoj že veliko resnih zvez, bi zame odpadel. V trenutku ga shranim v telefonski imenik NE DVIGUJ !!! – ČUDAK. Kajti zame resna zveza pomeni to, da sem nekomu posebna, edina, edinstvena. In obratno. In to se ne zgodi 10x do npr. tridesetega leta. Partnerjeva spolna preteklost pa me ne zanima, ker je prihodnost tista, v kateri želim živeti z njim.

Specialac tebi še odgovorim…[/quote]

To: ne govorimo o spolni preteklosti, temveč o tem, na kaj še pristajamo, da ne ostanemo prazni ob pestri spolnosti.

Specialac tebi še odgovorim…[/quote]

To: ne govorimo o spolni preteklosti, temveč o tem, na kaj še pristajamo, da ne ostanemo prazni ob pestri spolnosti.[/quote]

eh, za to je treba samo opustit kontracepcijo.

Moram reči, da meni še po 6-ih straneh ni jasno, kaj bi Spider rad povedal. Ali to, da bi te kdo zaradi spolno-čustvenega tolaženja mnogo vezanih žensk označil za lahkega in si potem preko procentov poskušal dokazovat, da zaradi mnoge ponudbe spadaš v težko kategorijo? Ali te morda obhaja rahla skrb, da bo neka bodoča brskala po tvoji pestri preteklosti in zaključila: takrat prešuštnik, vedno prešuštnik?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close