Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Aha, torej seks je važen. Pravzaprav je tebi predvsem seks važen, saj žensko določiš na podlagi tega, s kolikimi je spala.

Bojiš se namreč primerjave. Ženska, ki si ji edini, te ne more z nikomer primerjati.[/quote]
Seveda me lahko primerja in to z vsemi bivšimi. Če bi bil slabši, me gotovo ne bi izbrala. Ne bojim se jaz konkurence. Konkurenca mi je v izziv. Seveda je seks tudi važen, saj nikoli nisem napisal, da ni. Le da seks pride kot posledica dobrega odnosa in vizualne privlačnosti. Če ni dobrega odnosa, tudi privlačnost izgine, s tem pa dober seks.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se povsem strinjam. Zame je seks bil vedno nekaj lepega in nikoli sredstvo manipulacije.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No evo feministke se že oglašajo :)[/quote]

Ful je feministka, ker piše, da uživa v seksu.

Daj, ni čudno, da te Ljubljančanke kenslajo.

Sem mislil, da izbiraš ženske, ki so spale s čimmanj moškimi. Tako si se do sedaj izražal. Zdaj počasi prihajaš v nasprotje sam sabo v debati.

Sem mislil, da izbiraš ženske, ki so spale s čimmanj moškimi. Tako si se do sedaj izražal. Zdaj počasi prihajaš v nasprotje sam sabo v debati.[/quote]
Včasih namerno speljem debato drugam, da je bolj vroče. 🙂

Sem mislil, da izbiraš ženske, ki so spale s čimmanj moškimi. Tako si se do sedaj izražal. Zdaj počasi prihajaš v nasprotje sam sabo v debati.[/quote]

Specialec, kaj bi ti sploh rad? Če so ti všeč takšne ženske, pač bodi z njimi. Drugi moški bodo pač z drugačnimi. A ni to fajn, da ti ne bodo delali konkurence?

Meni gredo pa na živce babjeki, ki so potem nenormalno užaljeni, ko ne kažeš zanimanja zanje. Ja, če so takšni frajerji, si bodo pa drugo našli, a ne? S tem ne mislim nate, da ne bo pomote. Poznam nekaj takih v reali.

Spiderjev.
Žal mi je, če sem te razočarala, ampak vse drugo je laž.[/quote]
Kateri Spiderjev odgovor imaš v mislih ?[/quote]

Da ne bom zdaj brskala nazaj po straneh …. Moške (z)moti številka le, če ugotovi, da je njena številka večja od njegove. In to se dogaja predvsem pri moških z malo (ali pa sploh brez) izkušnjami. To, da moški pomisli na to, da ga zaradi tega ne bo sposobna imeti rada so pravljice za male otroke. To je zadnje, kar moški pomisli.

Moški, ki dojema žensko kot človeka (torej, da ima tudi sama potrebo po spolnosti), se nikoli ne bo oziral na to koliko predhodnikov je imela. Še posebej ne, če sam ni imel težav z navezovanjem stikov z nasprotnim spolom in s spolnostjo nasploh.

Razmišljanje (in obnašanje) “antilop” mi je (na srečo) tako tuje, da imam občutek, kot da prihajajo iz druge dobe, drugega planeta (Alpha Centauri, mogoče, ampak ne, tam se mi zdi, da so bili še pred nami) in me zdaj ne bi več presenetilo, če bi imele v živo dve glavi, ali kaj ti jaz vem kaj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, spet iščeš pozornost z zaletavanjem vame? Žalostno je, da moraš obračunavati z nekom, zato da bi te ljudje opazili.

Kakšne? Take, ki o sebi ne razmišljajo, kot o števcu, ki mora biti čimnižji?

Glej, jaz težko verjamem, da se “babjeki” kaj dost trudijo okoli tebe. Deluješ bolj seksualno hladna ženska. Take ženske niso ravno vaba za “babjeke”.

Ti si bolj vaba za manipulatorje. Ampak, ker čutiš odpor do te teme oz. si na poziciji, da si ti nekaj več, od žensk “ki se razdajajo”, ti tega niti ne skušam dopovedati.

Kakšne? Take, ki o sebi ne razmišljajo, kot o števcu, ki mora biti čimnižji?

Glej, jaz težko verjamem, da se “babjeki” kaj dost trudijo okoli tebe. Deluješ bolj seksualno hladna ženska. Take ženske niso ravno vaba za “babjeke”.

Ti si bolj vaba za manipulatorje. Ampak, ker čutiš odpor do te teme oz. si na poziciji, da si ti nekaj več, od žensk “ki se razdajajo”, ti tega niti ne skušam dopovedati.[/quote]

Meni je vseeno, kaj ti misliš in verjameš. Hm, le zakaj si tako jezen name? No, zaskrbljena sem bila dve sekundi, zdaj pa ne več. :))

Sploh nevem kje je fora s telimi številkami ? Itak ne boš nikoli uspel priti do prave številke 🙂

Lahko po celi vasi odmeva, kako si pristal z največjo vlačugo daleč naokoli, še vedno pa ne boš nikoli 100 % prepričan v to. Folk je dostikrat ljubosumen na tak folk, npr. debele ženske za katerimi se itak noben ne ozira / moški z ranjenim egom, ki niso nikoli bili dovolj priljubljeni pri takih ženskah.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aja, še to, Spider – do sedaj bi že moral vedeti, da sem kar težka nasprotnica. Ti temu praviš “hladnost”, jaz pa “taktika”. :))) Ne dovoli, da te čustva zmedejo. Jaz imam svoj način “boja”, ki tebe očitno bega. 🙂

Zaletavam se vate samo takrat, kadar vsiljuješ svojo definicijo pravilnega načina življenja (v tem primeru spolnega) in pri tem delaš veliko škodo. Zanimivo pri vsem tem je, da povečini ženskemu spolu. Mogoče nehote? V silni želji, da bi te moški opazili? Zame pa ne skrbi. Zaenkrat ni krize.

Zaletavam se vate samo takrat, kadar vsiljuješ svojo definicijo pravilnega načina življenja (v tem primeru spolnega) in pri tem delaš veliko škodo. Zanimivo pri vsem tem je, da povečini ženskemu spolu. Mogoče nehote? V silni želji, da bi te moški opazili? Zame pa ne skrbi. Zaenkrat ni krize.[/quote]

Ne delam nobene škode. Zato, ker vsak živi tako kot mu paše. Moje mnenje ne bo spremenilo tvojega mnenja, ali mnenja drugega uporabnika foruma. To temo je odprl Specialec (Spider) in je že na začetku nastopil precej ostro. Pričakovano je bilo, da bodo tudi drugi ostri. Dopovej mu naj preneha odpirat podobne teme, saj se ponavlja. Tebe bo mogoče poslušal. Verjamem, da za vsako žensko obstaja določen tip moškega. Enim so bolj všeč takšne, drugim drugačne in prav je tako. Nikoli ne bi bila z nekom, do katerega ne bi čutila ničesar, kjer ne bi bilo kemije.

Biti mora kemija, da na koncu pride do biologije in fizike. :)))

Zdaj si pa ti užaljena? Da se ne boš ob svojo surlo spotaknila…
Ko pa vsem ženskam, ki so se znašle na hrbtu večkrat kot ti, nižaš ceno je pa v redu?[/quote]
Takle bomo rekli, da bo mir. Ženski bo ceno določil njen moški. :)[/quote]

Marko, nikoli ne dovoli, da bi tvojo ceno določal kdo drug, ali da bi bila tvoja vrednost/samopodoba odvisna od mnenja koga drugega.

Če želiš z nekom seksat, si morata biti dovolj všeč.

To je vse, kar moraš poštimat.

Nič drugega.:)
[/quote] Ja hvala no, da si potrdil moje mnenje 🙂

Sedaj se samo še ne strinjava kaj pomeni biti dovolj všeč. Tu pa verjeno ne bova prišla nikoli skupaj, ker to je zelo relativen pojem, ki vsakemu predstavlja nekaj drugega in temu ustrezen je tudi izbor in količina ljudi s katerimi seksa.
Če je biti dovolj všeč relativno nizko postavljen in zajema relativno malo parametrov, je št. večja in obratno.

Upam, da se bova strinjala tudi v tej trditvi, [sub]če ne ne bom mogel danes zaspat[/sub]. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če želiš z nekom seksat, si morata biti dovolj všeč.

To je vse, kar moraš poštimat.

Nič drugega.:)
[/quote] Ja hvala no, da si potrdil moje mnenje 🙂

Sedaj se samo še ne strinjava kaj pomeni biti dovolj všeč. Tu pa verjeno ne bova prišla nikoli skupaj, ker to je zelo relativen pojem, ki vsakemu predstavlja nekaj drugega in temu ustrezen je tudi izbor in količina ljudi s katerimi seksa.
Če je biti dovolj všeč relativno nizko postavljen in zajema relativno malo parametrov, je št. večja in obratno.

Upam, da se bova strinjala tudi v tej trditvi, [sub]če ne ne bom mogel danes zaspat[/sub]. :D[/quote]

On, kaj pa, če sva midva nepravična in nekorektna? Kaj, če v resnici obstajajo ljudje, ki jim je precejšnje število drugih ljudi dovolj všeč? Mogoče gre za neke vrste človekoljube. :)))

Dejansko drži, da na ceno na trgu vpliva razmerje med ponudbo in povpraševanjem, vendar je to le eden izmed faktorjev. Tako da ti svetujem antilopa, da sem ter tja vseeno daj noge narazen :)))[/quote]

Nekatere ste polne iracionalnih strahov, tako kot ti, ki misliš, da se zarase. :)))
Še nisi ugotovila v teh letih, da tudi če je ženska par let samska, še nobena ni umrla. 😀
Sila kola lomi? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zagovarjaj jo zaradi mene. To ni moja stvar. Meni je važno kakšni so moški, za ženske mi je v resnici vseeno. :)))[/quote]

moški imajo najraje ženske,ki poznajo sebe in jim pustijo, da jih osrečujejo. razen psihopatov oz teh čustvenih prevarantov. Zato lahko tle fantazirate še naprej, ampak sekusalno razvite ženske bodo kljub temu pobrale taboljše tipe. in ko pravi moški najde tako žensko, ne sprašuje po številu predhodnih. tisti,ki opravljajo, so iz zgodbe o kislwm zelju.[/quote]

Če je tip en burek, ki vidi le 1 m pred očmi, torej samo njene joške, potem še ne sklepaj, da smo vsi takšni. ;)))

Ja hvala no, da si potrdil moje mnenje 🙂

Upam, da se bova strinjala tudi v tej trditvi, [sub]če ne ne bom mogel danes zaspat[/sub]. :D[/quote]

On, kaj pa, če sva midva nepravična in nekorektna? Kaj, če v resnici obstajajo ljudje, ki jim je precejšnje število drugih ljudi dovolj všeč? Mogoče gre za neke vrste človekoljube. :)))[/quote]

spet je udarila ven resnična narava teh duhovnih nadpovprečnežev. ki mislijo, da če nekdo seksa z večimi kot oni, da ima nižje kriterije. kaj pa če, se pač za eno žensko zanima veliko kvalitetnih tipov? realno nihče tako ne izbira, ampak življenje prinese svoje. nekdo, ki zelo mlad sreča dobrega človeka je kaj boljši od drugega, ki ni imel te sreče? na svetu je 7 milijard ljudi in ni vraga, da jih ne bi bilo vedno dovolj takih, da so ti lahko všeč. Izbirčneži pa ponavadi izbirek dobijo. potem so pa hudi na radodajke in podobne, ki so jim kapitalce prevzele.

moški imajo najraje ženske,ki poznajo sebe in jim pustijo, da jih osrečujejo. razen psihopatov oz teh čustvenih prevarantov. Zato lahko tle fantazirate še naprej, ampak sekusalno razvite ženske bodo kljub temu pobrale taboljše tipe. in ko pravi moški najde tako žensko, ne sprašuje po številu predhodnih. tisti,ki opravljajo, so iz zgodbe o kislwm zelju.[/quote]

Če je tip en burek, ki vidi le 1 m pred očmi, torej samo njene joške, potem še ne sklepaj, da smo vsi takšni. ;)))[/quote]
Ja, ker ti si ful poseben tip. Ti, ki lepiš na forum slike pomanjkljivo oblečenih lepotic. Ti sploh ne gledaš v joške, v rit, kje pa, tebi je važna samo notranjost.

Če je tip en burek, ki vidi le 1 m pred očmi, torej samo njene joške, potem še ne sklepaj, da smo vsi takšni. ;)))[/quote]
Ja, ker ti si ful poseben tip. Ti, ki lepiš na forum slike pomanjkljivo oblečenih lepotic. Ti sploh ne gledaš v joške, v rit, kje pa, tebi je važna samo notranjost.[/quote]

Zraven dobrega okusa imam še izpiljen čut za estetiko. :))) Ampak zgolj estetika ne pove prav nič o kakovosti izdelka. 😉

Mja, saj ti verjamemo…

Margot, kako pa ti veš, kako moški razmišljamo ? 🙂
To, kar si napisala, je lahko res, lahko pa ni. Jaz ne bi posploševal, da vsi tako razmišljamo.
Sicer pa se nikoli ne gre le za številko, ampak je bistven karakter oziroma razlog, zakaj je neka ženska že bila s tolikimi.
Razlogov je pa lahko več…Ali z nobenim ni zadovoljna, ker s sabo ni zadovoljna in zato moški upravičeno sklepa, da tudi z njim ne bo zadovoljna…Je mogoče bolj svobodnih nazorov in rada preizkuša nove stvari…:)
Mogoče pa je bila v mladosti neresna in se je potem zresnila…V tem primeru pa ni dvoma za resno vezo.

Meni pa ni tuje..Prav tako mi razmišljanje Spiderja ni tuje…Vsak ima svoje poglede in po svoje prav.

Težko rečem in verjamem, da ti lahko nekdo preko foruma nekaj vsiljuje…Mislim, da se gre bolj za vzbujanje slabe vesti. In zaradi občutka slabe vesti občutimo vsiljevanje in s tem občutek, da se moramo braniti.

Če je ženska zadovoljna z moškim in samim odnosom, je neka primerjava sploh ne zanima.
Če pa ni zadovoljna, pa prav tako ne razmišlja o primerjavi, ampak o tem, da bi končala trenutno stanje in bila zadovoljna.

Ravno to, da je toliko propadlih zakonov, kaže na samo zahtevnost resne veze.
Prej ali slej se vsak par po dolgotrajni vezi sooči z rutino, naveličanostjo…In raznimi nerazrešenimi konflikti in razhajanji…In če par ni sposoben pri sebi narediti določenih sprememb, veza propade.
In ker ločitev ni več noben greh in ker smo ljudje vedno bolj zahtevni, je takšnih primerov vedno več.
Če pa si avanturist, pa z naveličanostjo nimaš težav, saj lahko vsako žensko poseksaš na isti način, pa ne bo nobena naveličana. 🙂

Zaletavam se vate samo takrat, kadar vsiljuješ svojo definicijo pravilnega načina življenja (v tem primeru spolnega) in pri tem delaš veliko škodo. Zanimivo pri vsem tem je, da povečini ženskemu spolu. Mogoče nehote? V silni želji, da bi te moški opazili? Zame pa ne skrbi. Zaenkrat ni krize.[/quote]

Ne delam nobene škode. Zato, ker vsak živi tako kot mu paše. Moje mnenje ne bo spremenilo tvojega mnenja, ali mnenja drugega uporabnika foruma. To temo je odprl Specialec (Spider) in je že na začetku nastopil precej ostro. Pričakovano je bilo, da bodo tudi drugi ostri. Dopovej mu naj preneha odpirat podobne teme, saj se ponavlja. Tebe bo mogoče poslušal. Verjamem, da za vsako žensko obstaja določen tip moškega. Enim so bolj všeč takšne, drugim drugačne in prav je tako. Nikoli ne bi bila z nekom, do katerega ne bi čutila ničesar, kjer ne bi bilo kemije.

Biti mora kemija, da na koncu pride do biologije in fizike. :)))[/quote]

Točno tako. Zato pa razmišljaj o ženskah, ki si privoščijo več spolnosti kot ti, kot o ženskah z večjim spolnim apetitom, ne pa kot o lajdrah. Ker, (samo v razmislek!), mogoče ga imaš pa ti premalo? :))

Meni je pa všeč, da se odpirajo nove in ponavljajo stare teme. Na stara leta jih bomo lahko prebirali in, kaj veš, mogoče bo kateri izmed nas ugotovil, da je živel v zmoti. Mimogrede, tudi v Specialca se zaletim, če mislim drugače (da ne boš mislila, da imam samo tebe na piki). Ampak zgleda, da on to bolje prenaša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close