Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čustveni oklep

čustveni oklep

Če jih nimaš ni problema, drugače se pa čustveno preveč navežejo samo bedaki. To ne prinese nič dobrega.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

A veš, opažam kako je danes negativno sprejeto, če nekdo širi optimizem, če zna izražati dobro voljo, se veseliti, bodriti ljudi.
Ampak se ne dam, dobim še več energije in potrditve s strani tistih, ki čutijo, da je redkost takšna energija v ljudeh:). Sprejemam tvoje mnenje, itak smo v virtuali, vsak si ustvarja svojo zgodbico v glavi in to je temeljna pravica:).

Zaradi mene se slepi še naprej, sicer ti pa verjetno mnogi nasedajo (moški). Sama pri sebi veš da imam prav.

Ajoj, si negativno nastrojena. Glej, saj mi ni treba verjeti, misli si svoje. Zase pa vem, kako in kaj je. Imam pa občutek, da te razganja foušija:).

Kar tolaži sama sebe, tebi je težko biti nevoščljiv, zanimivo da je tako srečen človek prisoten v vsaki temi, vsak konec tedna do poznih ur.

Kolk se ti obremenjuješ z drugimi, če bi sama sebi vsaj pol toliko posvetila, bi morda bila vesela:). Glede moje prisotnosti obstaja razlaga, ki je nikakor ne mislim deliti z žlehtnobami, ki želijo, da mi spodrsne.
A zato misliš, da sem nesrečna, ker se pojavljam na monu v zate nemogočih terminih? Je to pravi kazalec? Gledaš po sebi? Nismo vsi enaki:).

Vsak, ki ima malo zdrave pameti dojame, si že zelo patetična. Lačna si čustev, tukaj iščeš potrditev od raznih sebi podobnih in si s tem malo dviguješ moralo. Ženska, ki ima polno življenje ne izgublja časa na forumih v takem obsegu kot ti. Sedaj se umikam iz teme ker je povedano vse.

Želim ti, da enkrat začutiš pravo energijo, pravo veselje v sebi:). Zdaj tega nimaš in zavidaš drugim, ki to imamo. Jst pokam od energije, čas ko recimo ti spiš, izkoriščam do konca. Imam polno in bogato življenje…pa ti?:)

Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close