curl rocks vs. curl jam
Alenka, zanima me, kakšne so tvoje izkušnje glede omenjenih Tigijevih izdelkov. A je curl rocks kaj boljši od curl jama? So lasje manj suhi, krepasti? Kakšna je prednost enega ali drugega? Ali je sploh kakšna razlika?
Do sedaj sem uporabljala namreč curl jam. Kodri so bili lepi, tudi ‘osvežili’ so se dobro, ampak zadevica mi je vseeno precej izsuševala lase. Zdaj pa ne vem, ali se mi splača poskusiti s curl rocksom ali je to v osnovi isto kot curl jam in je bolje, da poskusim sploh s kakšno drugo znamko.
No, da povem še svoje mnenje po 14-dnevni uporabi Curls Rocka.
Zadeva je v primerjavi z Curl Jamom (vsaj za moje precej suhe in krepaste lase) definitivno boljša. Imaš boljšo kontrolo nad doziranjem (sčasoma ugotoviš, kakšna količina je najboljša za tvojo dolžino las), česar pri Curl Jamu ni bilo, kajti niti dvakrat mi ni ratalo iz tube iztisniti enake količine. Kot drugo – lasje se mi ne sprijemajo skupaj – po uporabi Curl Jama sem imela že naslednji dan v laseh vozlje. In kodri so definitvno bolj izraziti.
Glede uporabe pa tako: jaz si razčešem mokre lase (imam jih do sredine hrbta, kadar so zravnani), pritisnem enkrat, razmažem med dlanmi in nanesem po zgornjem delu glave proti konicam. Nato nagnem glavo v eno stran in z manjšo količino kot prej ‘namažem’ še spodnji del las (tudi nekoliko z notranje strani), enako ponovim v drugo smer. Vsega skupaj porabim kreme za velikost lešnika, ker drugače so lasje res histro mastni.
Skratka, z moje strani je Curls Rock čista desteka! :o)
Forum je zaprt za komentiranje.