Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ČUFTI – NUJNO

ČUFTI – NUJNO

Punce živjo,
upam da mi niste še vse pobegnile na morje in da mi bo katera lahko pomagala!

Moj možiček namreč mi že cel teden govori kako bi jedel čufte z pire krompirjem in tukaj nastane problem – čuftov namreč še nikoli nisem delala knjigam z recepti pa bolj malo zaupam saj sem že nekajkrat bila nat…

Zato bi bila zelo hvaležna za kakšen dober recept za čufte in seveda tisto paradižnikovo omakco zraven.

Hvala
in če se odpravljate na dopust čim lepše vreme in veliko sonca

lp, Mojca

Pa za filano papriko še prosim jaz recept

1. Opražiš čebulo.
2. V mleto meso zmešaš sol, poper, majaron, peteršilj, jajce, ohlajeno opraženo čebulo (če si pristaš goljufanja, dodaš še primerno vsebino vrečke mase za mesne kroglice in polnjeno papriko)
3. Maso pustiš pribl. 10-15 min v hladilniku, nato oblikuješ kroglice in vsako posebej povaljaš v drobtinah.
4. Na hitro jih opečeš z vseh strani, toliko da dobijo skorjico.
5. Čufte daš v posodo s paradižnikovo omako (lahko jo narediš sama kot za polnjneo papriko, lahko pa v vodo streseš vsebino paradižnikove juhe in malo osladiš) in kuhaš približno 20-25 minut.

Upam, da ti bodo všeč.

lp
Modra

http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=10664&t=10577#reply_10664 to je post , kjer najdeš super recept za čufte – preverjeno, meni j esuper uspelo – vsi zadovoljni.

Lep dan!

Superca, hvala obema za recept upam da bo možiček zadovoljen!

Lp, mojca

ps: se pa pridružujem Maji da bi bil kakšen dober recept za polnjene paprike tudi dobrodošel predvsem del o dobri paradižnikovi omaki – se mi nekako nikoli ne posreči tako kot bi rada!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close