CUE, BIN
Pomagal ti bo program deamon tools. Ustvari ti navidezni cd…
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/announcements.php
Lp, Mark
zdownloadaj si program deamon tools (čeprov bi tudi z alcoholom moglo iti). ko ga zaženeš, se ti odpre desno v system tray-ju. z desnim miškim gumbom klikneš, virtual cd/dvd-rom, device (zraven ti napiše črko navideznega diska), nato klikneš mount image, najdeš ta film, ki ima končnico .cue in se ti odpre okno, tam pa potem zaženeš film.
Najlepša hvala vsem za pomoč. Kot ste mi svetvali sem naložil deamon tools in vse naprvil po tvojih navodilih Urša. Ustavilo se je pri otprtju okna, kjer so se mi pojavile mape CDI, EXT, MPGAV, SEGMENT, VCD iz nobene pa ne morem štartati filma.Če mi lako kdo razloži nadalni postopek bom zelo hvaležen.
LP
Najlepša hvala vsem za pomoč. Kot ste mi svetvali sem naložil deamon tools in vse naprvil po tvojih navodilih Urša. Ustavilo se je pri otprtju okna, kjer so se mi pojavile mape CDI, EXT, MPGAV, SEGMENT, VCD iz nobene pa ne morem štartati filma.Če mi lako kdo razloži nadalni postopek bom zelo hvaležen.
LP
To je čisto navadna slika vcd diska. Lahko enostavno iso zapečeš na cd (ne datoteke ampak sliko) in dobiš Video CD, ki ga potem gledaš na računalu ali dvd komponenti.
Lahko pa narediš kot je svetovala že Urša. V mapi MPEGAV datoteke z končnico dat enostavno spremeniš v mpg, ker to so čisto navadne mpg (mpeg1) datoteke. Te potem gledaš s svojim priljubljenim video predvajalnikom.
Forum je zaprt za komentiranje.