Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Čudovit slovenski film – ste gledali?

Čudovit slovenski film – ste gledali?

Danes je bil na POp TV – Dolina miru, a je kdo gledal? Danes sem ga gledala prvič, se mi je pa definitivno zapisal med prve tri slovenske filme! Sploh tista majhna deklica je res enkratno igrala!

Prvič gledala?
Predvidevam, da si zelooo mlada.

Sicer pa – ja, res lep film.

Res lep film, ampak res star…še dobro, da si ga “že” odkrila.
Otroci pa nas itak vedno očarajo.

to mandarina, pa nisi v soveniji gor rasla ali si pa res še zelo mlada. ko sem hodila v OŠ, smo šli ta film gledat ob čisto vsakem prazniku. sem se ga res nagledala do sitega. mi je pa strašno žalosten.

Mi smo ga po dolgem času gledali z otroci,ko je bil prejšnjič na TV. Šele tokrat sem ugotovila, kako je dejansko žalosten in zelo težko mi je bilo otrokoma razlagat vsebino, kaj je vojna, kdo so bili partizani, zakaj so bili Nemci bad guys…

Upam, da naši otroci ne bodo nikoli doživeli grozot vojne!

Ojoj, gledala sem ga že vsaj 4x. Res je dober.

Živi in pusti živeti

jaz ga ne morem gledat. Me vedno tko solze polivajo:( da sem ga tokrat namenoma preskočila.

No, jaz ga pa še nisem gledala. Z šolo ga nikoli nismo šli gledat. Včeraj ga pa spet nisem mogla, ker sem bila v službi. Pa nisem več najstniških let.

Lep dan.

No, se podpišem tudi sama – ne ne, sploh nisem zelo mlada, imam že trojko spredaj, a tudi mi tega žal nismo šli nikoli s šolo gledat in nikdar prej ga nisem zasledila na TV, čeprav sem filmoljub in tudi slovenski filmi (stari) so mi všeč. No, a bolje pozno, kot nikoli, ne? :))

Odličen, lep film, že dostkrat gledal, je pa res zlo žalosten

Jaz pa nisem za take filme, ker sem kot dež.

New Report

Close