Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čudno počutje. Vreme?

Čudno počutje. Vreme?

Včeraj in danes bi samo spala, čuden pritisk čutim in občutek težke glave. Nisem zbolela, pritisk sem si zmerila, vse ok. Je možno, da vreme vpliva? Navadno nimam težav. Še kdo?

Kot da je nekaj v zraku. Sama se kar ne morem sprostiti, napeta sem, tudi fizično čutim in to brez posebnega razloga. Skušam meditirati, dihati, pa je še slabše. Čutim nihanje razpoloženja, v trenutku me prime slaba volja. V teh dneh je še nekaj ljudi reklo, da se slabše počutijo.

8/8 lion’s gate portal

Nisem vremenska, a zadnja dva dneva je nekaj čudnega v zraku. Tudi jaz sem napeta, nič se mi ne da, vse je čudno. Čisto nekaj novega zame, saj do sedaj vreme ni imelo vpliva name. No, mogoče tokrat ni vreme? Kaj drugega?

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 08.08.2021 ob 20:01

8/8 lion’s gate portal

Hvala. To se pa ujema. Je očitno res nek poseben čas.

Tudi jaz,se slabo počutim,nemir,čuden občutek v glavi,napetost,

Ja, res je nekaj v zraku – veliko vlage. Ni to neka huda mistika, samo fizika.

Glede na nizek pritisk prejsnjega tedna, ko sem bila cisto povozena, mi je zdaj par dni super!

Nobene mistike, nic 8. 8.,vse stima!

Tudi jaz. Sem že mislila da je z mano kaj narobe. Danes bi cel dan samo spala.

Nemir, 08.08.2021 ob 21:10

Hvala. To se pa ujema. Je očitno res nek poseben čas.

Te razumem.. nekateri smo poleg vremena občutljivi tudi na energije in bolj občutimo mlado luno kot drugi. Ko to veš, se lažje izogneš nevšečnostim 🙂 in izkoristiš vplive za temu primerne dejavnosti. Ta vikend zato jaz počivam.

Nemir, 08.08.2021 ob 20:00

Kot da je nekaj v zraku. Sama se kar ne morem sprostiti, napeta sem, tudi fizično čutim in to brez posebnega razloga. Skušam meditirati, dihati, pa je še slabše. Čutim nihanje razpoloženja, v trenutku me prime slaba volja. V teh dneh je še nekaj ljudi reklo, da se slabše počutijo.

Tudi jaz se tako počutim. Nihanje razpoloženja, nemir. Se mi zdijo take čudne vibracije.

Kot da se bo nekaj zgodilo.

butare spravte se dol s tega foruma pa boste prec boljš volje. magari pucat šporgerte

Še kdo, 08.08.2021 ob 19:53

Včeraj in danes bi samo spala, čuden pritisk čutim in občutek težke glave. Nisem zbolela, pritisk sem si zmerila, vse ok. Je možno, da vreme vpliva? Navadno nimam težav. Še kdo?

Ppl ?

Mahhh, 08.08.2021 ob 21:17

Ja, res je nekaj v zraku – veliko vlage. Ni to neka huda mistika, samo fizika.

Ni problem vlaga, drugače je. Tisto ob visoki vlagi mi je poznano.

Danes je res nekaj težkega v zraku. Poleg tega v LJ že vsaj 5 dni vonjam jedek vonj, ki je izrazitejši zvečer in ponoči. Vonj se vonja na večih predelih LJ? Kaj bi to lahko bilo?

Brala sem, da bo 7.8 in predvsem 8.8. zelo težek na splošno. Očitno je nekaj na tem.

Da. Poslavljamo se nezavedno od vsega slabega. Če je to zavedno toliko bolje. 88

Moj kom v bistvu, citat potrditev Soft.

Julij Cezar, 08.08.2021 ob 22:04

butare spravte se dol s tega foruma pa boste prec boljš volje. magari pucat šporgerte

DBDC

Drage moje, a niste pogruntale danes je bil ob 15,50 MLAJ, ki zelo vpliva na počutje, preverjeno. Jutri bo bolje!!!

nič, 08.08.2021 ob 23:07

Drage moje, a niste pogruntale danes je bil ob 15,50 MLAJ, ki zelo vpliva na počutje, preverjeno. Jutri bo bolje!!!

Veš koliko mlajev smo že preživeli? Pa polnih lun tudi. Zadnje 3 dni pa je nekako drugače, nekaj mračnega leži v zraku. Se pogovarjam z ljudmi, pa večina čuti neko nelagodje, kot eno ‘zlobeščo tišino pred nevihto’. Nekaj ne štima.

čutim123- lepo si opisala. Jaz tudi čutim to, tesnobo, kot da nekaj prihaja. Zlovešč občutek v glavi, prsih

živali imajo tudi ta 6 čut. Morda ga imamo tudi nekateri ljudje. V zraku se čuti dih lakote, fašizma, bližajočih vojn, poplav, požarov

strah

Težki aspekti od petka. Zatišje pred nevihto vsekakor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close