Čudni klici iz čudnih telefonskih številk
Res, da je tema že stara, ampak še vedno aktualna.
No, jaz se pa vedno oglasim in potem čvekam s klicateljem. Zadnjič me je klicala ena “iz Microsofta” in me želela prepričat, da moj računalnik potrebuje nadgradnjo. Kar nekaj minut je trajalo prepričevanje v angleščini, jaz pa v kleni slovenščini nazaj, da žal ne razumem, da nič ne razumem, da nisem doma, da sem v službi. Uboga reva je nazadnje obupala z angleščino in me poskušala prepričati še v polomljeni slovenščini. Sem ji rekla, da imamo v službi svojega programerja. Šele potem je obupala 🙂
Umirala sem od smeha 🙂
Jaz sem v Veliki Britaniji,tisto je London in ni rečeno da te je klical iz Londona,ker je lahko zakupljena številka in je oseba bilo kje. Ne dvigni telefon ker lahko drago plačaš in oseba ki ima mobitel ti bo poslal SMS in še to ni sigurno, oglasi se na telefon ki poznaš. Jaz vse brišem takoj tudi e-mail ki ne poznam,dan danes moraš biti na žalost zelo previden.
Možno da je London, ker imam 2 sim kartici v telefonu, ena je angleška. pa številka je daljša kot navadno v sloveniji.
Nisem še videl teh številk, sploh mi je pa čudno da klic ni zabeležen med zgrešenimi klici, ne duha ne sluha o njem.
SMSov od raznoraznih podjetij na slo in uk številko pa malo morje, sploh o raznih čudnih dostavah ki jih nikoli nimam. Brišem itak vse sproti.
Forum je zaprt za komentiranje.