Čudne stvari
Dragi obiskovalci med over net. Ali kdo kaj ve o tem,da je bolje podučen od mene. Namreč po smrti mojih obeh staršev,ki sem sam skrbel do zadnjega za oba,so se mi doma v hiši zgodile neke čudne stvari,meni nerazumljivo. Prav takrat sem imel obiske in so tudi oni potrdili,da so slišali in videli,kako me je oče poklical po imenu naj pridem k njemu v sobo,to je bilo teden dni po očetovi smrti. V jedilnici pa se je pojavil blisk svetlobe prav na moj rojstni dan,eno leto po mamini smrti. Zdaj dve leti po smrti obeh staršev,pa vse mirno,nobenih sanj,vse je mirno. Kdo mogoče ve kaj bi to pomenilo. Ni izmišljeno,ampak je resnica to kar sem napisal. Hvala lepa za kakšen odgovor na to,če je kdo doživel kaj podobnega.
Živjo!
Zanimivo. Človek lahko verjame ali pa ne. Jaz verjamem. Zakaj bi obstajali samo mi in v takšni obliki kot smo in samo tukaj? Če se ti je to dogajalo, si bil lahko zelo navezan na svoja starša in si jih zadrževal pri sebi še po njuni smrti. Moraš jima pustiti oditi, v miru. Mogoče malo preberi knjigo “Knjiga mrtvih”, ki je sicer kar malo težko razumljiva, ampak vseeno.. Ne sme pa te biti strah, nič slabega ti nihče noče! Mogoče niste imeli tudi vsega razčiščenega, karkoli? Lp
Ne zivim skupaj s starsi, a po mamini smrti sem skoraj eno leto videvala sence v hisi, kot bo nekaj svignilo mimo, se zasvetilo, se kaj premaknilo.
Nikdar prej, ne pozneje nisem videvala take pojave. Mislim,ja,se ti zazdi, da se je nekaj premaknilo v prostoru v senci, ampak to se ti zazdi 1x na leto ali manj, ne pa 3x tedensko.
Jaz tudi verjamem, ker sem bila sama dvakrat priča res čudnima doživetjema. Enkrat po pogrebu sorodnika, ko smo prišli domov in bili v kuhinji, je v kopalnici glasno zaropotalo, kot bi se bil razbil kozarec. Sem tekla gledat kaj je, pa je bila v umivalniku v dveh delih, torej točno na polovici razbita steklena posodica za milo, ki je bila v kovinskem objemku pritrjena v ploščici na steni. Mož je rekel, da je duh pokojnika prišel za nami.
Forum je zaprt za komentiranje.