čudne navade hčerke
Moja, letos polnoletna hčerka ima zadnje čase nekam čudne navade….po hiši hodi zvečer gola, ko skupaj gledava tv, si z roko pod hlačke in si jo vpričo mene drgne. Včeraj je na obisk prišla moja kolegica, na terasi sva pile kavo in sok, potem je prišla tamala in se usedla tako, da je močno razprla noge. Pod poletno oblekico ni imela hlačk, tako sva obe s kolegico lahko videle njeno čisto razprt pičkico.
Ko sem ji potem rekla, da to ni najlepše kar počne, je odgovorila, naj jo kaznujem, pa se bo mogoče potem poboljšala. Zanima me, kaj mi predlagate ? Kakšno vzgojno kazen ji naj dam ? Sicer tudi točno ne vem, kakšno kazen ima ona v mislih ? Hvala.
brigita 43, 23.07.2025 ob 13:29
Moja, letos polnoletna hčerka ima zadnje čase nekam čudne navade….po hiši hodi zvečer gola, ko skupaj gledava tv, si z roko pod hlačke in si jo vpričo mene drgne. Včeraj je na obisk prišla moja kolegica, na terasi sva pile kavo in sok, potem je prišla tamala in se usedla tako, da je močno razprla noge. Pod poletno oblekico ni imela hlačk, tako sva obe s kolegico lahko videle njeno čisto razprt pičkico.
Ko sem ji potem rekla, da to ni najlepše kar počne, je odgovorila, naj jo kaznujem, pa se bo mogoče potem poboljšala. Zanima me, kaj mi predlagate ? Kakšno vzgojno kazen ji naj dam ? Sicer tudi točno ne vem, kakšno kazen ima ona v mislih ? Hvala.
Tvoja hčerka se bi spoznala? Ona bi imela prijatelja, da jo malo vzgoji in tudi kaj pouči, kar še ne zna…?
brigita 43, 23.07.2025 ob 13:54
Sem postavila vprašanje in ne ponudbo. A ne znaš brat ?
Reči njej, da zato, ker jo kaže bo do nje kmalu prišel fant z velikim in jo poseksal… Boš njej rekla? Vpraši tudi njo, ker jo kaže, če rabi…? Da ga bo sedaj takoj dobila v svojo…
Jaz bi tvoji hčerki kupil dildo za darilce, ker je polnoletna. Bi tvoja hčerka in ti sprejele kakor moje darilce?
pravi moški, 23.07.2025 ob 14:23
Več kot očitno je, da hčerka želi, da jo kaznuješ na BDSM varianto, ker očitno tudi nedolžna ni več. To lahko naredita skupaj s tisto tvojo kolegico, kateri je razkazovala razprto pičko.
Saj drugače je kar v redu, tudi v šoli je gre odlično. Mogoče ji zdaj poleti hormoni na full delujejo in jo razganja….
Forum je zaprt za komentiranje.