ČUDNA SO POTA
Zelo rada sem brala Sveto pismo, hodila v cerkev, veliko molila. Zdelo se mi je, da bo vse moje probleme rešil moj Stvarnik in tudi jih je veliko, zelo veliko.
Potem pa se mi je zgodila ena življenska napaka, nisem več našla miru, še slabše, nisem več mogla moliti, tudi v cerkvi ne najdem več spokoja.
Nemirna sem. Razočarana nad življenjem, izgubljam tla pod nogami.
Še sodelovati nočem več s tistimi, ki sem jih leta in leta spodbujala in učila za opravila in dejavnosti v cerkvi.
Mislite, da so to znaki depresije in da se je potrebno zdraviti ?
Gospodova, 08.10.2021 ob 18:03
Zelo rada sem brala Sveto pismo, hodila v cerkev, veliko molila. Zdelo se mi je, da bo vse moje probleme rešil moj Stvarnik in tudi jih je veliko, zelo veliko.
Potem pa se mi je zgodila ena življenska napaka, nisem več našla miru, še slabše, nisem več mogla moliti, tudi v cerkvi ne najdem več spokoja.
Nemirna sem. Razočarana nad življenjem, izgubljam tla pod nogami.
Še sodelovati nočem več s tistimi, ki sem jih leta in leta spodbujala in učila za opravila in dejavnosti v cerkvi.
Mislite, da so to znaki depresije in da se je potrebno zdraviti ?
Čudno, brala ste Sveto pismo pa vseeno ste hodila v cerkev?
Kaj ne berete z mislimi ampak samo z očmi?
modrosti Svetega pisma, 09.10.2021 ob 06:02
Pride čas, ko ne moreš ne moliti, ne prositi, ampak kar vztrajaj, moli in beri Sveto pismo, če je le mogoče se udeleži svete maše, bo minilo.
Gospod, Stvarnik bo že poskrbel. Živi po evangelijih, in se uči iz Božje besede.
? ?
Lepo ce resno mislis. Lepo.
Ja. Kot ti pravi.
Dobro jutro drgac…
Forum je zaprt za komentiranje.