Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Čudežna miza na koroškem

Čudežna miza na koroškem

Kakšne so vaše izkušnje z to mizo? Jaz se nameravam danes spet tja odpravit samo me zanima kak jo naj vprašaš da ti 100% pove? Moji prijateljici je vse zadela nekaj kar pa se ni tak zgodilo pa se je sama drugače odločla, moji drugi prijateljici je isto skoraj vse zadela razn tega da bo z enim fantom ki še do zdaj nista, meni pa je tudi kr zadela samo glede enega fanta ki vedno trdi da bova par tudi če ne kaže niti malo dobro.

A mi lahko gdo pošlje naslov te mize na meil mgaluf@gmail.com

Živjo,

vse o koroški mizici in njenih odgovorih, kdaj nam pove po resnici, kdaj se nam zlaže, kaj vpliva na odgovor, je bilo objavljeno v reviji ČUDOvito. Res zanimivo…

Korošica, mogoče veš ali ta miza še obstaja, kroži podatem, da so jo prodali.

A ima še kdo izkušnje?

Mizica še obstaja. Res deluje, a ne vem kako.
Še vedno iščem logično razlago pa je ne najdem. Dobiš tudi odgovor, ki ga ne želiš tako, da tvoja energija ne vpliva na odgovor.
Vam se ponovno oglasim, ko bodo znane napovedi in ko bo jasno, če se bodo dejanja v prihodnosti ujemala z odgovori mizice.

Kje so pa avtorji iz pred let, ki so odprli to temo?
Kaj oni menijo? Verjetno so ugotovili, da je vse to en velik nateg samega sebe.

To ni vic to je resno na prevaljah j imajo pojdite se pripričat če ne vrajamete

https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%C4%8Dude%C5%BEna%20miza%20koro%C5%A1ka

Drugače je pa že 2013 napovedala izhod recesije, samo zgleda, da si je vmes malo dopusta vzela :p

Zivjo.. Mogoce kdo ve ce ta miza se obstaja?

A veš kaj? Obstaja, sem jo poguglala. Ko jo greš obiskat, jo vprašaj še to: Ali sem uporabnici foruma z uporabniškim imenom “prestrašilasime” povzročila nočne more in neprespano noč!!! Drugič pa kaj takšnega zjutraj vprašaj!! 🙂

Živjooo
Jst sm bil dons na tej klopci in jo vprašal, če bom letos kej fookal. Rekla je NE, se obrnila stran ter bridko zajokala♘

Res je mizica je prav fantasticna. Pove z da ali ne karvjo vprasas .. res se razjezi ce ji neka energija ni vsec..takrat se mocno trese da se cudus vsemu kar si dozivelm naceloma napive pravilno, ce jo vprasas na pravi nacin. Nic ni strasnom sama sem bila ze 2 x in sem zadovoljna in bom se sla. Toplo priporocam…. !!!! Lp

Idi se prepricat, pa potem delaj bedaka iz sebe na internetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close