Čudežna miza na koroškem
Ste že slišale za to mizo? Gre za leseno mizico nekje na koroškem, miza odgovarja na vprašanja, z DA ali NE, šteje, napoveduje sedanjos, preteklost in prihodnost, šteje po črkah, da pove besede. Odgovor ne- miza pri miru, odgovor da- mita se dvigne, odgovor- ne vem, poči les in miza se rahlo premika. Miza se tudi razjezi in ne odgovarja, če je v sobi kdo ki ji ni všeč.
Ste že bili tam, ste že slišali kaj o tej mizi?
Jp, bo kar držalo. Bila tam dvakrat. Prvič sem jo ucvrla ven kot prestrašen cucek ko se je dvignila 🙂
Drugič pa še vedno s kurjo poltjo spraševala stvari, ki so se mi zdele samoumevne in dobila odgovore za katere bi dala ne vem kaj, da niso res. Danes vem, da je govorila resnico.
Je za it pogledat. Ampak morate vedet, da je ta miza last družine in nastanjena na njihovi kmetiji. Postavite se v vlogo lastnikov, kako bi bilo če bi vam radovedni ‘turisti’ kar naprej vletavali. Obnašajte se temu primerno in pustite kak evro v zahvalo.
branijo se ga morda ne , vendar ti ni potrebno dati ničesar, danes sem se pogovarjala z lastnikom in je rekel, ko sem rekla, da sem čula za to tudi že prek interneta-pa ne že spet, joj.drvijo sem ljudje iz lj, portoroža, pač iz cele slovenije, no in potem se malo menimo naprej, pa reče, sej v bistvu se ljudem , ki imaste dosti energije, dvigne v zrak vsala lesena mizica, pručka,in v to sem se prepričala na lastne oči,mora pa biti stvar popolnoma lesena, brez žeblčjev in brez lepil, tako da mi bomo danes poskusili kr z pručko, ker ko sem gledala dekle je samo z dotikom dveh prstev pručko dvignila na enim strani v zrak.danes mi ni uspelo k mizi, ker lastnice-punce, ni bilo doma, bom pa zagotovo šla v prihodnjih dneh, ne mislim pa zdaj mize spraševat ussodnih stvari, ampak čisto nasplošno, kerje lastnik sam rekel, da se njemu zdi, da ljudje čisto preveč potem verjamejo v to, če jim pove kaj slabega
Kaj je to?[/quote]
http://med.over.net/forum5/read.php?151,3241263,3241773#msg-3241773
Forum je zaprt za komentiranje.