Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Cuckold

Cuckold

Pozdravljeni

pari in poročeni pari. Zanima me če je kdo tukaj s cuckold izkušnjo? Kako je prišlo do tega, kdo je dal pobudo, kje in kako ste našli moškega da ste mu dovolili sexa z vašo partnerko itd…

misel na to da bi opazoval kako mi drug obdeluje ženo me zelo vzburja pa nekako ne vem ne znam ji tega povedat ker se nekako bojim njene reakcije ker kolikor jo poznam je zelo kozervativne narave kar se intime tiče

Odgovor na objavo uporabnika
Johanson985, 27.09.2025 ob 21:07

Pozdravljeni

pari in poročeni pari. Zanima me če je kdo tukaj s cuckold izkušnjo? Kako je prišlo do tega, kdo je dal pobudo, kje in kako ste našli moškega da ste mu dovolili sexa z vašo partnerko itd…

misel na to da bi opazoval kako mi drug obdeluje ženo me zelo vzburja pa nekako ne vem ne znam ji tega povedat ker se nekako bojim njene reakcije ker kolikor jo poznam je zelo kozervativne narave kar se intime tiče

Taki fetiš ima moja,da jo zvežem in me gleda kako z drugo sexam,tudi orgazem doživi.Ona je dala pobudo,najprej nisem bil za to,ampak ko enkrat probaš je neprecenljivoVečinoma ona izbere punce.Zanimivo mi je koliko je punc takih,ki uživajo če jih nekdo gleda med seksom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close