Najdi forum

Ctrl Alt Del tipke

Moj problem: ob zagonu Xp-jev tipke ctrl alt del ostanejo neme in se ne morem prijavit. Gre za Toshibin laptop, ki je do včeraj delal ko singerica, danes pa ne vem, virus, kaj drugega; ja, še to, laptop uporabljata muli za vsesorte igrice itd. Kdo s podobnimi problemi, ki jih je že rešil? Hvala

1. preglej če imaš kaj programske opreme “živalskega izvora”
2. preberi http://support.microsoft.com/kb/308226 pa ti bo najbrž delalo 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala, Klemenxx. Ja, to že vem, Vendar, kako naj pridem do tja, če ne morem vpisati userja in geslo, ker so tipke ctrl alt del mrtve in me mašina ne spusti naprej? Čau

aja,
ko se mašina zbudi, pritiskaj tipko F8 toliko časa, da prideš v osnovni
zagonski menu od windows-ov.
Potem si izberi npr. Safe mode (varni način), lahko
tudi safe mode with command prompt

in ko boš v tem modu – (v cmd-ju) napiši samo start control

ali pa samo control

pa boš uredil zadevo.

Gužva. Nisem utegnil prej pogledat. Ja, tudi to sem poskusil, vendar, zadeva se zažene v safetu in ponovno postavi tisto sporočilo Press Ctrl Alt Delete to begin. Pa sem zopet tam. Vem, da je dologočasno, ampak, kako pridem do tja, ko bom lahko uporabil tipke in kaj napisal.

Potem si izberi npr. Safe mode (varni način), lahko
tudi safe mode with command prompt

Če greš v ta tip varnega zagona, te sistem NE sprašuje za ctrl alt del

Saj ne bošverjel. Tudi v tem načinu dobim že znano sporočilo. Torej, zadevo sprvavim v safe mode in izberem tisto s command prompt. Potem pa kar nekaj časa preteče preden se pojavi tisto safe mode in na sredini Press…Kot. da ni v varnem načinu, čeprav na vseh štirih vogalih piše safe mode. Zgoraj pa čez safe mode napiše še Microsoft (R) Windows XP (R) (Build 2600.xpsp in cel kup črk in števil, na koncu pa še Service Pack. Na sredini pa spet tisto Welcome to Windows Press—Tako, da je zadeva vsaj čudna.

Potem pa priključi zunanjo tipkovnico, pa z njo poizkusi.

Če ne gre, pa cd-od windows xp v mašino, pa si izberi Recovery mode.

Ja, mislim, da bo ta zadnja še najboljša. Hvala ti za pomoč in lep večer še naprej. Čau

Če pa imaš kakšne žverce na disku, pa disk ven in ga preglej z nekim antivirusom.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Možno je tudi da imaš tipki Ctrl in tipko za okna ( Windows logo je na njej) zamenjani. Tak primer sem že imel na Toshibi. S priloženim programjem jih potem lahko obrneš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close