Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CSD težave

CSD težave

Moja sestra ima ogromne težave z urejanjem stvari na CSD-ju. Tako daleč na rob so jo spravili da je morala v ponedeljek na urgenco zaradi srčnega napada. Tako hudo je bilo, da jo tudi oče ni mogel pomiriti, karkoli smo naredili je bilo odveč ker je jokala ko dež.zanima me ali ima še kdo od vas kakršnekoli težave s CSD in kam se obrniti da prijaviš problem?soseda je klicala a ni bila uspešna. Prosim za pomoč in vsako informacijo tema ni lažna, je še kako realna.

Obupani. Hvala

Zakaj ji pa vi ne pomagate? Kaj pa ima za iskati na CSD ki so leglo južnih?

Javite direktorju, resno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno381, 28.10.2021 ob 18:30

Moja sestra ima ogromne težave z urejanjem stvari na CSD-ju. Tako daleč na rob so jo spravili da je morala v ponedeljek na urgenco zaradi srčnega napada. Tako hudo je bilo, da jo tudi oče ni mogel pomiriti, karkoli smo naredili je bilo odveč ker je jokala ko dež.zanima me ali ima še kdo od vas kakršnekoli težave s CSD in kam se obrniti da prijaviš problem?soseda je klicala a ni bila uspešna. Prosim za pomoč in vsako informacijo tema ni lažna, je še kako realna.

Obupani. Hvala

Ja zelo hudo je, ker sedaj na CSD-ju pregledajo dejansko stanje in več ne verjamejo zgonjenim narcistkam na njihovo lažnivo prijavo…

Sprašujem za pomoč, da se vemo kam obrnit,ker se vsi izmikajo prelagajo odgovornost. Doživeli smo družinski polom in sestro je močno prizadelo.Tezko je gledat mirno in da se ne ukrene kaj. Nihče ne dviguje telefona.soseda je malo pomagala klicati ker smo bili vsi v službah pa še počitnice so.Groza kaj delajo z ljudmi, da se človek sam vase sesede

Kaj je to – družinski polom? Je kdo udaril po mizi in se je miza zlomila?

Pričakovati od CSD, da bo reševal težave…… ne vem za kaj sploh gre, ampak CSD je itak zbirokratiziran. Tam najti nekoga, ki lahko pomaga in je pripravljen pomagati… se bodo prej zadeve same uredile.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 28.10.2021 ob 20:14

Kaj je to – družinski polom? Je kdo udaril po mizi in se je miza zlomila?

Ne nihče ni nobenega ubil čeprav CSD to hočejo, ti pa malo umiri možgane

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close