Najdi forum

CSD

A kdo kaj ve a csd-ji sploh delajo? Jaz že 5 mesecev čakam na en odgovor pa še kar nič. Bila sem tja poslana iz zavoda za zaposlovanje. Takoj sem šla, pa na csd ni bilo nikogar. Sem poslala mail, nobenega odgovora. Čisto po naključju eni socialni delavki povedala in pokazala papir, si je zapisala, ampak prav tako nič od nič. 1 mesec kasneje poslala še en mail na glavno pisarno, spet nič. Pa če ne obravnavajo mailov, verjetno ne obravnavajo tudi telefonskih klicev. Na koncu si pa ti kriv, ker KAO nisi naredil naročenega. Meni se ne z njimi in ne z zavodom ne da več ukvarjat. Oni lahko (ne)delajo kar jih je volja in za njihovo nedelo si kriv ti. Razumem kakšne so razmere in to, ampak vsaj kak odgovor bi pa lahko dali.

Objava čaka odobritev. 

Odgovor na objavo uporabnika
nič od nič, 25.01.2022 ob 14:24

A kdo kaj ve a csd-ji sploh delajo? Jaz že 5 mesecev čakam na en odgovor pa še kar nič. Bila sem tja poslana iz zavoda za zaposlovanje. Takoj sem šla, pa na csd ni bilo nikogar. Sem poslala mail, nobenega odgovora. Čisto po naključju eni socialni delavki povedala in pokazala papir, si je zapisala, ampak prav tako nič od nič. 1 mesec kasneje poslala še en mail na glavno pisarno, spet nič. Pa če ne obravnavajo mailov, verjetno ne obravnavajo tudi telefonskih klicev. Na koncu si pa ti kriv, ker KAO nisi naredil naročenega. Meni se ne z njimi in ne z zavodom ne da več ukvarjat. Oni lahko (ne)delajo kar jih je volja in za njihovo nedelo si kriv ti. Razumem kakšne so razmere in to, ampak vsaj kak odgovor bi pa lahko dali.

Jaz pošljem priporočeno!

Mi pravi vratar, da je tam škatla kamor naj dam vlogo…

Hermetično zaprti že od kar je korona.

Izgubili že dokumente in vse kar delam z njimi je priporočeno in ni mi žal teh dveh evrov.

O, 25.01.2022 ob 14:47

Jaz pošljem priporočeno!

Mi pravi vratar, da je tam škatla kamor naj dam vlogo…

Hermetično zaprti že od kar je korona.

Izgubili že dokumente in vse kar delam z njimi je priporočeno in ni mi žal teh dveh evrov.

Ne gre za vlogo. Tja sem bila poslana iz zavoda za nekaj točno določenega. Javit bi se mogla osebno na CSD. Sem se, pa ni bilo nikogar. To je bilo še takrat, ko ni bil potreben PCT. Na maile ne odgovarjajo. Sem jim že pred korono poslala mail za druge stvari, pa tudi v času korone in so mi vedno odgovorili najkasneje v enem dnevu. No zdaj pa čakam že 5 mesecev.

In potem socialne delavke dobivajo covid dodatke in denarne nagrade, ker so ful boge. Ajde ne rečem tiste, ki grejo na ‘teren’ , ampak tisti,  ki pa samo čičajo v pisarnah bi pa lahko odgovarjali na maile in to brez covid dodatkov. Če je pa tako kot je si pa tudi navadna pisarniška delavka zasluži covid dodatke. Vsekakor si pa razne mercator trgovke bolj zaslužijo dodatke. Kaj pa na csd sploh delajo? Nimajo strank, ne odgovarjajo na maile, ni spodaj vratarjev oz informatorjev. Še zdravniki odgovarjajo na maile, vse je elektronsko, samo ta csd se gre nekaj. Novinarji to objavite na tv in časopisih

že dolgo ne delajo skoraj nič. Kar  le  lahko, prepošljejo na sodišče.

So užaljene, ker so jim odvzeli nekaj pristojnosti in jih prenesli na sodišča.

Tudi jaz imam izkušnjo, da če jih kličeš, nihče  tam ne dvigne telefona. Na maile ne odgovarjajo.

Na navadno pošto tudi ne.

Odgovarjajo samo na priporočeno pošto, ker samo tako imaš dokaz, da si jih kontaktiral.

ni jih tam, 27.01.2022 ob 17:33

že dolgo ne delajo skoraj nič. Kar  le  lahko, prepošljejo na sodišče.

So užaljene, ker so jim odvzeli nekaj pristojnosti in jih prenesli na sodišča.

Tudi jaz imam izkušnjo, da če jih kličeš, nihče  tam ne dvigne telefona. Na maile ne odgovarjajo.

Na navadno pošto tudi ne.

Odgovarjajo samo na priporočeno pošto, ker samo tako imaš dokaz, da si jih kontaktiral.

Zakaj pa potem brez najave pridejo na dom? Se pravi delajo, ali pač?!

Meni recimo so rekli naj pokličem. Verjetno še sami ne vedo kaj se tam dogaja. V njihovi lastni službi, nimajo pojma, da ne dvigujejo telefonov in, da nikogar ni.

csd je itak samo blamaža kjer se steka ogromno goljufij. Da pomoč dajejo ljudem, ki pomoči ne rabijo je višek viškov!! Važno da one popišejo list papirja in dajo v rjavo mapico in ob treh odidejo domov. Ah kje da bi zares preverili stanje ljudi ki fehtarijo za keš! tam pa kjer bi morali pomagat, pa pustijo da človeka deložirajo zaradi tujih napak!!

To je južnaško leglo! In jasno je, da bodo pomagali le svojim.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 18:52

csd je itak samo blamaža kjer se steka ogromno goljufij. Da pomoč dajejo ljudem, ki pomoči ne rabijo je višek viškov!! Važno da one popišejo list papirja in dajo v rjavo mapico in ob treh odidejo domov. Ah kje da bi zares preverili stanje ljudi ki fehtarijo za keš! tam pa kjer bi morali pomagat, pa pustijo da človeka deložirajo zaradi tujih napak!!

Domov grejo ob 15h? K meni na dom so prišle po 15 uri in to med prazniki. Pa jih nisem klicala niti nič nisem imela z njimi. Zdaj ko jih pa rabim (čisto druga zadeva) jih pa nikjer ni. Bila sem tam avgusta, nikjer nikogar. Kasneje poslala 2 maila, nobenega odgovora. Ena zgoraj piše, da imaš dokaz samo s priporočeno pošiljko, da si jih kontaktiral. Saj imaš dokaz tudi s poslanim mailom.

Očitno pridejo na dom, da bi te strašili, pa še prav nesramna je bila.

nič od nič, 27.01.2022 ob 19:10

Domov grejo ob 15h? K meni na dom so prišle po 15 uri in to med prazniki. Pa jih nisem klicala niti nič nisem imela z njimi. Zdaj ko jih pa rabim (čisto druga zadeva) jih pa nikjer ni. Bila sem tam avgusta, nikjer nikogar. Kasneje poslala 2 maila, nobenega odgovora. Ena zgoraj piše, da imaš dokaz samo s priporočeno pošiljko, da si jih kontaktiral. Saj imaš dokaz tudi s poslanim mailom.

Očitno pridejo na dom, da bi te strašili, pa še prav nesramna je bila.

med prazniki ja pa kaj še! še gospodarstvo ne dela več med prazniki, kaj šele tele iz csdja..

ma ob 15 sem napisala okvirno, pač svojih 8 uric oddelajo i to je to za ta denar! ?

Verjamem, ker je še marsikje tako. Pošlji priporočeno s povratnico opis tvojega problema z datumi kdaj si jih iskala itd. Za mail imaš ti samo dokaz, da si ga poslala, nimaš pa dokaza, da so ga oni prejeli, saj vedno lahko rečejo, da ga niso prejeli.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 19:26

med prazniki ja pa kaj še! še gospodarstvo ne dela več med prazniki, kaj šele tele iz csdja..

ma ob 15 sem napisala okvirno, pač svojih 8 uric oddelajo i to je to za ta denar! ?

Ja potem pa ne vem. A so se predstavljale za socialne delavke iz CSD-ja, pa niso bile? Sicer je bilo res malo čudno – sem jim pokazala en uraden papir, da pač moram nekaj pri njih uredit, pa so čisto flegma rekle naj tja pokličem. So si pa zapisale ampak iz tega še zdaj ni nič. Saj tudi, če bi na okenčku na CSD (če bi delali) vprašala bi zadevo dali naprej, no one pa niso.

Da nisi imela na obisku kakšne Romkinje?

https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/devet-rominj-ukradlo-bozicka/

Anonimno753, 27.01.2022 ob 19:34

Verjamem, ker je še marsikje tako. Pošlji priporočeno s povratnico opis tvojega problema z datumi kdaj si jih iskala itd. Za mail imaš ti samo dokaz, da si ga poslala, nimaš pa dokaza, da so ga oni prejeli, saj vedno lahko rečejo, da ga niso prejeli.

Za oddat priporočeno na pošti rabiš PCT?

Ma nikoli z njimi nisem imela problemov. Tudi, ko sem oddala v njihov nabiralnik vlogo sem v 2 tednih, najkasneje 1 mesecu dobila odločbo. Tudi kadar sem imela karkoli za vprašat je bilo vedno urejeno. Zdaj pa… očitno zaradi “epidemije”? Še približno 1 leto nazaj so mi takoj odgovorili na mail (v roku enega dneva, celo isti dan).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close